Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak dnes 30km. Byl to jeden velikej super zimní sněhovej drift...místy v závějích na polích skoro po pás sněhu  :lol2:  :lol2:  ale s partičkou jsme si to neskutečně užili. Jinak neopránový návleky jsou nezbytnost. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Gusto,ten brod je bomba.

jj, brod byl dobrej...první to projel a propadl se...takže pak jsme raději přešli po tom stromě  :lol2:  ale od něj byl takovej výbornej stoupák, kterej sme museli vytlačit. Hafo sněhu...prostě paráda.

roura: nebuď a vyraž...nemá to chybu

Odesláno

Gustiku,30cm celou cestu? To nedas. Po rovine, z kopce po naby jet lze,ale jak se to malinko zvedne tak neverin, ze to das. Jak dupnes do pedalu,hrabes a chvilku to snerujes a pak koncis. Jako chvilku se v hlubokym jet da,ale celej trip neverim:).

Odesláno

TLD... Jo, to je jasný že kdyz si děláš stopu, tak ujedes kousek a buď ležís nebo stojíš. Myslel jsem to tak, že místy byly vyjete koleje od aut, kde se dalo jet, ale výška sněhu tam byla těch 30cm...

Odesláno

Sobotní vyjížďka a překonání našlapaných100km v tomto roce... 45e45ad5eff4a7e7cfc8d4db89a8327b.jpg174aeb77a976923f3867e4c90de30da6.jpgc06717986b43a6553db721d321cdc91b.jpgd04be3e4c0e16beb29fe1788e4242a66.jpgf0ea5275aaa0a12f8dabcd8912f55625.jpga461f8ff43bb851b4d5423a0d6b312bf.jpg

Jinak pro TLD, koukám že se mi nepropsal přechodný post ... mě nějak zima do -5 nevadí spíš trpím na ruce... už při nule brečím zimou :0D

Odesláno

:0D tak jako dědek se cejtím už teď  :lol2:  .... kolena mi vržou taky, tak že já se již už asi něčeho obávat nemusím :0D

Odesláno

Hele klucí, to máte pláště s hrotama nebo ne ? U nás kde neleží sníh tak jsou docela hnusný ledový plotny, tak přemýšlím, že bych pořídil ještě jedny kola a dal na ně pláště s hrotama....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...