Gustaf Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 jj na Meridě jsem měl Shimana...proč?
wave ceptor Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 (upraveno) Jen tak se ptám, mi se právě zdálo že si tam měl klasiku. Edit: Už to vidím v březnu 2012 jsi je nasadil, já viděl foto ještě s klasikou...... Upraveno 12. dubna 2013 uživatelem wave ceptor
Gustaf Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 nejdříve šlapky a pak tyhle SPDčka...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 jj taky se zejtra chystamkam se chystáš zadračit?
FrantisekH Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 jen tak kolem komina trochu se protahnout...ceka me narocny tyden
Gustaf Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 jj, ty CB jsou takový zavodnejsi. a i hezci ns shimanech se dalo jezdit i s normalnima botama. Tak přeju, ať seš brzo fit ;-)Franto, já to dám taky tak nějak podobně...kolem komína :-D a hlavně si užít první pořádnou jízdu na fullu
African Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 (upraveno) Gustafo, sakra, co to máš za šlapky? Ty se toho nebojíš? Bych se bál, že mě v kotrmelci nevypne bota a zabiju se, nebo jak to vlastně maká Podle mě vypadají šlapky takhle Jinak jsem dnes trochu pojezdil, ale spíš mě bavilo pívo, než cannon, prostě musí bejt nálada. tak pedály jsou na kole..a zítra hurá na testovací jízdu..... Upraveno 12. dubna 2013 uživatelem African
Micey Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 African: Ty nevozíš nášlapy? To je chyba.. jasně, ze začátku to asi párkrát položíš, ale jinak si troufám tvrdit, že bezpečnost celkově je mnohem lepší, než s platformama. Kdokoli to vyzkoušel a přešel těch prvních pár jízd, už nemůže jinak..
FrantisekH Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 afri naslapy jsou bezva hen nesmis jezdit jak ty :-)
wave ceptor Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Já jsem po 10letech přešel na klasiku platformy, něco jak afričan. Každé pedály mají své výhody a nevýhody.
Marfael Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 (upraveno) Pánové,vím že se asi pohybujete za kola v úplně jiných částkách,ale třeba mi poradíte.Rád bych nové kolo,ale chtěl bych dát max +- 15000 kč. Když vezmu třeba kola s cenovkou za 15 000,bývá tam dost kvalitativní rozdíl,nebo je zhruba jedno,co koupím?Jsou značky,kterým se vyhnout?Po jaké výbavě se dívat?Stačí na zhruba 2500 km ročně Deore,co se kvality týče,nebo kouknout po vyšších řadách?Co se týče brzd.Jsou na kolech kolem 15 000 ty kotoučové brzdy solidních kvalit,nebo se radši dívat po kvalitnějších klasikách? Nevím,jestli se neptám,blbě,tak mě neukamenujte:-). Upraveno 12. dubna 2013 uživatelem Marfael
Gustaf Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Gustafo, sakra, co to máš za šlapky? Ty se toho nebojíš? Bych se bál, že mě v kotrmelci nevypne bota a zabiju se, nebo jak to vlastně maká Podle mě vypadají šlapky takhle Jinak jsem dnes trochu pojezdil, ale spíš mě bavilo pívo, než cannon, prostě musí bejt nálada.Afri,naslapy jsou super. párkrát sem to s nima položil, než mi to docvaklo, že je mám, ale teď už si dávám pozor. někdy raději vycvaknu jednu botu předem...abych měl jistotu. vycvakavaj se pohybem paty do strany, takže když padas, tak většinou noha vyvakne.
Gustaf Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 (upraveno) Pánové,vím že se asi pohybujete za kola v úplně jiných částkách,ale třeba mi poradíte.Rád bych nové kolo,ale chtěl bych dát max +- 15000 kč. Když vezmu třeba kola s cenovkou za 15 000,bývá tam dost kvalitativní rozdíl,nebo je zhruba jedno,co koupím?Jsou značky,kterým se vyhnout?Po jaké výbavě se dívat?Stačí na zhruba 2500 km ročně Deore,co se kvality týče,nebo kouknout po vyšších řadách?Co se týče brzd.Jsou na kolech kolem 15 000 ty kotoučové brzdy solidních kvalit,nebo se radši dívat po kvalitnějších klasikách? Nevím,jestli se neptám,blbě,tak mě neukamenujte:-).když se podíváš pár stránek zpět, najdeš tam někde moji bejvalou meridu. PC byla nějakých 17k a sloužila mi bezproblému 3 roky. hydraulicky brzdy tektro, vybavení deore radilo tak jak mělo, takže naprota spokojenost. vidlice olejova suntour..jinou v tohle cenovce asi těžko. al opět postacovala... edit: pak sem ji trochu potunil a dokonce ji tu nabízel za 11k. nzerát najdes... Upraveno 12. dubna 2013 uživatelem Gustaf
African Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Tak mě to na Rychlebských půjčíš a já to vyzkouším, ale bojím, bojím Už jsem na tom pár kvalitních dršek viděl, ale je pravda, když se na ty moji šlapce podsmekneš zpátky a dostaneš přes holení kost, tak taky tedy nic moc zážitek Ale to by jsi mě asejc musel půjčit i boty co? Meješ si nohy? Afri,naslapy jsou super. párkrát sem to s nima položil, než mi to docvaklo, že je mám, ale teď už si dávám pozor. někdy raději vycvaknu jednu botu předem...abych měl jistotu. vycvakavaj se pohybem paty do strany, takže když padas, tak většinou noha vyvakne.
Gustaf Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2013 Tak mě to na Rychlebských půjčíš a já to vyzkouším, ale bojím, bojím Už jsem na tom pár kvalitních dršek viděl, ale je pravda, když se na ty moji šlapce podsmekneš zpátky a dostaneš přes holení kost, tak taky tedy nic moc zážitek Ale to by jsi mě asejc musel půjčit i boty co? Meješ si nohy? Mno jestli se tam dostanu, tak není problém :-D Já to většinou položil, když jsem zastavoval...za jízdy snad ještě nikdy...to se mi vždycky povede nohu včas vycvaknout. Ale při tom zastavování na to nemyslím, zabrzdím...a ejhle, noha je pořád v pedálu a následuje leháro :-D Nohy si meju, ale boty nedesinfikuju...takže asi smrděj
Gustaf Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2013 tak dneska prvních letošních 30 km na novém mazlíkovi (i v kroupách). Když si vzpomenu, že někdy zde na stránce 120 a okolo jsem řešil nový kolo a byl jsem zásadně proti fullu, tak si sypu popel na hlavu. Bajktrip mě utvrdil, že jsem udělal jen dobře, že jsem dal na Vaše rady vy...t se na HT a jít do fulla. Je to prostě pecka a neporovnatelnej zážitek z jízdy...takže díky...a už teď se těším na další vyjížďku..
FrantisekH Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2013 no já nakonec nevyjel zasekl jsem se v práci a nějak sem i zatim nechce ven..tak snad zejtra...
Gustaf Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2013 zejtra pojedu zas ale je fakt, že polňačky a lesní cesty jsou hodně promáčený a bahnitý...tak sem se vrátil jako prase...
El Nano Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2013 už to nemůžu vydržet, jdu projet Meridku...
Doporučené příspěvky