Gustaf Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Skládačka od němčika, no..žádné zázrak to není. Asi bych koukal po b-twin v decatlonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Gusto bomba!Dneska asi nejvetsi kosa na bike za posledni leta. 18C pod nulou, kdyz sem vyjizdel. Ale slunce a modro. Pak se to zlomilo a pri navratu deset, pohodicka Minimum chozeni, skoro vse jeto. Po letech jsem si zase pripomnel, jake to je jezdit na HT biku Super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Borci, co říkáte na tuto kolo ? http://www.cyklonemcik.cz/zbozi/kolo-apache-hawk-a1-deore-10 Chci alespoň Deore komponenty na přehazování, ale nevyznám se ve vidlicích, brzdách a jiných komponentech. Dá se to za ty kačky? Za 15 700 kč mi to přijde solidní...? O kolech co sklada cyklonemcik se nebudu raci vyjadrovat je to slatanina vsech moznych znacek nic mene uz jsem mel tu cest od ruznych znamich co si takovou skladacku koupili a nesedeli komponenty to znamena ruzne poskladane 9 nebo 10 prevodu coz takhle nefunguje :-( a pozor vzduchova vidlice je az za priplatek 1200 to znamena cena na ramu co ma geo. nic moc pomalu 1700kc je drahe Raci si priplat a kup si lepsi kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 TLD, moc pekny. My jedem zase zítra. Start v pul9, tak to bude taky ještě kosa, ale ma být pořád krasne, tak je třeba to vyuzit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 OK, díky za postřehy, v ostatních komponentech se fakt moc nevyznám, takže rád si nechám poradit. Tak budu vybírat dál. Kdyby jste narazili na něco zajímavého nejlépe do okolo 15 000 kč, budu rád za doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 OK, díky za postřehy, v ostatních komponentech se fakt moc nevyznám, takže rád si nechám poradit. Tak budu vybírat dál. Kdyby jste narazili na něco zajímavého nejlépe do okolo 15 000 kč, budu rád za doporučení.15 v dnesni dobe je docela malo moc malo na co ho budes pouzivat kolik km.budes jezdi a v jakem prostredi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Tak 30% stezky, 70% polňačky, lesy a podobně. Za těch 15 000 může být i starší, je mi jasný, že na nové je to nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Co toto? http://www.dookie.cz/horske-kolo-mtb-29-gt-karakoram-elite-2016-raw/d-118907-c-1424/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Ahoj, já to řešil před rokem, kolo za 15.Nakonec jsem si ho nechal poskládat od Scalara na bike fóru. Vyšlo do 20 a velká spokojenost vč. jednáni. Akorát je to z ruky pro nás z Asie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Mám taky kolo od Scalara. Stálo asi 16 tisíc. Sedí mi perfektně. Akorát to veprostřed blbě řadí. Nejdřív jsem myslel jsem, že se to ochodí. Nebo, že to potřebuje vyladit. Ale podle jednoho mechanika tam jsou komponenty od jiných výrobců, které nejsou kompatibilní. Takže asi bude třeba něco povyměnit. Což mi u Scalara zklamalo, na to jaký má na bikeforu jméno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Jo a o tom to je spravně poskládat kolo :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 kluci parada, kde jezdite, ze tam mate tak pekne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Na koho reaguješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 (upraveno) Tak dnešní dopolední svih...zase krásně azuro, - 12st a pěkných 33km Upraveno 22. ledna 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Pěkně Gusťo u nás pouze -3 :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Tak to je super...rano, když sme vyjeli, tak bylo -14. Pak se oteplilo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 (upraveno) Tak dneska se mi dařilo když jsem ráno vytahoval kolo něco mi cinkalo od zadního kola první co me napadlo bude to lanko o špici ale houbelec praskla špice u kazety :-( no ještě že mám doma 3 kola :-) holt dneska žádné celopero :-( ale kostitřas. Užil jsem si to náramně 25km. Dnes si to tak ženu přes pole a pár metrů před kolem mi proběhlo 5 srnek a jedna z nich byla albin :-) takovou jsem ještě nikdy na živo neviděl. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Upraveno 22. ledna 2017 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Nepříjemné zjištění, ale aspoň si konečně vytahnul poradnej bajk super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Nepříjemné zjištění, ale aspoň si konečně vytahnul poradnej bajk superHa ha ha :-) ještě čeká na provětrání má niva fitness žiletka :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Tu nech na lepší pocasi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky