Gustaf Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 vy co jste z okolí Jeseníků...znáte tuhle chalupu? http://www.podsvinihorou.cz/chalupa_pod_svini_horou.php?page=chalupa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Byl jsem tam trikrat a super chalupa. Pro decka skvele...louka za barakem, terasa, pisek. Vic toho nepotrebovaly. Na kolo nevim, jezdit tam urcite bude kde, ale nezkousel jsem. Saunu jsem vzdy ukecal "nechte mi klice, poslusne se priznam kolikrat jsem byl a vyuctujem na konci". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Máme ji zamluvenou celou na zimu. Takže Kolo neberu a ani lyže asi. Bude jen relax a dovádění s dětma. Wellnes píšou za příplatek 3k na týden pro celou chalupu, takže super. Chtěl jsem jen reference, zda je to ok...podle fotek to vypadá suprove i za super cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Já jsem jezdil většinou jaro/podzim a s děckama to na tu saunu ne vždy vyjde, navíc potřebuju fakt zimu, jinak nemám chuť se zahřívat, tak jsem to řešil takhle.Na lyže se dá na Dolní Moravu, autem je to relativně kousek. A ta louka za chatou by mohla být na sáňky super.Nikdy žádný vážnější problém, plná spokojenost. Vybavení pro děcka je - vaničky, stoličky, hračky, DVD... Možná trošku vadilo, že dřevo je už naštípané, včetně třísek, takže v tomto směru bez zábavy Akorát ten sklípek moc nedoporučuju na chlastání. Schody jsou dost strmé a stro na nich nízký, takže při návratu z wecka může dojít ke škaredému pádu My jsme s chatou velmi spokojeni a vždycky se nám tam líbilo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Tak to jsem rád. No, štípání třísek a dřeva si dost užívám doma, takže jejich připravenost uvítám. Do sklípku se těším moc...polknout pár lahvinek. Tak to vypadá na super rodinnou relaxacku. Díky za info... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Relax :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Relax :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkTaky relaxuju. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Ondro bomba a jestli uz nemuzes, tak si muzes odlozit k nam... to zuzitkujeme:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Ondro bomba a jestli uz nemuzes, tak si muzes odlozit k nam... to zuzitkujeme:)Poslu ti DPDckem. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Taky beru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Dnesni rano bylo jak nekdy na konci srpna, mlha jako prase, hodne rosy, chladek, pres mlhu se dralo slunce... A na biku super zabava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Moc pěkný fotky. Už chvíli mě cuká prst na spoušti že bych co se focení týká migroval k Fujiistům a tohle mě přesvědčuje že to není blbej nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 No neke, az tak Tak moc diky, potesi to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Ty ses heeerecka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Sent from my iPhone using TapatalkOdhalování škody favorit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Ja nic preci nerekl Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Ondro,dalsi fotka bude asi smoula:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Dalsi fotka bude: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 něco mi uniká asi.....bude představení nového kola?nebo čáp kterej má hlavu od sazí bude jezdit v Porsche?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky