Gustaf Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 No, tady je krásný léto. 4 dny už chcije, fouká jako kráva a je tu 11st. Takže tiše závidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Zima, bláto a kopce. Ale byla to pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 A je to doma. Čas začít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Pevle pěkně tak at slouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Pevle pěkně tak at slouzi.Díky. A taky za pomoc a nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Super.. Tak. Mnoho šťastných kilaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Krasny rano v lese, sice tak nejak pochcavalo, ale nejsme z cukru Bylo ta takova mykologicka exkurze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Krásný to máte, závist :-) Já na kole skoro měsíc novou přehazovačku s kterou jsem za celou tu dobu ujel tak 100m po zahradě na vyzkoušení, to je krach.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Afri a chodi to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Honzíku dneska bude smaženice :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Afri a chodi to ? Chodí to dobře, ale neseje to. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Martas,ja si na kole zakazal sbirat. Zitra si skocim na ty kremenace,to tu neni az tak hojna houba a asi si porucim houbovku s knedlikem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Afri a chodi to ? Nevím, raminko jde ale daleko lépe, ta předchozí byla očividně vadná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Dneska na chvíli na myslivcoj ale dalo mně to práci se v tomdle počasí ukecat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Pekny,ta bar kombinace je paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Pěkně kluci...i tohle počasí má něco do sebe, já dnes taky vyrazil. Taky tu pochcávalo, ale nedalo mi to. Kořeny a šutry klouzaly jako prase, tak sem si jednou vystoupil přes řídítka a letěl ze srázu. Jinak to bylo dobrý. Hub je v lese požehnaně a na každý lesní odbočce to vypadá jak na parkovišti u Lidlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Pěkný,ty brejle jsi tam nenechal .... To by byly drahý obrázky Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 ne ne...ty jsem si vzal, ale už ne na xicht. Nedalo se přes ně koukat. To máš pravdu, to by byl drahej švih. Když už nerozbiju telefon, tak bych aspoň přišel o brýle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Neni spatneho pocasi jen spatne obleceneho cyklisty Jinak to byla prvni vyjizdka se Saintama. Zezacatlu to hovno brzdilo a max piskalo. Ale kdyz me potom v mych oblibenych sjezdech zacalo zadni kolo predbihat i s malym tlakem na paku, tak jsem si rekl ze jim jeste dam sanci Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Mokro, mlha, blato. Bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky