Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Miro, paráda! U nás to bylo stejné ;)

Trošku se oteplilo, počasí luxus na kolo, tak jsem vyrazil, teď už na zimáku a hned jsem ho pokřtil. Ve sjezdu mě něco pod vrstvou listí poslalo k zemi. Ale to nebylo to nejhorší, pod tím listím na mě číhalo ještě něco dalšího. Když jsem vyjel z lesa, ucítil jsem strašný smrad. Mrknul jsem pod sebe a na sedle jsem měl rozplácnuté velké hovno a tím hovnem jsem měl omatlanou i celou zadní stavbu kola, kraťasy, prostě všechno. :sick01: Podotýkám, že já jsem se neposral :D

No, je to zradnej teren. Furt lepsi hovno na zadech nez zlomeny kosti...

Mira Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl bych poprosit o pomoc, synovi bych chtěl k vánocům koupit horské kolo.

Parametry:

rám velikost XL, materiál AL, nebo carbon, HT.

Kola 29"

řazení 1 x 11

Cena kolem 40 tis.

Dík za nápady.

poměr cena výkon super, jestli nevadí Dekac https://www.decathlon.cz/29-horske-kolo-xc-500-id_8405438.html
Odkaz ke komentáři

Klucí, jaky kdo vozite zimni bundy? Ja letos chci neco teplejsiho, zatim sem vzdy jezdil vic vrstev a navrch windstopper bundu. Sou ted ty frajdeje - slevy, tak bych neco vzal treba z wiggle

Diky za tipy a zkusenosti;-)

Ja mam Mavic, model nevim,ma to i vsitou kuklu,prodlouzeny zada,tvarovany rukavy, chraneny krk, klasicky kapsy na zadech. Je lehoucka a v nynejsich teplotach pod ni mam jen termo triko... Zkus jejich web

Mira Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ja mám zimní bundu od Kalaše a ta opravdu zahraje. Pri teplotach co se teď bliží staci jen dve dalsi vrstvy. Ja se ale dost potim,takze musim mit o neco min,abych pak neprochladl.

Na tu kalas sem take koukal, libi se me, jakej presne model mas? S tim pocenim to mam podobne, takze prave bych chtel jen termo pradlo a nahoru bundu.

Odkaz ke komentáři

Dekuju. Kounu na to, ja pres zimu taky mic nedam, ale jak jdou roky, tak vo sebe nak vic pecuju;-))

Na nohy teda ja leginy, pres to kratasy a navleky na boty a sem oka. Na ruce dluhoprsty rukavice a taky dobry. Me delaj prave problem zada a ledviny a to vozim i pas na ledviny a stejne prijedu domu a mam je studeny, nechapu.

Odkaz ke komentáři

Mira: vim ale presne jak rika Gusta, najedu v zime celkem kulovy, takze nema smysl pro me do toho rvat tolik, jasne ze bunda za 400? bude urcite supr, ale nevyuziju tolik.

Zdraví máš jen jedno. Chceš jezdit v zimě, tak se obleč nebo se na to vyser....

Mira Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...