Gustaf Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 akumulátor dáš do batohu, to tě donutí jej koupit...,Dno, to je taky řešení...aspon bych využil ten objem 15l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Knog v prstovejch rukavicich za jizdy na helme neprepnes ani nahodou. Vyzkouseno. Ale na riditkach je super.Ale no tak, proc by jsi neprepnul. Neni to hned ale jde to Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 njn, ale když tohle na helmu nedám...s tím akumulátorem...a knoga zapnu a jedu...max přepínat svítivost. Ještě jsem narazil na tohle_Cyklomania-Produkty+cyklomania&utm_content=Světlo+přední+PRO-T+Plus+Power#popis ]https://www.cyklomania.cz/prodej/Svetlo_predni_PRO-T_Plus_Power_1200Lm_Bloom?utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=[VS/PI]_Cyklomania-Produkty+cyklomania&utm_content=Světlo+přední+PRO-T+Plus+Power#popis ale to je asi to samý proč nekoupis pořádnou čelovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 (upraveno) Ale no tak, proc by jsi neprepnul. Neni to hned ale jde to Sent from my iPhone using Tapatalk V lese na listí půl minuty šátrat v rukavicích po těch maličkejch čudlech prostě nejde. V bezprsťákách možná. Upraveno 24. října 2017 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 proč nekoupis pořádnou čelovku?čelovku nechci...nejaky popruhy mít na helme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 V lese na listí půl minuty šátrat v rukavicích po těch maličkejch čudlech prostě nejde. V bezprsťákách možná.Vsak zapinas jednou, ne? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 čelovku nechci...nejaky popruhy mít na helme.Navíc ne na všechny helmy čelovku upneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Vsak zapinas jednou, ne? Sent from my iPhone using TapatalkA když chceš přepnout výkon, nebo nechat svítit jednu stranu, tak jsi v háji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Já svítim pokaždé oběma. A měním jen režim, takže to snad nějak poladim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 čelovku nechci...nejaky popruhy mít na helme.tvl jaký popruhy....DJá to mám jen stahnuty dvěma stahovackama, nic není nikde vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 No tu gumu, jak máš na čelovkach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Gumu sundáš a jedeš bez gumy..,,D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 (upraveno) :D nene... Sem se rozhodl, dnes se půjdu zeptat na tu 800lm a pojedu bez gumy Upraveno 25. října 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 (upraveno) Hele, nevíte někdo v čem může bejt zakopanej pes? endomondo mě nesnima ujetou trat a čas pak taky přestane měřit. Na dřívějších mobilech v pohodě a teď nic. GPS je zapnuta a nastavení i nejpřesnější hledání polohy. Setkal jste se s tím někdo? Zkoušel jsem i znova nainstalovat a nic Tak nic... Nejdřív hledat, než se ptát... Asi to mám. http://www.duben.org/android/xiaomi-a-endomondo-jak-vyresit-problem-s-gps Upraveno 25. října 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Jojo, to je ono a buď v klidu u Sony taky... Tohle podle mě oseká každá správa baterie... Dej si tam zrovna vše co používá gps... Mapy, navigaci apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Už jsem to prenastavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Me to endomondo oproti compu na kole meri nepresne. Posledne mi to udelalo o ctyri kilaky min na dvacetikilometrove trase. Teda mobil s appkou v kapse ovladam prez hodinky Sgear.... Vysvetluji si to tim ze neumi autopauzu, skoda. Appka od Samsungu umi a meri ok. Bohuzel nesdili data do endomonda. Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Endomondo na Androidu autopauzu umí, ale musí se to zapnout v Nastavení / Nastavení tréninku / Auto pauza / Zapnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Ta autopauza v tom dělá podle mě ještě větší zkreslení... Ja computer nemám,kámoš jo a na 50 km trase se rozchazime o +- km ani ne... Akorát čas je průser, on třeba 2,5 hodiny a ja sem tam zapomenu vypnout, nebo třeba čekáme na ostatní, a pak mám o hodinu víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Endomondo na Androidu autopauzu umí, ale musí se to zapnout v Nastavení / Nastavení tréninku / Auto pauza / ZapnoutTo vim,mam. V modu horske kolo neumi. Ale mluvil jsem o appce v chytrych hodinkach tam nefunguje.... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky