Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Musel jsem si dát sluchátka a poslouchat knížku.

Edit. Ale to dnešní počasí a panoramata za to stály.

Jen po závodu míru je ještě podél cesty hromada obalů od energetickejch gelů. Hnus.

Upraveno uživatelem roura74
Odesláno

Ondro super fotky ta druhá bomba :-) jinak co se tyče bordelu na zemi po závodu mě docela vytáčí k nepříčetnosti a ještě k tomu horách je to je hnus a že to je po závodech tak to je ještě horší pak nemají na nás lidé jako na cyklisty nadávat jsem cyklista a také pořádám mtb závod dva dny uklizime bordel ať je vše ok.

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

jo hosi, ja sem poklidny tatka od rodiny, bezpecnost a pohodli nadevse :-) ale chapu vase poznamky, pred 20 lety bych to tam nemel :-))

Odesláno

Já sem taky tatka od rodiny, ale jestli zodpovednej...snad jo :D :D :D

já to včera zachytil na BF,moc tomu nerozumím ale prý je to horší jak Deore u Shimana tato řada,

Odesláno

já to včera zachytil na BF,moc tomu nerozumím ale prý je to horší jak Deore u Shimana tato řada,

já mám komplet sadu GX na bajku a nějak si nemůžu ztěžovat . Ale taky tomu nerozumím. Řekl bych, že je to na úrovni slx
Odesláno

já mám komplet sadu GX na bajku a nějak si nemůžu ztěžovat . Ale taky tomu nerozumím. Řekl bych, že je to na úrovni slx

navíc to asi nebude orel ale spíše káně díky tomu :lol2:  :lol2:

Odesláno

Kluci Help... Jsem bodnul, opravil a nejsem schopen nasadit ten debilní plášť tak, aby mě neházel :-( Ať dělám, co dělám, nějaká strana výš a kolo skáče jak koza. Se mi to nikdy nestalo, není to tím že jsou tubeless ready? Máte nějaký trik na nasazení? Jedná se o pláště WTB Wolverine TCS, 27.5x2.2", folding, tubeless ready...shit.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...