tommas4 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Pěkně bez deště dneska, dal jsem maratónek takže spokojenej, i čas na nějaké obrázky byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Podzim začíná žněmi ... taky jsem byl a je to ve vzduchu ... nejvyšší čas odjet do teplých krajin ... Vzhledek k tvemu hodinkovemu vyprodeji, se nejspis do teplych krajin stehujes. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Cerny sou lepší taaak a už sem to tu zvrhnula musí to být osazený min v XT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Pěkně bez deště dneska, dal jsem maratónek takže spokojenej, i čas na nějaké obrázky byl 20170726_091343-1024x768.jpg 20170726_092547-768x1024.jpg 20170726_104706-768x1024.jpg Screenshot_20170726-114655.jpgHezký Tome. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 a musí to být osazený min v XT jj...a proto mám sram... abych nepohorsoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Hezký Tome. bez toho větru by to bylo moooc hezký ale i tak good, samá rovina tadyuž koukám po nějaké silniční běhně, v černé barvě samozřejmě . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 jj...a proto mám sram... abych nepohorsovalaha,jsem na to zapomněl že tam máš toto....seš rebel prostě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 SAG by obecně měl být 15-20% z nominálního zdvihu. Takže např 24 až 32 mm pokud jde o zdvih 160 mm30% Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Jo to jsem četl v manuálu Fox, že když si chci užít "plush comfort", tak 30% :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Tommas, moc pekny. Jak se na tom jezdi? To porad odrazis ,,dominantni´´ nohou, nebo stridas? Nedavno jsem cetl o nejake particce, co jezdi na kolobrnde trate vsech supertour. Slusny borci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Jasný, normálně střídáš nohy (za jízdy, nic složitého), zhruba po 10 - 15 odrazech ideál.Jako je to namáhavější než bajk, to jako v každém případě, zase na klouby oproti běhu - bez debat.Pár tisíc pacošů najdeš na FB, už i na stezkách potkávám pravidelně koloběžky, ale pánové co jeli TdFa letos Giro - tak to je jiná liga protože do kopce . . . do kopce . . . to je hustý, jako fakt hustýnicméně na rovinatém terénu není co řešit, tento měsíc mám 400km, tak mě to zatím baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Nehodnotim to fakticky. Jen mi to pripomina vetu jendoho hokejisty. Ten taky prej.ze curling je namahavejsi:) Za sebe rikam.ze na curling se koukam radsi. A stejne tak je to s cyklistkama. Ty se mne pri jizde libej.kolobezky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Jel jsi na tom někdy? Jako nemyslím na dřevěný hračce v roce 85. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 https://www.novinky.cz/domaci/444702-jdete-i-po-kolobezkach-vybirate-malo-pokut-straznici-z-centra-prahy-dostali-kartac.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Jako je pravda, že cyklisti na chodníku mě teda taky dost serou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 No kdyz se tady zminuje ten chodnik...ja to beru tak, ze srazka s chodcem je lepsi nez srazka s autem. A i tu pokutu klidne jednou za cas zaplatim. Porad je to ale o lidech, sou tupci a ti budou tupci at uz jedou v aute/na kole/ nebo dou pesky... Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Jako je pravda, že cyklisti na chodníku mě teda taky dost serou.No když je vedle cesty chodník tak vždycky tam nechávám jet mou dceru po cestě s dnešními řidiči je sebevražda. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 No když je vedle cesty chodník tak vždycky tam nechávám jet mou dceru po cestě s dnešními řidiči je sebevražda. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Taky tak, mladej mi na cestu nesmí. Za uhnutí vždy nahlas poděkujeme (zvoníme už z dálky), když nějakej dědula naštvaně kouká, tak přes rameno zařvu že mám strach malýho pustit mezi tu zvěř na cestu a většinou se zezadu ozve něco jako "šak jó" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Přesně je naučená zazvonit poděkovat a když se mi snaží někdo vysvětlit že kolo na chodník nepatří vždycky to velice rád dane osobě vysvětlím. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Jel jsi na tom někdy? Jako nemyslím na dřevěný hračce v roce 85.já to nemyslel nijak zle.jezdil. a nic to nemění na tom, že se mi líběj víc zadky cyklistek, než dozadu vytrčený nohy a pohyby koloběžek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky