kupko Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Honzo pěkně si to uzivaš :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 (upraveno) -11C pri vyjezdu, nadherny pocasi. Super dopo s bikem:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. prosince 2016 uživatelem TLD
kupko Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Honzo :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Také jsem si to dneska náramně užil teplota -4 najeto 41km :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Martine, SAKRA:)Řekni sakra SAKRA :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Taky jsem dnes vyrazil. Krásných 52km a teplota -10 občas se oteplilo na -5 ale vše jako v pohádce.. Ojinene, zamrzle...nadhera
Lobber Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Rano byl trosku primrazek, tak jsem si tech cca 20km po silnici usetril autem. Necele tri hodky jezdeni po uzasnym lese kolem reky. Rano nez vyslo slunicko malinko nestihaly rukavice, zabl me palec, pak uz dobre. A jeste jsem si debil hned ze zacatku slapl do brodu, tak jsem jezdil asi hodinu s bilou nohou. Prece jen -9C je znat Kdes jezdil....Já byl dnes na dvě hoďky po obědě kolem Lipnice ... fotit se mi tedy moc nechtělo :0D sice mrzlo, ale zvládl jsem to bez rukavic to sluníčko překrásné hrálo ... místy bahno, místy sníh... ale hlavně ten klid Jo a normálně mi zamrzla cestou vidlice :0D... fakt jsem koukal a maličko nechápal ... Odesláno z mého Z30 pomocí Tapatalk
pavel23 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Kluci docela vám závidím, že najdete to odhodlání v mraze vyrazit na kolo. Taky si říkám, že pojedu, ale nějakou výmluvu najdu. Pěkný fotky a ať to šlape. Na jednu věc se zeptám, jak moc trpí karbonový rám v zimě?
kupko Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Kluci docela vám závidím, že najdete to odhodlání v mraze vyrazit na kolo. Taky si říkám, že pojedu, ale nějakou výmluvu najdu. Pěkný fotky a ať to šlape. Na jednu věc se zeptám, jak moc trpí karbonový rám v zimě?Je to dobré otužování a perence proti nachlazení :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
wave ceptor Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Kluci docela vám závidím, že najdete to odhodlání v mraze vyrazit na kolo. Taky si říkám, že pojedu, ale nějakou výmluvu najdu. Pěkný fotky a ať to šlape. Na jednu věc se zeptám, jak moc trpí karbonový rám v zimě?Rám nijak netrpí.
Lobber Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 (upraveno) Jo já *humpolečák* ( raději Edit: humpolečák = hliníkový rám ) ti moc neřeknu :0/ :0D A ano... ty výmluvy jsem taky znal, pak jsem se hecnul, vlezl na kolo a nelituji toho má to své kouzlo :0) Upraveno 4. prosince 2016 uživatelem Lobber
TLD Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Martine pekny. Lobber taky,jak si mohl bejt bez rukavic absolutne nechapu:). Vcera jsem jezdil udolim Trnavky a okolim.
Gustaf Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 tak nějaké foto z dneška..prostě pecka to byla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavel23 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Paráda, jezdí vás docela pěkná skupina.
Gustaf Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 jj,na noční švihy tak ve 3 - 5 lidech, ale nedělní jsou lepší...takže super.
TLD Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Gustiku,takovejch lidi. To uz se musi hlasit na urade ne? . Pekny.
Gustaf Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 tak švih v 8 lidech...je to super. Minulou neděli jsem nebyl, to jeli v 11. A měli v oblíbený hospodě zamluvený řízky s brsalátem. Tam totiž končili. Vždy jsme se tam zastavovali na předsilvestrovským švihu na dlabanec a pivko, grog atp...bohužel asi díky eet končí. Takže budem muset vymyslet něco jinýho.
Lobber Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Martine pekny. Lobber taky,jak si mohl bejt bez rukavic absolutne nechapu:). Vcera jsem jezdil udolim Trnavky a okolim.Hele byl jsem celkové "vyletněný"... dress na nem mikinu a termo podvlíkačky se šortkama ... bylo mi lambádově...
Doporučené příspěvky