Dali Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Chtěl bych poprosit o pomoc, synovi bych chtěl k vánocům koupit horské kolo. Parametry:rám velikost XL, materiál AL, nebo carbon, HT.Kola 29"řazení 1 x 11Cena kolem 40 tis.Dík za nápady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Miro, paráda! U nás to bylo stejné Trošku se oteplilo, počasí luxus na kolo, tak jsem vyrazil, teď už na zimáku a hned jsem ho pokřtil. Ve sjezdu mě něco pod vrstvou listí poslalo k zemi. Ale to nebylo to nejhorší, pod tím listím na mě číhalo ještě něco dalšího. Když jsem vyjel z lesa, ucítil jsem strašný smrad. Mrknul jsem pod sebe a na sedle jsem měl rozplácnuté velké hovno a tím hovnem jsem měl omatlanou i celou zadní stavbu kola, kraťasy, prostě všechno. Podotýkám, že já jsem se neposral No, je to zradnej teren. Furt lepsi hovno na zadech nez zlomeny kosti... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 https://www.endorphinrepublic.com/products/26134-sco-bike-scale-950-eu/https://www.merida-bike.cz/horska-kola/bignine-800-2https://www.albie.cz/asket/asket-5-29/http://www.axit.cz/K168008_GT_zaskar_29_carbon_comp_.htmlhttp://www.axit.cz/K136634_Superior_xp_29_ltd_crb.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Chtěl bych poprosit o pomoc, synovi bych chtěl k vánocům koupit horské kolo. Parametry:rám velikost XL, materiál AL, nebo carbon, HT.Kola 29"řazení 1 x 11Cena kolem 40 tis.Dík za nápady.poměr cena výkon super, jestli nevadí Dekac https://www.decathlon.cz/29-horske-kolo-xc-500-id_8405438.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Klucí, jaky kdo vozite zimni bundy? Ja letos chci neco teplejsiho, zatim sem vzdy jezdil vic vrstev a navrch windstopper bundu. Sou ted ty frajdeje - slevy, tak bych neco vzal treba z wiggleDiky za tipy a zkusenosti;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 V tomto počasí vozím spodní termo prádlo Kipsta 900 z Dekace a buď zateplený dres Northwave nebo bundu Sugoi RS 180...kdyz je kolem 0. Takže jen dvě vrstvy nahoře. Až bude mrznout, tak zkombinuju všechny tři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Ja mám zimní bundu od Kalaše a ta opravdu zahraje. Pri teplotach co se teď bliží staci jen dve dalsi vrstvy. Ja se ale dost potim,takze musim mit o neco min,abych pak neprochladl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Super, tohle je pecka, ta bunda vypada funkcne a za normal penize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Klucí, jaky kdo vozite zimni bundy? Ja letos chci neco teplejsiho, zatim sem vzdy jezdil vic vrstev a navrch windstopper bundu. Sou ted ty frajdeje - slevy, tak bych neco vzal treba z wiggleDiky za tipy a zkusenosti;-)Ja mam Mavic, model nevim,ma to i vsitou kuklu,prodlouzeny zada,tvarovany rukavy, chraneny krk, klasicky kapsy na zadech. Je lehoucka a v nynejsich teplotach pod ni mam jen termo triko... Zkus jejich web Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Ja mám zimní bundu od Kalaše a ta opravdu zahraje. Pri teplotach co se teď bliží staci jen dve dalsi vrstvy. Ja se ale dost potim,takze musim mit o neco min,abych pak neprochladl.Na tu kalas sem take koukal, libi se me, jakej presne model mas? S tim pocenim to mam podobne, takze prave bych chtel jen termo pradlo a nahoru bundu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Na tu kalas sem take koukal, libi se me, jakej presne model mas? S tim pocenim to mam podobne, takze prave bych chtel jen termo pradlo a nahoru bundu.jj, je to pohoda jen dvě vrstvy... Když je mi nějakého stoupání horko, tak trochu rozepnu zip a pohoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Tikzot: hele nevim,mam už ji snad 8 let a porad vypada jak nova. Ja v zimne vic jak 500km nenajedu. Je to fakt drzak. Ale opravdu tepla. Vozim ji jen pri teplotach pod nulou. Jinak vrstvym pod normalni nepromok bundu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Jinak u me je teda nejvetsi problem zateplit chodidla a ruce. To je pro me nejvic limitujici faktor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Hadry na zimu se koupit daj, ale ty fakt kvalitni jsou drahy..... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Dekuju. Kounu na to, ja pres zimu taky mic nedam, ale jak jdou roky, tak vo sebe nak vic pecuju;-))Na nohy teda ja leginy, pres to kratasy a navleky na boty a sem oka. Na ruce dluhoprsty rukavice a taky dobry. Me delaj prave problem zada a ledviny a to vozim i pas na ledviny a stejne prijedu domu a mam je studeny, nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 (upraveno) Vem tu Sugoi (kanadská firma co šije pro Cannondale) Teď šly více jak o polovinu dolů s cenou modely 2018....a fakt dostačuje. A jestli najedeš přes zimu málo, tak bude super Upraveno 24. listopadu 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Mira: vim ale presne jak rika Gusta, najedu v zime celkem kulovy, takze nema smysl pro me do toho rvat tolik, jasne ze bunda za 400? bude urcite supr, ale nevyuziju tolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Mira: vim ale presne jak rika Gusta, najedu v zime celkem kulovy, takze nema smysl pro me do toho rvat tolik, jasne ze bunda za 400? bude urcite supr, ale nevyuziju tolik.Zdraví máš jen jedno. Chceš jezdit v zimě, tak se obleč nebo se na to vyser.... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Zdraví máš jen jedno. Chceš jezdit v zimě, tak se obleč nebo se na to vyser.... Mira Tapatalktobě přijde bunda skoro za 4k málo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 tobě přijde bunda skoro za 4k málo?Jsou i dražší... Ale jezdíš, tak víš že čím míň máš na sobě tak tím líp... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky