Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Kalhoty mam Fox a pod tim cyklovlozku s gelem. A hovno platny. Jo, ja vim, prdel si zvykne. Mam ho uz 4 roky, a vzdycky si zvykne. Ale driv jsem jezdil vic teren, tak me to tak neprislo. Ted s dedicema po cyklostezkach nez vyrostou trpim jak zvire, fakt. Dneska jsem poslednich 10 jel ve slapkach, to se nedalo. Asi si necham v Radotine zmerit prdel, co jsem se docetl, to hraje velkou roli, jakou ma clovek rozteč prdele :-)). A pak se rozhodnu. Kazdopadne diky za tipy!

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bez změření zadnice ti můžeme doporučovat co chceme...ale mě osobně vyhovovaly sedla Fyzik. Teď mám nějaký Selle a taky bez problémů. Spíš jsem měl problém se zapařenou prdelí v létě na delších trasách, ale to měla nasvědomí vložka kalhot, která stála za hovno....

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Kalhoty mam Fox a pod tim cyklovlozku s gelem. A hovno platny. Jo, ja vim, prdel si zvykne. Mam ho uz 4 roky, a vzdycky si zvykne. Ale driv jsem jezdil vic teren, tak me to tak neprislo. Ted s dedicema po cyklostezkach nez vyrostou trpim jak zvire, fakt. Dneska jsem poslednich 10 jel ve slapkach, to se nedalo. Asi si necham v Radotine zmerit prdel, co jsem se docetl, to hraje velkou roli, jakou ma clovek rozteč prdele :-)). A pak se rozhodnu. Kazdopadne diky za tipy!

Pripadne si zmeraj sirku sedacich kosti aj doma na kartone

http://technika-dom-zahrada-zdravie.blogspot.com/2017/04/ako-zmerat-sirku-sedacich-kosti-pre.html?m=1

Odoslané cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři

pane, máš u mě lahev dle vlastního výběru za nakopnutí správným směrem.

dneska jsem byl u Jardy - řešíme tři varianty přičemž jedna z nich je nečekaná - 301 mk11 na šestadvácách! ale i jeho vlastní mk13 na pedálech a obou 650b je vnikající - 12,3kg . nechal mě na tom projet, no a s geo trochu bojuju, protože několik hodnot je radikálnějších než má stump. pak ještě připadá do úvahy mk14. hodně věcí se musí ověřit, ale je to správnej směr:)

tak to jsem moc rad že jdeš do LV,ať vybereš z toho to co ti sedne nejlíp a hlavně se pak pochlub
Odkaz ke komentáři

Jo, dik. Koukal jsem na ty sq lab a tam taky ukazovali prdel na kartonu. Zmerim a pujdu asi do sq lab, vypada to super.

vozim je a můžu jen doporučit ,vlastně je vozí 5 kámošů a neměnil by nikdo z nás ,za ty prachy stojí a vydrží dlouho s velkým komfortem ježdění
Odkaz ke komentáři

Já konečně taky letos první vyjížďka. Kolo po servisu, nové SLX brzdy a nechápu že jsem ty Avidy nehodil do koše už dávno a pořád věřil, že je nějak poladim. Ty Shimana jsou úplně jinej level.

Moc mi to nejelo, ale příjemná hoďka a půl.

34a06d0313971e21a5c3a6eb12bfd3ec.jpg2a250ec3d1415c50a0a94ea03d4e7dc2.jpg104d24383d4347dcbe047940f90b3fa5.jpg6d57ffbc88f07f3b2e0cd1843617f8e2.jpg

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Tak já nevím co znamená rozsekana prdel, ale nechapu jak jsem bez tohohle mohl žít: https://www.bina-store.eu/cs/sportovni-kosmetika/stay-cool-cyklisticky-ochranny-krem/

Btw dnes to beru i na hory...

Bina je IMHO z nabizenych kremu nic moc. Dle mych poznatku je top MucOff CC a pak Sixtus. No a po jizde je idealni detska Weleda. Tot me zkusenosti.

Odkaz ke komentáři

Já si to právě myslím taky. Každý rok je to prvních 500 km na vyližřiť a pak už o tom ani nevím...

Tak já mám největší problém s kombinaci bike x silnice. Vlastně celý rok jsem měl nohy, zadek do masa.... tohle výrazně pomůže. Samozřejmě čistá bolest kosti se musí "odsedět".

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...