Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po delší době zase řidítka v ruce.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ahoj,

Co je to za model kola?

O něčem podobném přemýšlím taky.

[Wquote name=kupko" post="1831545" timestamp="1482675573]Taky jsem si naježil pod stromek jeden dárek :-) ještě to není konečná verze :-) 4a90ad60b6d5524a7380c1b35d0cda42.jpg

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

Taky jsem si naježil pod stromek jeden dárek :-) ještě to není konečná verze :-) 4a90ad60b6d5524a7380c1b35d0cda42.jpg

Kde máš blatníky, světla, stojan a nosič? :-)

Žena už to ví?

Odesláno

Obrbobr je to silniční karbonova ramova sada ghost lector ale stavim to jako fitness raketu na rychle najíždění km :-) Ondro blatníky, nosič a stojan tam nikdy nebude :-)

Odesláno

Stare modely jsou už dávno pryč a nové jsou v prodeji od července ale teď je ten správny jestli ještě najdeš požadovanou velikost a výbavu :-)

Odesláno

No vida, už jsem se chtěl na svým starým trekkingu, co mám na chalupě, pídit po odpružené vidli a ono je to takto teď coool :-)

Taky jsem si naježil pod stromek jeden dárek :-) ještě to není konečná verze :-) 4a90ad60b6d5524a7380c1b35d0cda42.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...