Jarett Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 To je nějaká blbost, že Spešlu dělá rámy Merida, anebo?Merida koupila před lety část akcií Specialized, pak je ale zase Specialized odkoupil téměř všechny zpět. Merida má teď už jen malý podíl, související se sdílením některých výrob. Rámy tedy Merida pro Specialized dělá, ale jen levnou produkci v úrovni do 15tis. ... Ale i u ostatních značek to tak je, např. pro Trek dělá Giant apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 No jako ja uz nych na 2x neco nesel.1x 11 mi prijde super. Jednoduche, ciste, smadna udrzba. A prave proto treba tech 46 zubu zejmena u Shimana je potreba, aby se dalo dopredu dat treba 34 zubu, aby to jelo i po rovine nebo z kopce .Jinak mne chlapci stvete. Tady se toho moc najezdit neda :/Sent from my iPhone using Tapatalkjiřino moc pěkný, kde se rekreuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Merida koupila před lety část akcií Specialized, pak je ale zase Specialized odkoupil téměř všechny zpět. Merida má teď už jen malý podíl, související se sdílením některých výrob. Rámy tedy Merida pro Specialized dělá, ale jen levnou produkci v úrovni do 15tis. ... Ale i u ostatních značek to tak je, např. pro Trek dělá Giant apod. Děkuji za osvětu..Merida mě nebyla nikdy nějak moc sympatická značka, takže u mě dobrý a u Spešlu taktéž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Tak predpoved pekne kecala, slunicko nikde, slusna kosa, jeste v pet prselo..., ale co uz:) Po tydnu destu to byl masakr, sem jako prase ja a i kolo. A to me stve, protoze po hodine jezdeni sem byl doma-nejak me taha stehno:(. Jinac dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 (upraveno) Mně vo tom povídej. Kolo jsem voplách trochu v řece, ale páneška zebou tlapky, nicmene velikocni jarmark je jen 10 km lesem a tam budou tekuty teplaky Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 8. dubna 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Bomba:). Me nestve to,ze jsem vse za.ral,ale to,ze jsem to zadelal a jel domu:). Ze sem se proste moc nesvezl. Co ta leftyna,jak chodi? Na novejch jekyllech a triggerech od nich canon upustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 (upraveno) Já to neumím zhodnotit. To kolo je asi pětkrát lepší, než potřebuju, takže já ho prostě jen miluju a nevidím na něm skvrnku. Jen jsem zvědavý, jak mě odveze, dal jsem si jedno z nej jídel, co znám, pečené jehněčí u pana Hrušky v Bartošovicích a je mi blaze Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 8. dubna 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Taky jsem po destich vyrazil. Jen zitra potrebuju hadry jeste na zpatecni cestu, tak jsem po dlouhe dobe nandal blatniky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Průměr tak na jízdu po rovince na cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Romane,to zradlo vypada paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 To maso strcis do pusy a ono se rozpadne, jen se na nej blbe slape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Průměr tak na jízdu po rovince na cestě.Co tím chtěl básník říct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 No že pěkný průměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 (upraveno) Nedělní projížďku pojmu jako propagaci jednoho kousku Orlickych hor. Říká se zde: "U nás jako v pohádce." Vezměte kola a přijeďte se podívat. Třeba do Neratova, kde z vymírající vesnice s ruinou kostela vznikl domov pro 150 lidi často s lehkym mentalnim postižením, nekteri pracuji v mistni hospode, vari a obsluhuji, jsou tam chranene dilny, drobne sluzby, hned vedle kostela bajecna kavarna. A biking okolo? Netreba slov. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 9. dubna 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 To bejt na facebooku tak ti dám virtuální palec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 No že pěkný průměr.Aha. Dík. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Nedělní projížďku pojmu jako propagaci jednoho kousku Orlickych hor. Říká se zde: "U nás jako v pohádce." Vezměte kola a přijeďte se podívat. Třeba do Neratova, kde z vymírající vesnice s ruinou kostela vznikl domov pro 150 lidi často s lehkym mentalnim postižením, pracuji v mistni hospode, vari a obsluhuji, hne vedle bajecna kavarna. A biking okolo? Netreba slov. JJ, Neratov, Orlické Záhoří, Klášterec nad Orlicí...Tam to mám také moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 @Roman I. Naprostý souhlas. Krasná je i polská strana okolí Mostowic a Orlického Záhoří. Tam dokonce jezdím rád i po silnici. No a Zemská Brána atd. ani nemluvě. Je tam super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 BTW Sledujete Paris-Roubaix? Zatím slušnej fofr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 (upraveno) Sledujeme:-) Ráno jsem si přivstal,prohnal svoje Rubéčko po místních úsecích kostek a od 11 sedim u bedny:-) Upraveno 9. dubna 2017 uživatelem Klabrdon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky