kupko Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 Sam Gaze jel neuvěřitelnej závod....Finiš parádní a dojížděl pěkně v křečích. No Jarda ve 3 kole už nebyl ani ve 20. Ale říkal, že se spíš soustředí na Cape Epic. No a Cimbál měl smůlu, že nemá body, tak se startovním číslem 90se tady toho moc udělat nedalo....
Gustaf Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 To : Gusto , tak sem asi našel takovej nějakej ucházející typ obrouček, které mi sedly .... buď modrý, či samozatmavovačky ( tedy, jestli sem to špatně nepochopil a ty modrý nejsou zároveň samozatmavovaky )I cifra je vcelku přijatelná :0) Pěkný to máte kluci ... konečně i koukám ze Vám i svítí hezky sluníčko :0)nevypadají zle...takový klasický cyklo brýle. No já když už bych chtěl samozatmavovací, tak určitě s čirým sklem....ale spíš asi koupím tohle sklo do těch svých. Jen ta jeho cena je brutální Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Odesláno 10. března 2018 nevypadají zle...takový klasický cyklo brýle. No já když už bych chtěl samozatmavovací, tak určitě s čirým sklem....ale spíš asi koupím tohle sklo do těch svých. Jen ta jeho cena je brutálníHele 1,5k a to už je na mě dost... k přihlédnutím, že je někde opět (jak mám v oblibě) zapomenu :0D nebo je vemu vejpůl... Ale ty Tvé /// vypadají taky zajímavě ...
Gustaf Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Musím říct, že ty Adidas jsou fakt super. Krásně se přes ně kouká a nikde nic nepřekáží a neruší ve výhledu...
kupko Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Lobber moc fotochromatik pod 1500kč nekoupíš ale koukni na brýle od oblibene značky ENDURA jsou levnější a vypadají dobře. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Nebo od 3F...ma je žena a staly snad 1200kc...a navíc polarizační
Lobber Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 (upraveno) Hele teď mají každou chvíli slevy .... známej objednal nechtíc 2x tak 1,5k teď 1,6 a nějaký drobák. padělky to nejsou nebo mi to tak nepřijde.... max ještě přikoupím ten chronomat... Ale juknu tedy ještě na ty Endura Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. března 2018 uživatelem Lobber
Lobber Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Imho, dnes sem zjistil, při balení na dovču. Že se mi doma valí jedna duše na 29? s tím mým děsně oblíbeným galuskáčovým ventilem... máte někdo zájem do foroty .. je úplně nový nejety, vzal sem ho omylem ( ale již bez krabičky ). nevím co s nim... a stříhat ho jako blockgum na ryby se mi nechce... pošlu zadarmo ....
kupko Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Endura :-)http://www.mojekolo.cz/endura-bryle-mullet-black-uni/#
Kid_A Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 (upraveno) Takovy to, kdyz pro vsechny manzelsky povinnosti nestihnete poradnej jarni svih, ale pandero vas donuti stejne si zasvihat.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. března 2018 uživatelem Kid_A
tikzot Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Endura :-)http://www.mojekolo.cz/endura-bryle-mullet-black-uni/#Endura mohu taky doporučit, fotochromaty antifogy a naprosta spokojenost, ani sem to nečekal za ty peníze super poměr! Jako Oakley ne že ne, ale strašně přepálený ceny..
Lobber Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 No popřemýšlím o těchto variantách no, je to rozdíl par 100.... což není tak hrozný... ale když už jsou na cestě ty ekoi-e :0/ imho Ano ty ceny u oakley vůbec nechápu ... Kide... hezká improvizace.... taky sem o tomto přemýšlel, ale při pomyšlení ze bych čuměl třeba hodinu furt do zdi, z toho rychle sešlo :0D prostě pro mne je živo/t venku...
Kid_A Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 Kide... hezká improvizace.... taky sem o tomto přemýšlel, ale při pomyšlení ze bych čuměl třeba hodinu furt do zdi, z toho rychle sešlo :0D prostě pro mne je živo/t venku... jasne, je to voxer ale ucel to splni:-))
tikzot Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 No popřemýšlím o těchto variantách no, je to rozdíl par 100.... což není tak hrozný...ale když už jsou na cestě ty ekoi-e :0/ imho Ano ty ceny u oakley vůbec nechápu ... Kide... hezká improvizace.... taky sem o tomto přemýšlel, ale při pomyšlení ze bych čuměl třeba hodinu furt do zdi, z toho rychle sešlo :0D prostě pro mne je živo/t venku...joo, tak s rotákem sem na tom podobně, mam ho ve sklepe, vzdycky me to prepadne a vytahnu ho, chvili jezdim a pak me strašně nudí to ježdění "doma" a zase ho vracim do sklepa, už asi 8 let:-) stejný jako cvičit doma, taky nebaví.
Lobber Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Odesláno 11. března 2018 A kdyby se přeci jen účel oddaloval účinkům, doporučuji vlákno - humor #37614, to by mělo eliminovat případné nedostatky a tím spojené problémy :0X :0D
moco Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 (upraveno) Endura mohu taky doporučit, fotochromaty antifogy a naprosta spokojenost, ani sem to nečekal za ty peníze super poměr! Jako Oakley ne že ne, ale strašně přepálený ceny..Ty endury jsou tedy čiré a postupně tmavnou nebo už ?počátečný? stav je lehce zatmavený a s přibývajícími světelnými podmínkami ještě více ztmavnou? Potřebuji do lesa a na noční přesuny nejlépe čiré s postupným tmavnutím. Upraveno 12. března 2018 uživatelem moco
Gustaf Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 no měly by být čiré ....stejně jako ty Zonyk a zatmavovat se dle světla
moco Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 no měly by být čiré ....stejně jako ty Zonyk a zatmavovat se dle světlaUž jsou na cestě ke mě, tak pak poreferuji:-) Jestli mi nebudou sedět, tak je nabídnu zde.
kupko Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Když nebudou sedět dají se vrátit :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky