African Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Dneska to bylo super Tomu veřím s takovým fešákem, no to musí být potěšení I ten sjezdík před a příroda kolem vypadá luxusně" S kolem jsi spokojený?
mondeo2 Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 na 15 let dobrej vkus...a je to chválihodné. Většinou v tomhle věku mládež volí chlast a cigára To naštestí neprovozuje, celý prázdiny krom dvou týdnů makal u šváry na brigádě, něco ( dost ) jsme mu doplatili k těm narozkám.Vydělal si na to, tak si ho bude aspoň vážit.
Mirek Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Tomu veřím s takovým fešákem, no to musí být potěšení I ten sjezdík před a příroda kolem vypadá luxusně" S kolem jsi spokojený? Dyť je to dědek Už nezbývá, než bejt spokojenej, mám ho třináctou sezonu, takže už jsme spolu něco zažili, dnešní bajky jsou jinde, ale při mým současným ježdění je to víc jak dostačující. Doby, kdy jsem měl závodní ambice, jsou dávno pryč...stejně ale pořád vymýšlím, co by se dalo zlepšit, minimálně tlumič pro příští sezonu vyměním...je to taková never-ending story. Jinak Cannon pro mě zůstává jedna z top značek, zvolil sis dobře
African Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2012 Ta dnes také útěk do lesa, těžkej den to byl v práci Vzal jsem mapu a jel tam, kde jsem ještě nikdy nebyl, jen tak si pořádně vždycky vyčistím palici Začal jsem brutálním stoupáním, potkal tři hospody, jo, to mě bavilo, naložil jsem se hezky Plzničkou a bloudil a boudil, supér" Potkal jsem nějákej starej šutr uprostřed lesa, krásné velké mraveniště, jop a pak přišel asi 5 km sjezd do nějákého lomu, kde jsem si trochu zablbnul, no paráda" Bavilo mě to Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2012 Afričane, parádní fotky a úplně to chápu...bike je na vyčištění kebule to nejlepší...Dělám to taky tak, prostuduju stezky a snažím se poznávat nová místa, kde jsem ještě nejel...cesta je pak plná překvapení a to mě baví
notabene Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 (upraveno) I já dneska čistil hlavu každý den tento týden po práci aspoň 30km, dneska jsme vyrazili směr Bílé Karpaty. Super. Upraveno 17. srpna 2012 uživatelem notabene
filo-boxer Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 Proč ty kola furt válíte po zemi? To vám už nezbylo na stojan? A kde máte blatníky a osvětlení a nosič a ...
obchodnik-o3 Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 (upraveno) Proč ty kola furt válíte po zemi? To vám už nezbylo na stojan? A kde máte blatníky a osvětlení a nosič a ... kokso,same zbytocnosti notabene:pekny pohlad Upraveno 17. srpna 2012 uživatelem obchodnik-o3
spiderer Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2012 Tak jsem se taky rozhodnul pro kolo, zatim pro zacatek neco normalnejsiho, pokud me to casem opet chytne, tak asi k upgradu dojde. Aktualne jsem si dal budget na 20.000,- Kc a vysel z toho tento Trek 6300: Pristi tyden ho poradne provetram
Gustaf Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2012 dneska bylo krásně...čištění hlavy...kolo-kolem golfu-kaplička-lom-pivo-párek...Mudmany a koupání... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jovani Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2012 tiez som vcera aj dnes prevetral svoje Enduro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FrantisekH Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2012 no taky jsem si dal dneska třicet a při cestě zpátky se mi nějak zesr.. přední brzda takže příští týden maže trek do servisu
jovani Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FrantisekH Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 chlapy je reálný abych měl po cca 1000 km zvlněnej kotouč na přední brzdě? reklamovat nebo rovnou vyměnit?
zid Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 chlapy je reálný abych měl po cca 1000 km zvlněnej kotouč na přední brzdě? reklamovat nebo rovnou vyměnit?A nemohl jsi kolo o něco blbě položit či o něco zavadit?
FrantisekH Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 možná mohl.. polohu třemnu ke kotouči jsem si nastavil.. a při pohledu mezi destičkama na kotouč se jeví jako zvlněnej.. .. zejtra po práci to zkusim ještě jednou seřídit a uvidíme.
Gustaf Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 možná mohl.. polohu třemnu ke kotouči jsem si nastavil.. a při pohledu mezi destičkama na kotouč se jeví jako zvlněnej.. .. zejtra po práci to zkusim ještě jednou seřídit a uvidíme. našteluj ho mezi destičky, kde je zvlněnej, vem do ruky kombinačky a prostě ho přihni....nic se s ním nestane a bude to O.K.
African Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 Tak já kluci nechci kolo vidět, jak je rok dlouhej Včera jsem si zajel do Trutnova na fesťáček dát pivko a zpátky jsem to dal Polskem, kde jsem zabloudil jak nikdy v životě" O půl noci jsem zjistil, že to domů nedám, tak jsem tam musel na nějákej penzion v lese, kde jsem přespal" Za dva dny 190km, a chodím jak nakopnutej kačer Ještě navíc tichá domácnost, jelikož se mě vybil telefon a celou noc jsem se neozval, až dnes ráno, když mě poláci půjčily telefon" Dobrej průser"
FrantisekH Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 africane ty jsi hustej borec....a ted jak to bylo po pravde :-) verze pro manzelku je ok
Doporučené příspěvky