Gustaf Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Jasny...pak hodím taky výsledek pokusu
vzduch Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Tady to mám rád Hostýnsko - Vizovické vrchy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 tak test proveden..světlo na full mode svítilo venku 52min než se rozsvítila kontrolka...zhaslo v čase 1:10min. Dal jsem ho na parapet na 5min ochladit a poté ho zapnul. Teplota určitě pod nulou. Takže menší výdrž než tvoje, ale dobu udávanou výrobcem splňuje. Teď ještě testnu, až ho nabiju, ten full mode pouze na jednu lampu. Tam by to mělo svítit 2 hodiny. Tomu už ale vůbec nevěřím....
roura74 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 tak test proveden..světlo na full mode svítilo venku 52min než se rozsvítila kontrolka...zhaslo v čase 1:10min. Dal jsem ho na parapet na 5min ochladit a poté ho zapnul. Teplota určitě pod nulou. Takže menší výdrž než tvoje, ale dobu udávanou výrobcem splňuje. Teď ještě testnu, až ho nabiju, ten full mode pouze na jednu lampu. Tam by to mělo svítit 2 hodiny. Tomu už ale vůbec nevěřím....Rozdíl není zase tak velkej. Na jednu lampu to 2 hoďky musí dát.
Gustaf Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 No nevim...na svihu mě to právě dalo cca stejnej čas jako na dvě ve full módu. A to sem svítil jen na svetlemodrej mode. Tak chci otestovat
TLD Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Podle predpovedi asi na cas posledni mraziva vyjizdka, kdy se clovek vratil domu relativne cistej Tak jsem si to musel jet uzit! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Krásný :-) Tvl, jak to teď před vánoci časově dáváte? Já nevím kde mi palice stojí, v práci rachot, doma rachot, kolo ani nevím jak vypadá....
wave ceptor Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 S naprostým přehledem, bohužel si nemohu dovolit 120dní dovoleně ročně.
roura74 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Podle predpovedi asi na cas posledni mraziva vyjizdka, kdy se clovek vratil domu relativne cistej Tak jsem si to musel jet uzit!Krasný Honzo. Hlavně ta první je peckovní. Nádherný barvy. Asi koupím pláště s hřebama abych mohl vyjet. :-) Chybí mi 218 km do 7k. Jestli to do silvestra nedám, tak budu nasranej. :-D
TLD Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Afri, vozim kancl u sebe a kdyz je treba neco udelat co nesnese odklad, zvladnu to na parezu Ondro, 7tis nemam ani autem asi Ses dobrej.
kupko Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Snad dojedu letos 4 :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kral083 Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 Me chybí do letošních pro me rekordních 6k pouhých pět kiláků, takže ještě jednou prostě vyjet musím ?
TLD Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2016 Dneska to bylo skoro jako na jare. -2C rano a kdyz jsem se pred dvanactou hodinou vracel tak 8C. To je skoro 20 stupnu rozdil oproti min vikendu:) Jsem zadelanej jako prase, ale bylo to paradni, vsechno krasne mekoucky a klouzavy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2016 TLD, opět super fotky. Taky jsem dnes dal 75km...chvilkama bylo jako na jaře. Prostě paráda. Přesně jak píšeš, vše zmrznutý povolilo a v lese to pěkně v tom bahně plavalo. Ale stálo to za to....
TLD Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Jedna z nejblbejsich vyjizdek letos...rano, kdyz jsem sel se psama, to vypadalo na krasnej den, tak jsem vyrazil... asi po deseti min se zmenilo pocasi, zima, sediva hnusna obloha, mrazivej vitr jako prase a bud chcalo nebo padala omrzlice.... v pulce se me sekly nohy a vubec mne to nejelo... jeste sem sel proti tomu vetru...vylozene jsem se domu protrapil. Ted mam caj s rumem a uz to tak zle nevidim... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky