Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já letos necelých 4700, bůra už asi nenatočím,ale jsem spokojenej. Oproti loňskemu roku 2/3 teren,zbytek silnička,za což může nova terenní akvizice. Nejdelší švih 220km na silničce na Kleť a největší brutál 130km a 3.700m vyskovych Tremalzo na Garde v desti a 10'C. To sem už psal zavěť :-)

Odesláno

Gusto, jak pises, uz se tesim na Tve fotky snehu po prd.l :) :) :) Zacina me hlodat myslenka, dat na ocelaka pluskove kola :)

Odesláno (upraveno)

Jj, A se zase budu brodit ve 30cm sněhu... To zas budete mít že mne prdel... :D v pátek by mě mělo přijít druhý světlo, tak se pak těším na test

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Tak hlavně tu tvou jízdu natoč na video. Fakt bych rád viděl jak se v 30 cm jezdí. Já se to dodnes nenaučil.

vy to pořád vytrhujete z kontextu. Já tenkrát psal, že místy bylo na švihu i 30cm, kterýma jsme projížděli. Nepsal jsem, že jsme v tom sněhu dali 50km...

Odesláno

vy to pořád vytrhujete z kontextu. Já tenkrát psal, že místy bylo na švihu i 30cm, kterýma jsme projížděli. Nepsal jsem, že jsme v tom sněhu dali 50km...

No jenom jestli se nevymlouvas. :-)

Odesláno

Má jeden začátečnický dotaz. Rád bych si pořídil nějaké lepší horské kolo a příští týden se jedu kouknout na Specialized Crave. Kolo má najeto cca do 1000 km. Je ještě skoro rok v záruce. Je to na začátek dobrá volba, případně co pořídit do cca 25 tis na hobby ježdění? 

Odesláno

Focus už mi taky někdo nabízel. Já se v tom prd vyznám. Na Cravu jsem jel má ho známej a vyhovovalo. Tak nevím co teď.  :frusty:

Odesláno

Blam,proc kdyz premyslis o lepsim kole,koukas na spesla? :)za tu cenu Ti Martin urco doporuci lepe osazeny bike. A nebo nejakeho zmineneho nemcoura. Za tuto cenu bych spis nez na znacku ramu koukal na setup.ty ramy budou kvalitou cca na stejno...

Odesláno

Vsak proto se radsi dopredu dotazuji. Nechce se mi do toho nejak vic zabredavat. Potrebuji nekoho fundovaneho kdo mi spravne nasneruje. Pak jen zajdu do mramu nebo objednam a bude.

Odesláno (upraveno)

Blam,proc kdyz premyslis o lepsim kole,koukas na spesla? :)za tu cenu Ti Martin urco doporuci lepe osazeny bike. A nebo nejakeho zmineneho nemcoura. Za tuto cenu bych spis nez na znacku ramu koukal na setup.ty ramy budou kvalitou cca na stejno...

A proč myslíš, že Specialized je horší ? Na rozdíl o tebe bych řekl, že rám a jeho geometrie, je pro jízdu zásadně důležitější, než to, jestli máš šaltr XT nebo SLX ... tvojí optikou, by se asi nejvíc "vyplatilo" nějaké MRX :D

Upraveno uživatelem Jarett
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...