Moty Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 co to je za kameru, že to dává rychlost do videa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 co to je za kameru, že to dává rychlost do videa?To je Xplova X5 evo. (Pocitac,navi,kamera v jednom) Ta kamka je slabsi,taky bylo na prd svetlo) slo o tu prcu jak to vypada kdyz mas neco vypito... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Tak to mi vůbec nedošlo, že jedeš pod vlivem Já bych se určitě zabil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Tak to mi vůbec nedošlo, že jedeš pod vlivem Já bych se určitě zabil.Ja myslel ze je to poznat ze stylu te jizdy... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Tak je fakt, že když jsi to řekl takhle explicitně, tak je vidět, že to docela šněruješ:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Mám tretry Specialized (Comp) z roku 2012/2013, moje otázka zní, zda se změnilo nějak číslování nynějších modelů značky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 (upraveno) . Upraveno 14. listopadu 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 používám už hodně let Specialized Comp MTB a jsem spokojen a po Vanocích chci pořídit žiletku, tak shromažďuji pomalu výbavu a na nohy chci zase Comp ale Road verzi. A jinak, zdravím Jarreta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 používám už hodně let Specialized Comp MTB a jsem spokojen a po Vanocích chci pořídit žiletku, tak shromažďuji pomalu výbavu a na nohy chci zase Comp ale Road verzi. A jinak, zdravím Jarreta Tak jsem to vyřešil, že pro mé začátky koupím silniční pedály SPD a tretry nechám stávající Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Ja zkoušel Spešly, Bonty a stejně jsem skončil u Sidi. Jako 90% lidí co znám. Akorát je potřeba vyzkoušet, to jejich číslování je o jedno výš. Teda já s osmičkou nohou mám Sidi 43... Ještě jeden kámoš jezdí Gaerne je spokojenej, ja to jen videl, nezkoušel ale je to taky kvalitni pěkná bota.... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Tak jsem to vyřešil, že pro mé začátky koupím silniční pedály SPD a tretry nechám stávajícíUdělal jsem to letos stejně, mám na žiletce SPD a pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Ty podzimni svihy zality sluncem jsou fakt top;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Dnes prezutie do nového. Prvýkrát idem jazdiť Conti. Čo vravia tí, čo ho jazdia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Dnes prezutie do nového. Prvýkrát idem jazdiť Conti. Čo vravia tí, čo ho jazdia?Podle mě je Continental v dnešní době na špici mezi výrobci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Kdyby měl někdo zájem prodávám dámský horský rám na 26 kola vel 48cm.Cena 2500kč :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Co jsem přestal závodit, tak se všichni kamarádi nějak zlepšili :-D Byly doby kdy jsem Viktorovi stačil, teď bych ho viděl tak možná na startu :-)https://skibikecentrumteam.cz/2018/10/24/wattova-kucharka-viktora-klose/ Velký úspěch na redbull v dolomitech. Na triatlonistu to Tom zaletěl dost dobře https://www.airzone.tv/news/red-bull-dolomitenman-a-elements-extremni-stafety-cechum-jdou/ A Standa je taky kapitola sama pro sebe:https://www.beskydskasedmicka.cz/b7/jan-zemanik-a-stanislav-najvert-sampiony-roku-2018/ Já se alespoň přihlásil na Prague challenge, akorát o mě psát asi nebudou Klukům udělám trochu reklamy rád. Jo a ještě tady pán co dá v 59 letech 26 letému v bazénu na 400m přes minutu na iron manu by to bylo silně přes hodinu a divím se,že mě v létě v tom podolí v dráze trpěli :-) https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=916285531984550&id=100008093349565 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Chlapi, chcete někdo málo jetou POC Trabec Race Mips vel.M/L, komplet balení za dvojku ? Pomalu přecházím na silniční vybavení, tak než to dám na bazar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Pár cvaků z dneška... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Dnes prázdný les, u vody je pár "tichých bláznů"... Šampóni se válej u telky Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Miro, paráda! U nás to bylo stejné Trošku se oteplilo, počasí luxus na kolo, tak jsem vyrazil, teď už na zimáku a hned jsem ho pokřtil. Ve sjezdu mě něco pod vrstvou listí poslalo k zemi. Ale to nebylo to nejhorší, pod tím listím na mě číhalo ještě něco dalšího. Když jsem vyjel z lesa, ucítil jsem strašný smrad. Mrknul jsem pod sebe a na sedle jsem měl rozplácnuté velké hovno a tím hovnem jsem měl omatlanou i celou zadní stavbu kola, kraťasy, prostě všechno. Podotýkám, že já jsem se neposral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky