Návštěvník Zmizík Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Tak v první minutě montáže, když jsem řezal stahovací pásky, mně sjel nůž a proříz sem zadní plášť. JÁ SE NA TO KURVA VYSERU UŽ TO NENÍ VůBEC MOŽNÝ, JAKEJ SEM DEBIL. KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 (upraveno) Já se úplně klepu. Ten krásnej hladkej plášť, kde ho mám teď kurva schánět????? Upraveno 22. srpna 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Tvoje komenty mě často rozesmějou, ale tenhle je nr.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Já se úplně klepu. Ten krásnej hladkej plášť, kde ho mám teď kurva schánět????? To nasere jako. Tak si v klidu zajeď pro montpáky a novej plášť do nějakýho cykloobchodu poblíž,se svět nezboří ne jako? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Tvoje komenty mě často rozesmějou, ale tenhle je nr.1.Tvl mně normálně došel humor. Jedu na chíru nechat si uříznout ruce protože mně sou úplně k hovnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Tvl mně normálně došel humor. Jedu na chíru nechat si uříznout ruce protože mně sou úplně k hovnu. Super, se stavím do řady na Mustanga když teď nebudeš moct řídit. Pošli mi sz za kolik si ho mám odvézt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Kurva co tam mám koupit, já se v tom vůbec nevyznám!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Super, se stavím do řady na Mustanga když teď nebudeš moct řídit. Pošli mi sz za kolik si ho mám odvézt.Jednu si nechám abych si moh do tý svý blbý hlavy strkat jídlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 (upraveno) Vem sebou celý to zadní kolo, oni to rovnou přehodí. Jistota je jistota. Edit - a řadit budeš jak jako s jednou prackou? Upraveno 22. srpna 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 (upraveno) Tvl mně normálně došel humor. Jedu na chíru nechat si uříznout ruce protože mně sou úplně k hovnu.Se z tebe jednou poseru .... :lol2: a kurva se neříká . Upraveno 22. srpna 2017 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 tyvle zmizíku, vem tam celou krabici rovnou, ať tě to složí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Zmizik ty jsi ale střelec :-) vem zadní kolo s pláštěm nebo jen plášť a šup do obchodu Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 (upraveno) Super, se stavím do řady na Mustanga když teď nebudeš moct řídit. Pošli mi sz za kolik si ho mám odvézt.Když už sme u toho Mustanga, jo. Zase ho paní pučím někdy. Teď sem to vobjevil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. srpna 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 žije? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 (upraveno) Nejsem Kuncák. EDIT: Tak sem vobjel dva cyklokrámy a na rozměr 650x42 koukali jak z jara. Upraveno 22. srpna 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 tak to máš blbý... A ten vorvanej ráfek je taky pecka... Na to bych zavolal kuncaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Nejsem Kuncák. EDIT: Tak sem vobjel dva cyklokrámy a na rozměr 650x42 koukali jak z jara.http://www.cannondale-parts.de/Slate-tire-650x42 ty sis koupil canondejla s beranama ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Tenhle minipříběh mě fakt pobavil. Zmizík na hrad. Poslal jsem to klukům kolistům, bude se jim to líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Nejsem Kuncák. EDIT: Tak sem vobjel dva cyklokrámy a na rozměr 650x42 koukali jak z jara.Zkus Kupkolo v Bile Tremesne. Neni to zasr tak daleko od HK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 (upraveno) Nejsem Kuncák. EDIT: Tak sem vobjel dva cyklokrámy a na rozměr 650x42 koukali jak z jara. voe taky po nich chceš francouzský značenímusíš říct že to je 27,5 x 1,65průměr kola x šířka v palcích nebo taky 44 - 584 by mohli rozumětto je šířka a průměr kola v milimetrech Upraveno 22. srpna 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky