TLD Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Sakra Martine, co sis to postavil za ,,gay bike´´ ? Uz mas duhove elastaky ? Mas to moc pekny, to bude asi slusna raketa. Zustanes u punku s platformama, nebo na toho rychlika prasknes spd ?
kupko Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Sakra Martine, co sis to postavil za ,,gay bike´´ ? Uz mas duhove elastaky ? Mas to moc pekny, to bude asi slusna raketa. Zustanes u punku s platformama, nebo na toho rychlika prasknes spd ?No spd nevim muze to bejt ma smrt :-) stavim to hlavne na jezdeni do beskyd na otocku budu tam podstatne rychleji usetrim cas ktery zurocim jinak treba s rodinou nebo pojedu dal za stenou dobu at jsem pripraven na nase kopcovite jezdeni :-) SAKRA vsak vis jak mam rad kopce :-) jo elastaku mam pnou srkrin :-)
TLD Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Martine, na tomhle az vyjedes, tak mas vsude drinky gratis a v elastakach i obed Co ta mrcha vazi? 9kg?
rorda Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Tak už nebudu pokřikovat nebo pískat na pěšáky. Pro ten si po Novém roce jdu také, jsem na něj zvědavý.
kupko Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Martine, na tomhle az vyjedes, tak mas vsude drinky gratis a v elastakach i obed Co ta mrcha vazi? 9kg?Nestras s 9kg momentalne 7.8kg ale pujdeme jeste nize jsou tam zakladni kola a kliky prehazovacka co dum dal bude lepsi :-) a co vecere tu si mam jako platit sam ? :-)
kupko Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 (upraveno) rorda knog zvonky bomba :-) tak poradne s nim zvoň :-) Upraveno 27. prosince 2016 uživatelem kupko
TLD Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Aha, no ja nak ty vahy beru podle kategorie meho kola. Tak to je pecka.Martas, k veceri bude tipuju protein, az vyjedes :) Primo ze zdroje
kupko Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Protein mam každý den před spaním :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
jhonzatko Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Kluci, nemate nekdo tip na dobre sedlo? Vozil jsem ted nejake Prologo Zero TR nebo tak nejak, ale prislo mi docela uzke a tvrde.Jsem tlustoch, takze bych potreboval neco sirsiho a pohodlnejsiho ... na par gramech navic mi nejak nesejde. Na druhou stranu, oko esteta by na tom melo spocinout se zalibenim Nerad bych si na celopero daval nejaky Brooks Diky za pripadne tipy!
Jiřina Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 @jhonzatko: sel bych do ergona, fiziku, nebo wtb. Tam si vyberes urcite . Navic se daji sehnat casto jako testovaci a neco na nich najet Sent from my iPhone using Tapatalk
TLD Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 jhonzatko, Chromag Trailmaster. Nic pohodlnejsiho jsem nejezdil. Je to kreslo Cena okolo dvojky a jeste budes mit super kultovku. Zpracovani paradni. Mam cca 2 roky a drzi jako prase.
Jiřina Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Jo a jeste jsem zapomel na TLD a jim opevovamy chromag Sent from my iPhone using Tapatalk
TLD Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Beru to ze zkusenosti, zacal jsem na levnejsich Sellatech, pak neco za vic penizu od Fiziku a WTB a todle co mam je nej na cem jsem sedel. Na gramech me nezalezi, spis dam prednost tomu, ze je pr.el v pohode i po dni jezdeni A musi to neco vydrzet, protoze s kolem porad triskam nekde
Gustaf Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 tak jedno foto z dnešního švihu :-) Jo a já vozím Fyzik Tundra a teď na Lectorovi mám SDG circuit (na zimu jsem kvůli blikačce nahodil opět fyzika). Obě mi vyhovujou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Od fyziku Nisen Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
jhonzatko Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Zaujalo me, ze ten Ergon to dela v ruznych velikostech, aby to sedelo na kazdou velikost pr**le ... to mi dava celkem smysl.Takze ted dumam, zda zkusit vzit Ergon SM3Pro nebo ten Trailmaster DT ... u toho si nejsem jisty, zda na nej nebudu moc tlustoch?
odjinud Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Zrovna jsem si o víkendu měřil prdel (11,2 - 12 cm), tak jsem zvědav, co na to najdu... (do pětikila :-)
kupko Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Zrovna jsem si o víkendu měřil prdel (11,2 - 12 cm), tak jsem zvědav, co na to najdu... (do pětikila :-)Do 500 kila nic moc :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Zaujalo me, ze ten Ergon to dela v ruznych velikostech, aby to sedelo na kazdou velikost pr**le ... to mi dava celkem smysl.Takze ted dumam, zda zkusit vzit Ergon SM3Pro nebo ten Trailmaster DT ... u toho si nejsem jisty, zda na nej nebudu moc tlustoch?Proměř si sedací kosti :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
odjinud Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 No, je mi to jasný... nicméně, já kupoval jediný sedlo (mimo těch, co už byly na kole) - v Lídlu Author, a ten byl za cca kilo (nějaká likvidace prodejny). Do 500 kila nic moc :-(Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky