Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ha, my dnes na Vysočině krásných +4 ani lupínek se nehne a já jsem po těch 2 dnech tak utahanej, že mě ani tohle skvěle počasí nikam nedonutilo vyjet ...

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

V lesich je nadherne. Den jako malovanej :) Opet super dopoledne.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

U nás od rána den jak malovanej:-) Teda když sem ráno vyjížděl tak Garmin říkal -3, ale sluníčko to krásně kompenzovalo. A když už mě potřeba donutlia zastavit, tak sem aspoň něco blejsknul :-)))

Odesláno

tak jsem dnes taky vyrazil s pohodovou partou. Ráno v půl 9. Celý den lehce pod nulou, v lese krásně přimrznuto, miminum bláta, sluničko a nakonec jsem natočil 61km. 

Odesláno

Podzimní ježdění je fajn...

... než člověk zahlédne něco na rámu, co tam původně nebylo

Tak uvidíme, jestli mají v RB ještě zadní stavby na 26", nebo jestli jde použít třeba z 27,5"...

Odesláno

Psal jsem a uvidíme, kolo jsem si stavěl sám a byla by škoda všechny funkční komponenty nevyužít dál, protože těžko hledat obdobný rám, třeba i HT vzhledem k nájezdu poslední roky - 26", 1,1/8, 30,9 sedlovka apod.

Odesláno

Krasny RBcko, doufam ze se to vyresi. 

Ja konecne taky jezdim, sobota i nedele na kole. 

Odesláno (upraveno)

@Kloubik paráda. Mimochodem v Jikoji jsem byl, když jsem byl za ségrou v Los Gatos. Bohužel pěšky, ale ten trail bych si dal líbit.

Upraveno uživatelem roura74
Odesláno

Konečn venku, ale asi dlouho do lesa nevyrazím. Bylo hrozně moc ledu a ujetejch vymrzlejch kolejí, takže místama to byl pěknej drifting, ale já se párkrát pěkně vybál. No a kosa jak v ruským filmu. Viz garmin.

d481c90370afc64f05a30ff13cb06daf.jpgfb7cf563e6295c568c885cd5f6428797.jpg17b21d00e1672efb7c083d95a4f4072f.jpgfd6f0fb2b09dfd10ef8a35dffd02f03d.jpg

Odesláno (upraveno)

mno slušná zimička ... 
Já jel ráno do Prahy ( né na kole  :lol2: ) a teploměr na mě řval -12 .... Děsný 

Ale měl jsi zas hezký počasí ... sluníčko a nech*calo ti ... :) Vypadá to aspoň na těch fotkách moc hezky... 

Imho: Na tyhle situace, ve zmrzlých kolejích jsou fakt dobrý jak jsem již psal výše, ty pláště s hřebíkama ( fakt ti dodaj jistotu ) 

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

@roura74 koukám že svět je malej :) já v jikoji nikdy nebyl ale to okolí a kopce mám moc oblíbené. Kdybys zas někdy jel do Los Gatos tak můžeme dát projížďku někde. I když bych Ti asi nestačil :) a ježdění na sněhu prima. Hned bych si to zas zkusil.

Příští rok to asi vypadá na návrat do ČR, tak třeba se pak přidám na nějaký bikerský sraz.

Odesláno

@roura74 koukám že svět je malej :) já v jikoji nikdy nebyl ale to okolí a kopce mám moc oblíbené. Kdybys zas někdy jel do Los Gatos tak můžeme dát projížďku někde. I když bych Ti asi nestačil :) a ježdění na sněhu prima. Hned bych si to zas zkusil.

Příští rok to asi vypadá na návrat do ČR, tak třeba se pak přidám na nějaký bikerský sraz.

Ty jo já tam byl před sto lety. Ségra už je zpět v ČR, ale v Los Gatos mám pořád pár známejch amíků. Ale komunikujeme už jen přes Facebook.

Ta japonská zahrada tam je nádherná, stojí určitě za návštěvu.

Jinak co si pamatuju tak výhledy z kopců na Silicon Valley byly super.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...