Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Taky se mi nechtěly dneska točit kolečka, ale nakonec jsem byl rád že jsem vyjel.

Místy pěšinama, jako nebojím se že si tam někde rozbiju tlamu, ale ty dvoumetrový kopřivy!!!!! :D

attachicon.gif 20170817_145939-768x1025.jpg

No ale půlkila tam padlo, tak spokojenej.

attachicon.gif 1502974824396.png

Jen skromný dotaz. Proč si prodával kola? Ta kolobka musí být na větší vzdálenosti peklo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Silničku mám, a na příští sezónu bych rád nový 29" HT ;) , uvidím jak to bude časově. Kolobka mě momentálně baví docela dost, zůstane jako univerzální přibližovadlo, je to docela legrace. Jako kopce jsou zlo, to jo, ale jinak i delší trasy v pohodě. Příští týden musím do Jeseníku tak s sebou vemu ženu, ta pojede autem a já si to dám zpatky na kolobce :)

Odkaz ke komentáři

Tak už jsem bezdusak :) schwaby drží tlak super, nikde nic neutika. Už se těším na vyjizdku...snad to bude změna k lepšímu :)

Jinak kdyby měl nekdo zájem, tak mám na prodej jetej plášť Schwalbe Rocket Ron EVO LS, 29" 2,25, kterej sem musel kvuli tomu sundat. Vzorek víc než solidní. Foto mohu zaslat. Cena 500kc

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Tak už jsem bezdusak :) schwaby drží tlak super, nikde nic neutika. Už se těším na vyjizdku...snad to bude změna k lepšímu :)

Jinak kdyby měl nekdo zájem, tak mám na prodej jetej plášť Schwalbe Rocket Ron EVO LS, 29" 2,25, kterej sem musel kvuli tomu sundat. Vzorek víc než solidní. Foto mohu zaslat. Cena 500kc

a co si teda obul když ten prodáváš?

Odkaz ke komentáři

Taky strašně rád žeru, v tom bude ten zakopanej pes :D

Já taky strašně rád jim a hlavně mám rád čokoládu není problém snist večer na posezení dvě tři a jednou jsem si koupi 4 a zežral jsem je všechny :-) a cela arašídová nugeta z lidlu tak ta ve mě zmizne za okamžik :-(

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...