kupko Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Jiří pěkně ty :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Zaspal jsem, vůbec mi to po včerejšku nejelo, chvílema pršelo, bláto, kopce a vítr. No a pak jsem po 68km dojel domů, hubu vysmátou od ucha k uchu a byl jsem spokojenej, že jsem vyjel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Pekne Ondro, ja byl cele dopo s prckama a 2x koupacka v rybnice. Pocasko se u nas pekne vybralo. Dneska dostali ,,nazrat´´, po obede ze si odpocinou a pekne chrupaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Taky se mi nechtěly dneska točit kolečka, ale nakonec jsem byl rád že jsem vyjel. Místy pěšinama, jako nebojím se že si tam někde rozbiju tlamu, ale ty dvoumetrový kopřivy!!!!! No ale půlkila tam padlo, tak spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Tome máš muj obdiv s najetými kilometry na kolobrndě a ten průměr je taky moc pěknej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 na kolobrndě slušná práce...respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 No jo, sem tlustej tak musím makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Taky se mi nechtěly dneska točit kolečka, ale nakonec jsem byl rád že jsem vyjel. Místy pěšinama, jako nebojím se že si tam někde rozbiju tlamu, ale ty dvoumetrový kopřivy!!!!! 20170817_145939-768x1025.jpg No ale půlkila tam padlo, tak spokojenej. 1502974824396.pngJen skromný dotaz. Proč si prodával kola? Ta kolobka musí být na větší vzdálenosti peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Silničku mám, a na příští sezónu bych rád nový 29" HT , uvidím jak to bude časově. Kolobka mě momentálně baví docela dost, zůstane jako univerzální přibližovadlo, je to docela legrace. Jako kopce jsou zlo, to jo, ale jinak i delší trasy v pohodě. Příští týden musím do Jeseníku tak s sebou vemu ženu, ta pojede autem a já si to dám zpatky na kolobce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 (upraveno) Tak už jsem bezdusak schwaby drží tlak super, nikde nic neutika. Už se těším na vyjizdku...snad to bude změna k lepšímu Jinak kdyby měl nekdo zájem, tak mám na prodej jetej plášť Schwalbe Rocket Ron EVO LS, 29" 2,25, kterej sem musel kvuli tomu sundat. Vzorek víc než solidní. Foto mohu zaslat. Cena 500kc Upraveno 18. srpna 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 tady fotky toho pláště..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 No jo, sem tlustej tak musím makat Tome ty ale pořádně dřeš :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Taky strašně rád žeru, v tom bude ten zakopanej pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 a já k tomu žraní ještě přidávám chlast a to se pak kyne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Tak už jsem bezdusak schwaby drží tlak super, nikde nic neutika. Už se těším na vyjizdku...snad to bude změna k lepšímu Jinak kdyby měl nekdo zájem, tak mám na prodej jetej plášť Schwalbe Rocket Ron EVO LS, 29" 2,25, kterej sem musel kvuli tomu sundat. Vzorek víc než solidní. Foto mohu zaslat. Cena 500kca co si teda obul když ten prodáváš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Taky strašně rád žeru, v tom bude ten zakopanej pes Já taky strašně rád jim a hlavně mám rád čokoládu není problém snist večer na posezení dvě tři a jednou jsem si koupi 4 a zežral jsem je všechny :-) a cela arašídová nugeta z lidlu tak ta ve mě zmizne za okamžik :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 a co si teda obul když ten prodáváš?mám na obou šwáby Rocket Ron, ale Performance....a drží super. Žádnej únik mlíka stěnama...tak snad pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 mám na obou šwáby Rocket Ron, ale Performance....a drží super. Žádnej únik mlíka stěnama...tak snad pohoda takže drát si tam dal?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 ne ne...kevlar. Jen ty performance nejsou tak tenký jako LiteSkin, takže drží mlíko v pohodě a nikde to nebublinkuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 měl si dát SS verzi,ta bych řekl je to nej co dělá Schwalbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky