Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja mam od doktoru dietu tak spek a pod. musim vypustit. Jezdim kazdej den nekam na obed a pak dle nalady..... Proto ty talire,vesmes ryby a salaty,sem tam trochu kurete...

Mira Tapatalk

Odesláno

To je uplne v klidu a jasny, me je vzdy akorat lito toho casu stravenyho v hospode, po kole joo, behem skoro nikdy. Max rychly pivo limo.

Odesláno

Já právě jezdím i kvůli té pohodě někde zastavit, pojíst, zobnout jedno dvě pivka, kafe a pokecat s kýmkoliv. Ty km stejně ujedu, jen to trvá dýl.

• Dát hlas 1
Odesláno

Já si nemůžu pomoct, ale s tou jednonohou vidlicí je to jako kdybych koukal na postiženýho chlapa s jednou haxnou :D Může bejt dobře oblečenej, perfektně vystupovat, ale když se na něj podíváš tak hned na první pohled vidíš, že něco není v pořádku :D 

Odesláno

Já si nemůžu pomoct, ale s tou jednonohou vidlicí je to jako kdybych koukal na postiženýho chlapa s jednou haxnou :D Může bejt dobře oblečenej, perfektně vystupovat, ale když se na něj podíváš tak hned na první pohled vidíš, že něco není v pořádku :D 

Kolo mi pomluvi, bundu mi popluje... tfuj na tebe, nemam te rad! :-D

Odesláno

Dnes jsem ještě protáhl "dědka" než proběhne rozborka a dostane původní osazení. Kdyby chtěl někdo bastlit tak demontovaný věci za rozumný peníz přenechám (když tak SZ)39474ed94c3792bbf4471efbf1ae63d8.jpg4327511e3e5bab2618737bc687f66a43.jpg

Mira Tapatalk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...