Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Tak po 7 dnech mi moje kolo......stále neposlali. Už je tedy prej nachystané a čeká na UPS. Tak jsem jim napsal co si o tom myslím a uvidíme jestli teda vůbec někdy dojde. Pokud jo tak si budu hodně rozmýšlet zda jim ho nevrátím než na něm poprvé vyjedu páč abych pak řešil reklamace půl roku na to fak nemám nerv

Ka mel reklamaci tak nejak v pohode ;). 7 dni chapu je k natvani. Uvidis co ti nposou a kdy poslou ;) chapu ze je sezona v plnem proudu, ale ja na ptaka taky cekal ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po 7 dnech mi moje kolo......stále neposlali. Už je tedy prej nachystané a čeká na UPS. Tak jsem jim napsal co si o tom myslím a uvidíme jestli teda vůbec někdy dojde. Pokud jo tak si budu hodně rozmýšlet zda jim ho nevrátím než na něm poprvé vyjedu páč abych pak řešil reklamace půl roku na to fak nemám nerv

Rozhodně nejsi první ... a ani poslední. Takto se projevuje "výhoda" nákupu kola přes internet ... :( Každopádně ti přeju, aby ses dočkal letošní sezóny :)

Odkaz ke komentáři

Tak nakonec to včera klaplo a kolo už je před hranicema s ČR. Byly slevy tak toho kluci měli trochu moc tak nestíhali. Jinak osobně je to asi lepší ale když se to holt zalíbí Canyon tak buď výlet do němec a nebo smůla

Odkaz ke komentáři

A vozíš jo displejem k tělu a v nějakém obalu nebo pozdru?

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

pouzdro mám, ale nesnáším ho.takže sem ho vozil v igelitu, aby se na nej nedostal pot a vlhko. Njn, místo pateraku :D deska je asi dle servisu asi cajk, ale za opravu si řekli nesmysl...8k, takže vybírám jinej.
Odkaz ke komentáři

Tak nakonec to včera klaplo a kolo už je před hranicema s ČR. Byly slevy tak toho kluci měli trochu moc tak nestíhali. Jinak osobně je to asi lepší ale když se to holt zalíbí Canyon tak buď výlet do němec a nebo smůla

Tak paráda :-) Stejně jsi ale dobrodruh kupovat tímto stylem kolo, já bych to asi nedal....

Odkaz ke komentáři

pouzdro mám, ale nesnáším ho.takže sem ho vozil v igelitu, aby se na nej nedostal pot a vlhko. Njn, místo pateraku :D deska je asi dle servisu asi cajk, ale za opravu si řekli nesmysl...8k, takže vybírám jinej.

tak divil bych se asi kdyby ta oprava byla ekonomická,moc takovejch věcí se opravit nedá....sem si rozsedl mobil,fungoval dále,ale vzal jsem novej,protože oprava by byla tak půlka nového

Odkaz ke komentáři

To máš těžký. Nemám žadného známého co by mě sehnal kolo za lepší price. Do toho jsem nechtěl dát víc jak 40 (což se stejně nepovedlo). Po x letech jsem si chtěl udělat radost a Canyon se mi vždycky moc líbil. Cena je pořád podle mě dobrá a stejně když jsem našel nějakou akci tak byla přes půl republiky a poštou neposílají. A jezdit se někam daleko podívat podle mě nemá smysl. Stejně bych nic mic nepoznal. Přesednutí z 26" 160/150 bude stejně takový šok, že to chce najezdit desítky km než si to sedne a budu moct zhodnotit.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...