Gustaf Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 tak dnes 30km. Byl to jeden velikej super zimní sněhovej drift...místy v závějích na polích skoro po pás sněhu ale s partičkou jsme si to neskutečně užili. Jinak neopránový návleky jsou nezbytnost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Super Gustaf, taky mě to v zimě moc baví ale letos zatím nebyl jaksi čas :-(
Gustaf Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 a ještě před víjezdem...jeden kámoš nemohl, tak nás přišel vyfotit aspoň Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Super Gustaf, taky mě to v zimě moc baví ale letos zatím nebyl jaksi čas :-(tyjo, pecka....je třeba si to užít. Má to něco do sebe....
roura74 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Gusto a Kupko, paráda. Já jsem na tohle měkej. Radši lyže atd.
Gustaf Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Gusto,ten brod je bomba.jj, brod byl dobrej...první to projel a propadl se...takže pak jsme raději přešli po tom stromě ale od něj byl takovej výbornej stoupák, kterej sme museli vytlačit. Hafo sněhu...prostě paráda. roura: nebuď a vyraž...nemá to chybu
roura74 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Budu. Tady je min. 30cm sněhu a pod ním led. Sněžnice to jistí.
Gustaf Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 jak sněžnice....bajk to jistí....30 cm tady bylo pomalu celou cestu. To je hovno....
roura74 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Na fotkach mas tak 5, krome zaveji. 30cm je po naby.
Gustaf Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 No na polích a neprojetych lesních cestách sme to po naby meli...
kupko Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Na fotkach mas tak 5, krome zaveji. 30cm je po naby.Já dneska jel po náboje par set metrů velka sranda a velka dřina :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Gustiku,30cm celou cestu? To nedas. Po rovine, z kopce po naby jet lze,ale jak se to malinko zvedne tak neverin, ze to das. Jak dupnes do pedalu,hrabes a chvilku to snerujes a pak koncis. Jako chvilku se v hlubokym jet da,ale celej trip neverim:).
Gustaf Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 TLD... Jo, to je jasný že kdyz si děláš stopu, tak ujedes kousek a buď ležís nebo stojíš. Myslel jsem to tak, že místy byly vyjete koleje od aut, kde se dalo jet, ale výška sněhu tam byla těch 30cm...
Lobber Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Sobotní vyjížďka a překonání našlapaných100km v tomto roce... Jinak pro TLD, koukám že se mi nepropsal přechodný post ... mě nějak zima do -5 nevadí spíš trpím na ruce... už při nule brečím zimou :0D
TLD Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Mas to pekny... Pockej az budes dedek jako my, Ti budou vrzat kolena...
odjinud Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Tak včera jsem radši vytáhl běžky... a taky to má něco do sebe :-)
Lobber Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 :0D tak jako dědek se cejtím už teď .... kolena mi vržou taky, tak že já se již už asi něčeho obávat nemusím :0D
Tomas_2002 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Hele klucí, to máte pláště s hrotama nebo ne ? U nás kde neleží sníh tak jsou docela hnusný ledový plotny, tak přemýšlím, že bych pořídil ještě jedny kola a dal na ně pláště s hrotama....
Doporučené příspěvky