spineshank Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Kluci, nevozíte někdo hodinky Garmin Fenix 5x? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Hoši, kdybyste někdo o někom věděl... Pouštím Lectora LC 5 ... Cena 45tis. Děkuji za pozornost Jsem si říkal, že ho máš už nějak dlouho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 @spineshank Vozí je kolega, kdyby se tady nikdo nenašel, tak se můžu zeptat na to co by tě zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Jsem si říkal, že ho máš už nějak dlouho :-)njn, dva roky skoro... Inzerát zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/118119-p-ghost-lector-lc-5/?p=2142873&do=findComment&comment=2142873 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 @spineshank Vozí je kolega, kdyby se tady nikdo nenašel, tak se můžu zeptat na to co by tě zajímalo.díky,docela by mě zajímalo jaká je životnost baterky pokud člověk používá mapy,dále jak je na tom měřič tepu když se člověk více spotí,někde jsem četl že toto moc dobře nefunguje,je lepší dokoupit hrudní pás na toto.Víceméně jestli je s tí spokojenej popř má k něčemu výtky,jsem vcelku nahlodanej si pořídit novou hračku,jen mě štve že jsem se nerozhoupal o chvilku dříve kdy tu jeden šel za super peníz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Hoši, kdybyste někdo o někom věděl... Pouštím Lectora LC 5 ... Cena 45tis. Děkuji za pozornost do čeho půjdeš? zase HT nebo full? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 do čeho půjdeš? zase HT nebo full? Můj tip je full od Cannondejlu, mimochodem nic lepšího na trhu není, viď Gustafko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Afri,já bych to viděl spíše kdyby měnil značku,jako že si myslím že nebude na Epic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 V plánu je full... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 a zůstáváš věrnej značce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 African> no, Kanony jsem měl dva a leftyna je prostě pecka, ale podle mého nejlepší full na trhu je aktuálně Epic. Měl jsem teď možnost testovat verzi Epic Pro 2018 a nechtěl jsem ho ani vracet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 a zůstáváš věrnej značce?zatím si to nechám pro sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Tak to jsem zvědavej,ale tipuju tě na Epica v negativu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Vedle jak ta jedle :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 stejnak to bude zase Ghost,moc nevěřím že by šel do něčeho jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 African> no, Kanony jsem měl dva a leftyna je prostě pecka, ale podle mého nejlepší full na trhu je aktuálně Epic. Měl jsem teď možnost testovat verzi Epic Pro 2018 a nechtěl jsem ho ani vracet...To je nějaká blbost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Afri, to si pis. Uplnej nesmysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 To je nějaká blbost :-)jasně že je,Cannondale má finanční problémy,začínají šidit některá drahá kola......cpou tam jen půlku vidle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky