Gustaf Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 (upraveno) Ty kravo...eagle...? To je pila komu to stavíte? Upraveno 1. prosince 2016 uživatelem Gustaf
kupko Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Pro zákazníka cela sada i brzdy něco kolem 20 +kola karbonový rodla sedlovku jiný představec atd. :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Ta hazka je slušně vyšponovaná.Je to presne podle merky a ma jeste rezervu :-)
kupko Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 hoď foto celku.Az bude postavene komplet :-)
TLD Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Martine, same pekne veci mu na to davate, jeste si mel vybrat poradnej ram , ale asi se jeste hleda :)
roura74 Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Martine, same pekne veci mu na to davate, jeste si mel vybrat poradnej ram , ale asi se jeste hleda :) Souhlas. Na Meridu asi majitel ještě nedorostl.
Gustaf Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Martine, same pekne veci mu na to davate, jeste si mel vybrat poradnej ram , ale asi se jeste hleda :) právě že to má na nejlepším rámu
TLD Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Ondro,tak tak:). Gusto, tak to sorry,me se zdalo,ze je to Duch:)
roura74 Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 @Gustaf Co máš s Knogem? Píšeš to na B-F ty? Já jsem ho ještě nevybil. Kolik si už projel nabíjecích cyklů?
Gustaf Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 (upraveno) No to co pisu...nejak se mi nezdá výdrž, tak lovim info, kde se dá. A řeším to i s Martinem. Jak maká tobě? Funguje na powerbanku?nabízel jsem tak 4x 5x Upraveno 1. prosince 2016 uživatelem Gustaf
kupko Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Přesně rám je hodně ok :-) kdo nejezdil nepochopí :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
roura74 Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Ještě jsem s ním nejel když bylo pod nulou, ale tak kolem plus 5. A to bylo v pohodě. Protože mám ještě 1200 lumenů šajnovačku na helmě, tak jsem knoga měl na max výkon jen při sjezdech v terénu. Jinak střední výkon a na silnici jedno světło svítí a druhý bliká. Powerbanku jsem ještě nezkoušel, ale stejně je ten usb samec schovanej dole.
Gustaf Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2016 Jo, to je fakt...to mě nedoslo, že to pak nepřidelas. Tak to asi nejde. No, budu k tomu muset asi ještě něco pořídit. Je blbý, když tě těch 400lumenu vydrží jen chvilku
TLD Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Rano byl trosku primrazek, tak jsem si tech cca 20km po silnici usetril autem. Necele tri hodky jezdeni po uzasnym lese kolem reky. Rano nez vyslo slunicko malinko nestihaly rukavice, zabl me palec, pak uz dobre. A jeste jsem si debil hned ze zacatku slapl do brodu, tak jsem jezdil asi hodinu s bilou nohou. Prece jen -9C je znat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wave ceptor Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 To je dobré že se u vás může po lese jezdit autem. U nás to bohužel nejde.
roura74 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Rano byl trosku primrazek, tak jsem si tech cca 20km po silnici usetril autem. Necele tri hodky jezdeni po uzasnym lese kolem reky. Rano nez vyslo slunicko malinko nestihaly rukavice, zabl me palec, pak uz dobre. A jeste jsem si debil hned ze zacatku slapl do brodu, tak jsem jezdil asi hodinu s bilou nohou. Prece jen -9C je znat Hezky Honzo. Dobrej drzak na kolo. U nas takova kosa neni, ale jezdit se neda. Vsude zmrzlej snih a led.
TLD Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Po lese se u nas nejezdi jako vsude jinde. Foto je z cesty od domu na hlavni. Kolem naseho lesa. Ondro,drzak je tak na par km,vic mu neverim. Presto,ze je ze svedska a mel by byt ok:).
Doporučené příspěvky