Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

njn, ale když tohle na helmu nedám...s tím akumulátorem...a knoga zapnu a jedu...max přepínat svítivost. Ještě jsem narazil na tohle

_Cyklomania-Produkty+cyklomania&utm_content=Světlo+přední+PRO-T+Plus+Power#popis ]https://www.cyklomania.cz/prodej/Svetlo_predni_PRO-T_Plus_Power_1200Lm_Bloom?utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=[VS/PI]_Cyklomania-Produkty+cyklomania&utm_content=Světlo+přední+PRO-T+Plus+Power#popis 

ale to je asi to samý 

proč nekoupis pořádnou čelovku?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale no tak, proc by jsi neprepnul. Neni to hned ale jde to ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

V lese na listí půl minuty šátrat v rukavicích po těch maličkejch čudlech prostě nejde. V bezprsťákách možná.

Upraveno uživatelem roura74
Odkaz ke komentáři

Hele, nevíte někdo v čem může bejt zakopanej pes? endomondo mě nesnima ujetou trat a čas pak taky přestane měřit. Na dřívějších mobilech v pohodě a teď nic. GPS je zapnuta a nastavení i nejpřesnější hledání polohy. Setkal jste se s tím někdo? Zkoušel jsem i znova nainstalovat a nic

Tak nic... Nejdřív hledat, než se ptát... Asi to mám.

http://www.duben.org/android/xiaomi-a-endomondo-jak-vyresit-problem-s-gps

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Me to endomondo oproti compu na kole meri nepresne. Posledne mi to udelalo o ctyri kilaky min na dvacetikilometrove trase. Teda mobil s appkou v kapse ovladam prez hodinky Sgear.... Vysvetluji si to tim ze neumi autopauzu, skoda. Appka od Samsungu umi a meri ok. Bohuzel nesdili data do endomonda.

Mira Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ta autopauza v tom dělá podle mě ještě větší zkreslení... Ja computer nemám,kámoš jo a na 50 km trase se rozchazime o +- km ani ne... Akorát čas je průser, on třeba 2,5 hodiny a ja sem tam zapomenu vypnout, nebo třeba čekáme na ostatní, a pak mám o hodinu víc...

Odkaz ke komentáři

Endomondo na Androidu autopauzu umí, ale musí se to zapnout v Nastavení / Nastavení tréninku / Auto pauza / Zapnout

To vim,mam. V modu horske kolo neumi. Ale mluvil jsem o appce v chytrych hodinkach tam nefunguje....

Mira Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...