Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sakra Martine, co sis to postavil za ,,gay bike´´ ? :) Uz mas duhove elastaky ? :)

Mas to moc pekny, to bude asi slusna raketa. Zustanes u punku s platformama, nebo na toho rychlika prasknes spd ?

Odesláno

Sakra Martine, co sis to postavil za ,,gay bike´´ ? :) Uz mas duhove elastaky ? :)

Mas to moc pekny, to bude asi slusna raketa. Zustanes u punku s platformama, nebo na toho rychlika prasknes spd ?

No spd nevim muze to bejt ma smrt :-) stavim to hlavne na jezdeni do beskyd na otocku budu tam podstatne rychleji usetrim cas ktery zurocim jinak treba s rodinou nebo pojedu dal za stenou dobu at jsem pripraven na nase kopcovite jezdeni :-) SAKRA vsak vis jak mam rad kopce :-) jo elastaku mam pnou srkrin :-)

Odesláno

Martine, na tomhle az vyjedes, tak mas vsude drinky gratis a v elastakach i obed :) Co ta mrcha vazi? 9kg?

Odesláno

Martine, na tomhle az vyjedes, tak mas vsude drinky gratis a v elastakach i obed :) Co ta mrcha vazi? 9kg?

Nestras s 9kg momentalne 7.8kg ale pujdeme jeste nize jsou tam zakladni kola a kliky prehazovacka co dum dal bude lepsi :-) a co vecere tu si mam jako platit sam ? :-)

Odesláno

Aha, no ja nak ty vahy beru podle kategorie meho kola. Tak to je pecka.

Martas, k veceri bude tipuju protein, az vyjedes :) :) :) Primo ze zdroje :)

Odesláno

Kluci, nemate nekdo tip na dobre sedlo? Vozil jsem ted nejake Prologo Zero TR nebo tak nejak, ale prislo mi docela uzke a tvrde.

Jsem tlustoch, takze bych potreboval neco sirsiho a pohodlnejsiho ... na par gramech navic mi nejak nesejde. Na druhou stranu, oko esteta by na tom melo spocinout se zalibenim :) Nerad bych si na celopero daval nejaky Brooks :D

Diky za pripadne tipy!

Odesláno

jhonzatko, Chromag Trailmaster. Nic pohodlnejsiho jsem nejezdil. Je to kreslo :) Cena okolo dvojky a jeste budes mit super kultovku. Zpracovani paradni. Mam cca 2 roky a drzi jako prase.

Odesláno

Beru to ze zkusenosti, zacal jsem na levnejsich Sellatech, pak neco za vic penizu od Fiziku a WTB a todle co mam je nej na cem jsem sedel. Na gramech me nezalezi, spis dam prednost tomu, ze je pr.el v pohode i po dni jezdeni :) A musi to neco vydrzet, protoze s kolem porad triskam nekde :)

Odesláno

Zaujalo me, ze ten Ergon to dela v ruznych velikostech, aby to sedelo na kazdou velikost pr**le ... to mi dava celkem smysl.

Takze ted dumam, zda zkusit vzit Ergon SM3Pro nebo ten Trailmaster DT ... u toho si nejsem jisty, zda na nej nebudu moc tlustoch?

Odesláno

Zaujalo me, ze ten Ergon to dela v ruznych velikostech, aby to sedelo na kazdou velikost pr**le ... to mi dava celkem smysl.

Takze ted dumam, zda zkusit vzit Ergon SM3Pro nebo ten Trailmaster DT ... u toho si nejsem jisty, zda na nej nebudu moc tlustoch?

Proměř si sedací kosti :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

No, je mi to jasný... nicméně, já kupoval jediný sedlo (mimo těch, co už byly na kole) - v Lídlu Author, a ten byl za cca kilo (nějaká likvidace prodejny).

Do 500 kila nic moc :-(

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...