Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

no ja v podstate souhlasim, taky mam mnohem radsi aktivni pohyb venku....do posilovny chodim jen kvuli bazenu, ale ten spinning me zajimal, nikdy predtim jsem to nezkusil a za 4 tydny mame takovou akci 160 km na kole a nic moc natrenovano, po praci po tme uz se to neda, tak me napadnul spinning.

do posilovny jsem nikdy nechodil, ale kamarad me ted laka na crossfit, vetsina akci je venku, tak uvidim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja spinning miluju, ale protoze sem mel kdysi techtle mechtle s jednou spinn instruktorkou, tak mi ted moje aktualni polovicka nechce dovolit chodit slapat :) a taky ze bych se prej vracel pozde dom, pac tady sou jen vecerni lekce.. prvni hodina je silenost, ale uz treti ctvrta hodina je jiny kafe, jednou sem jel aji spinning maraton..

neni crossfit street fitness? 

Odkaz ke komentáři

jj, crossfit, street fitness, boot camp workout...ja myslim ze je to asi vsechno dost podobny. tady v US to ted frci, spousta posiloven ma telocvicnu predelanou na crossfit.... takova kombinace cviceni s vlasnti vahou a zaroven i ruzny prolezacky, lezeni po lane, preskakovani prekazek...proste takova kombinace posilovani, trenink motoriky, rovnovahy, atd..aby to proste rozvijelo soumerne cely telo... docela se mi to libi.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Snowe, musim říct, že o téhle značce slyším teď poprvé...nebo si to aspoň myslím :-D

To si děláš prdel  :eek: . Bianchi je jedna z nejslavnější cyklistických firem. To je legenda se 125 letou historií podobně jako Colnago.

Bianchi

Odkaz ke komentáři

Jestli koukas na Epica a nejezdis vylozene maly ramy, tak v tehle kategorii (zavodni XC) dava 29" podle me hodne smysl, rozhodne bych volil 29. 

29" bych přirovnal k tanku.

Kam to namíříš,tam to jede cestou necestou.

Nicméně zase postrádá jistou míru živosti.

29" je určitě výborná pro jezdce,který má rád stabilní tempo a nevyžívá se v blbnutí v extra technických pasážích,které ovšem zvládne taky.

Odkaz ke komentáři

Pár dotazů na odborníky :notworthy:

Mám v plánu nové kolo a nějak moc nevěřím prodavačům co maj před očima pupíka co tomu prd rozumí.

mám 120kg a 182 cm, když najezdím za rok 1000 km tak to budu považovat za úspěch, jezdím jen polní cesty, asfalt a štěrk, žádnej těžkej terén a 99% v sedě  :blush02:  teď mám dest let starého Kellyse.

na netu (150km od baráku) mě zaujal tenhle Haibike http://www.bradsky.cz/haibike-hai-attack-rx-30-speed-xt-2012-cerna-p-6486.html

a u báráku v prodejně Merida http://www.cyklopoint.cz/horske-kolo-merida-matts-trail-500-d-2140d/

tu mi nabízel první prodavač ve velikosti 21, že prej  pro mě ideál, no a abych z toho byl ještě víc zmatenej tak u pokladny už mi jeho kolega doporučoval tohle http://www.cyklopoint.cz/horske-kolo-merida-matts-trail-900-d-2141d/ , že pro mě ideální velikost 19 :o a prej je ta vzduchová vidlice mnohem lepší, zaraženě jsem mu řekl, že jeho kolega mi nabízel 21 a on povídal, že když teda nejezdím moc technické pasáže tak je 21 OK

Teď k dotazům:

je to pravda s tou velikostí?

poznám se svou váhou rozdíl ve vidlici? rád bych pohodlí, mám sešrubované zápěstí (co jsem našel, tak se to fouká podle váhy a v tabulkách jsou rozdíly jen do 99kg pak už je to asi na max)

taky tady pokukuju po tom Treku co prodává Zmizík, ale bojím se těch velkejch kol :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Já vím o vzduchových vidlích tolik, že pokud to není nějaká moderní dvoukomorová chuťovka, tak obecně nereagují na drobnější nerovnosti tak dobře jako pružinové a ty vibrace prostě pustí do řídítek a jezdce. Což mi na moje stará, chromá, slabá zápěstí trochu začíná vadit. Mám Marzocchi Bombera 100mm někdy ze začátku tisíciletí.

Ohledně té velikosti záleží taky na úhlech v tom kterém rámu, ideální by bylo si vyzkoušet obě velikosti a rozhodnout se podle pocitu - kolo s větším rámem bude stabilnější a bude snáze držet stopu, kolo s menším rámem bude živější a snáze manévrovatelné...

Odkaz ke komentáři

... mám 120kg a 182 cm, když najezdím za rok 1000 km tak to budu považovat za úspěch, jezdím jen polní cesty, asfalt a štěrk, žádnej těžkej terén a 99% v sedě  :blush02:  teď mám dest let starého Kellyse.

...

mal som 123kg a 186cm, vyska ostala, vaha spadla na 73kg a stale vozim bike Specialized Enduro Expert, velk. L :)

Odkaz ke komentáři

jak píše Bedjasson, velikost není vše, jde hlavně o efektivní délku horní rámové trubky. Já mám 180cm a tuhle velikost mám rád v rozmezí 585-600mm, tedy u Meridy mi to vychází na 18 rám, u ostatních většinou na 19, větší rozhodně ne.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...