Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

mno, oni ty od crank brothers nastavit nejdou..ale zato vycvakavaj výborne..takže žádnej problém. navíc je tam možnost si dat na stojnou nohu kufr kterej vypíná při 15st a na druhou 20st.

já to myslel u SPD to nastavení,u těch tvejch šlehačů :)  nééé,to jsem nikdy nezkoušel,mám jen SPD vyzkoušený

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, šlapkama to začíná, pak si koupím harapes dres, začnu holit podpažáky, mazat si prdel indulonou a nakonec budu vypadat na tom kole, jak všechny ty teplý bukvice, tak to tedy né :lol2: Profesionální sportovci no flame please, to je sranda :cheers:

Afri,já bych se těch naslapu opravdu nebál. při drzkopadu se opravdu vycvaknou. a jak psal někdo výše, tak i v těžkým terénu jsou výborný, pac ti krásné drží nohu. opravdu je zkus a požitek z jízdy bude mnohem lepsi. byl sem vždy nasranej když sem měl mokrou podrážku na bote a ta mi pak litala po slapce jak namydlenej blesk...ed je klid

Odkaz ke komentáři

Jo, šlapkama to začíná, pak si koupím harapes dres, začnu holit podpažáky, mazat si p...l indulonou a nakonec budu vypadat na tom kole, jak všechny ty teplý bukvice, tak to tedy né :lol2: Profesionální sportovci no flame please, to je sranda :cheers:

hned nemusím být profesionál, aby to na mě nesedělo  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Jo, šlapkama to začíná, pak si koupím harapes dres, začnu holit podpažáky, mazat si p...l indulonou a nakonec budu vypadat na tom kole, jak všechny ty teplý bukvice, tak to tedy né :lol2: Profesionální sportovci no flame please, to je sranda :cheers:

tak harapes nemusíš,je spousta normálního volného fungujícího oblečení,sám používám jak harapes tak i free věci,podle toho kam jedu a s kým

Odkaz ke komentáři

Jo, jo kluci, já to zkoušel, je to celkem pohodlný, ale furt jsem čekal, kde na mě hoděj síť, nebo, kde mě znásilní nějákej pobrnkanej myslivec, no byl jsem prostě takovej nějákej nesvůj :D  Většina mých cyklokolegů dresy mají a většinou mají prdelky ze mě, když vidí že jedu třeba ve vysokohorské obuvy, hi hi" No jak píšete, každej ať používá to, co mu vyhovuje. Já spíše volnější věci, mám nějáké trička a kraťasy od České značky Haven, dobrý a cenově dostupný, každý rok vystavují na horolezeckým fesťáku v Teplicích, tak jim vždycky udělám nějákej kšeftík" Jinak některý dresy jsou docela i cool :smile_anim:

http://www.haven.cz/eshop/kratasy/

post-364-0-72426100-1366112766.jpg

Odkaz ke komentáři

...mám nějaké podobné předchůdce, starší mají sucháč a kolečko, novější navrchu přezku, dole otočné kolečko...jen pozor, Sidi jsou docela úzké, ne každému sedí. Mi maximálně, můžu v nich jezdit i naboso. Jsou pevné a trvanlivé. Na turistiku ale tvrdé. Na šplh po skalách nevhodné, takže na turistiku mám turistické s měkčí podrážkou. Ještě ne moc známé, ale solidní značky jsou Lake a Gaerne.

no já si myslím že Sidi právě sednou více lidem díky tomu jak perfektně sednou na nohu,ale je pravda že jsou na lezení jsou tvrdé,mám model SIDI Eagle 5 PRO a spokojenej jsem max,ten model co jsem postnul je super,ale ta cena je fakt už vrtule :photo: ,ale velký pozitivum je ta ochrana špičky,to je super věc

Odkaz ke komentáři

Paradni set. Vsechno. Jen to tvrde y je v mnoznem cisle trochu navic. Ja vim ze je to trapne na to poukazovat, ale to i/y v tvych prispevcich je stale se opakujici stejny problem a sleha to do oci a uz mi to ted nedalo. Neber to ve zlem, cestina je tezka, ber to jako od kolegy, jeste v prvaku na gymplu jsem z diktatu mel ctveru jak Brno a s/z mi dela problem do dneska. V mnoznem cisle pri neurcitem rodu a ve skupinach, kde jsou zastoupeni i muzi vzdy "i", tedy "nalestili". Y indikuje, ze ty i junior jste zeny. Coz zcela urcite nejste.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Jo, jo, ono když chodíš většinu života do školy s kanibaly, tak ta čeština není už vůbec jednoduchá, tak to Hasňo klidně přehlížej, protože já už se kvůli tomu do školy vracet nebudu :cheers:  Řekni si, no jo, zase Afričan ;)

Jinak se chci zeptat, dáváte si na MTB pneu obě velikosti stejné, nebo předek širší? Kluk co mě bude montovat ty ráfky se zmínil, že bych to tak měl lepší na to moje blbnutí, těžko říct. Teď tam mám oboje 26x2,1"

Paradni set. Vsechno. Jen to tvrde y je v mnoznem cisle trochu navic. Ja vim ze je to trapne na to poukazovat, ale to i/y v tvych prispevcich je stale se opakujici stejny problem a sleha to do oci a uz mi to ted nedalo. Neber to ve zlem, cestina je tezka, ber to jako od kolegy, jeste v prvaku na gymplu jsem z diktatu mel ctveru jak Brno a s/z mi dela problem do dneska. V mnoznem cisle pri neurcitem rodu a ve skupinach, kde jsou zastoupeni i muzi vzdy "i", tedy "nalestili". Y indikuje, ze ty i junior jste zeny. Coz zcela urcite nejste.

Odkaz ke komentáři

dopředu se dává širší, ale spíš u závodněji laděných biků s více nafouknutou vidlicí nebo s pevnou vidlicí. Já třeba jezdím oboje stejné, ale 2.25 šířku. Na pevnym pole je to pohodlnější

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...