odjinud Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Zajímavá vychytávka: https://www.amazon.de/SHUTTLE-BIKE-KIT-WATERBIKE-WASSERBIKE/dp/B073V22G5J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Náhodou - toho předchozího kanona jsem u clockyho viděl špinavého )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Vsecko budee tento je novej par dni a nemel jsem pedaly, takze prvni fotka v lese.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 A prý se kočky lepí akorát na frajery s pěknýma autama... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Máš to náky čistý... Mimo záběr by byl vidět Clockyho automobil, ze kterého bicykl vyndal a po focení opět vrátí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Voe :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 :D aha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 (upraveno) Když se nad tím tak zamyslím, tak Clockyho Cannondale spíš patří do tématu "Fešn okno strejdy Clockyclocka" než do téma "BIKE" :D Upraveno 22. října 2018 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 On mi neda pokoj, bydlis a pracujes porad stejne? Myslim dojde navsteva :D Ne, sranda musi byt, i kdyby vlastniho fotra veseli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Je o cem premyslet pres zimu zejoo;-) https://mtbs.cz/clanek/orbea-prichazi-s-prepracovanym-modelem-oiz-2019/kategorie/tech-news#.W89p5qSLuEd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) Ta nová orbea je pecka....taky sem to dnes četl Upraveno 23. října 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Ta verze OIZ M10-TR s 120 mm a teleskopem v zakladu se mi libit moc a ta mentol barva mnam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 120mm je moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Ja jezdim 100 na hardu, kamos ma fulla na 140, to uz mi prijde extrem a myslim ze s tema 120 by to mohlo bejt zabavny nee? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Nedávno jsem si říkal, že budu muset oprášit Orbeu a zkusit si zase ty nízké zdvihy. Ale pak jsem si stejně raději dopřál 140/130 co mám na Ferdovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) 120 je akorát, univerzal na všecko Upraveno 23. října 2018 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ciwe to je snad spiknutí ševců... koupit tretry správné velikosti je fakt challenge. Tři týdny se v tom plácám, prolezl jsem mrtě eshopů a kamenných krámů, číslování nesedí NIKDE... Specialized, Scott, Shimano, vše je menší než hlásá štítek ty scotty moc pěkné, nechal jsem si v eshopu změřit délku stélky, ale i tak jsem je musel vrátit a větší číslo už nejde sehnat... Tak jsem v poslední křeči vlezl do krámu a vzal tyto Northwave... v reálu vypadají o dost lépe než na fotce, pohodlný široký střih a líbí se mi že tím jazýčkem nad čudlíkem se dá za jízdy postupně uvolňovat utažení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 No je to challenge, presne jak rikas, ja si nedavno koupil ty specialized Experty a noha jak v bavlnce prvni dva svihy a od dalsich mi to zacalo rozdirat narty az do krve, takze bohuzel jdou zpet a jezdim stary dobry scotty za dvojku, ted jeste zkusim ty lake, ty mam objednany a mel sem je na noze, tak snad to bude oka. Ty NW by meli snad bejt taky oka, ja je chtel taky, ale nakonec sel do speslu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Spesly jsem zkousel myslím ze comp - za ty prachy nic moc - Boa utahuje jen malou horní část, zbytek obyč sucháče. Boa u scotta stahuje rovnoměrně, lépe. Ale sehnat ten model ve správné velikosti e-e..Northwave byl impulzivní nákup, vůbec jsem o této značce neuvažoval, ale sedí pohodlně, přesto se "nezouvají" na patě (to je problém u mých x let starých vyčvachtaných bot Shimano) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ty experty maj prave jen jeden suchac a boa utahuje nohu absolutne skvele, ale je to dany i tim tvarem boty, sedeli neslutecne dobre, to je fakt, ale to nic nemeni na tom, ze me dreli do nartu;-) a souhlas se scottama, ty taky nohu hezky obepnou tim boa.Jeste jednu vec sem ted zjistil u kamarada: ten system boa ma dozivotni zaruku, takze sem psal mail, typ systemu a pocet kusu a za 2 dny to bylo doma! Fakt super servis! A to sem volal prodejci bot a ten mi rekl at si objednam u nej za 250/ks, pritom musel vedet, ze ta moznost existuje.. halt cesko, pohoda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky