Gustaf Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 dnes lehkých 30 km s drahou polovičkou (btw. její Feltík je na prodej..najeto na něm 50 km...více brzo v inzerci) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 To pivo nekde cestou mi tady vzdycky chybi Ja 25 vcera po praci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 to ja si to misto vždycky nekde najdu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 díky za odpověď a za doporučení. na ten ventilek se snad stihnu juknout i zítra - tos myslel nějaký těsnění v něm?? víc se tím budu zabývat asi až za týden. jo a do toho mýho předchozího postu jsem zapoměl dát odkaz na tlumiče z cyklobazaruhttp://www.cyklobazar.cz/tlumice/- tam jsou k nalezení nepoužitý, vymontovaný z nových biků - proto jsem myslel, že stojí za úvahu dát peníz rovnou za nějaký se zámkem nebo propedalem s odstupňováním.jo a ještě - když jsem tlumič dofoukl a pak trochu projel kolo, tlumič si sednul. ale když jsem pak našrouboval pumpičku, tlak v tlumiči byl - 160 jako po nafouknutí. pak jsem foukal až na 180 a 200, no ale pak už jsem před dalším foukáním tlak nekontroloval:(Myslel jsem že komplet ušel. Pokud se jen propadne o několik mm, cm, tak spíš KO něco v tlumení, nebo s negativkou. Chce to obdorníka a rozhodit (vercajk, natlakovat olej...). Jetej je problém (jakože novej), úplně každej tlumič bych asi nekupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem kola pro mamku k narozeninám. Zde jsou nějaká fakta a data, která by snad měla pomoci s výběrem. Do teďka měla mamka trochu vylepšený Author Vista a před ním opět Author Vista - chce opět krosové kolo (horské má Author Tranction). Pochvaluje si, zejména přehazovačky grip shift, ale říká, že by si snad zvykla i na ty "páčky". Roční nájezd je něco přes cca 2000km. Požadavky:dámský rámpánské sedlo (to snad mění na přání jako standardní bezplatnou službu)uzamykatelná přední vidlicekvalita materiálů a kvalitní osazení, což by mělo být zajištěno dobrou značkoucena ideálně do 15.000, maximálně do 20.000 (prosím berte v potaz, že kolo musí být nové a do ceny se musí vejít i nový tachometr, světlo, blikačka a držák na lahev) Děkuji za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 (upraveno) Tak zase vistu né ? Upraveno 19. května 2013 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 (upraveno) Kdo nic nezkusí, nic nezkazí, ale raději bych ji koupil něco jiného, třeba s kotoučovýma brzdama nebo zkusil jinou značku než Author.Proto se zde ptám zkušenějsích bikerů, já zkušenosti s jinou značkou než Author nemám. Sám mám Author Mission a předtím Stratos. Vistu půjdu koupit týden před narozeninama, když nic jiného mít nebudu.Díky Upraveno 19. května 2013 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 mám dotaz, uvažuji k Giantíku zakoupit tuhle bajkovou bundu...abych krásně ladil Nemáte někdo s ní nějakou zkušenost, co se materiálu, pohodlí atp..týká? Nebo co nosíte při nepřízni počasí na bajkování? http://www.bikebros.cz/p/gore-bike-wear-cosmo-ws-jacket-giant-black-3464.html?k_back=k/obleceni-79/bundy-131/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 No bunda hezká, ale je to raketa ta cena...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem kola pro mamku k narozeninám. Zde jsou nějaká fakta a data, která by snad měla pomoci s výběrem. Do teďka měla mamka trochu vylepšený Author Vista a před ním opět Author Vista - chce opět krosové kolo (horské má Author Tranction). Pochvaluje si, zejména přehazovačky grip shift, ale říká, že by si snad zvykla i na ty "páčky". Roční nájezd je něco přes cca 2000km. Požadavky:dámský rámpánské sedlo (to snad mění na přání jako standardní bezplatnou službu)uzamykatelná přední vidlicekvalita materiálů a kvalitní osazení, což by mělo být zajištěno dobrou značkoucena ideálně do 15.000, maximálně do 20.000 (prosím berte v potaz, že kolo musí být nové a do ceny se musí vejít i nový tachometr, světlo, blikačka a držák na lahev) Děkuji za radyco tohle http://www.giantstore.eu/giantstore/eshop/53-1-Crossova-kola/0/5/145-Giant-Roam-XR-W-2012-darek-v-hodnote-449 velice spolehlivej obchod s výbornýma cenama a navíc dostaneš dárek :-) a doplňky můžeš zakoupit taky tam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 No bunda hezká, ale je to raketa ta cena......mno cena je raketa...to zas jo (sehnal bych jí za méně), ale nedovedu si moc softshellku představit na bajk...abych se nepařil jak ve skleníku :-/ vždycky sem tahal buďto dres z dlouhým rukávem bo šusťákovku :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Nedávno jsem řešil novou windstopper bundu na skialpy: Gore x North Face...vzal jsem North Face.Já se zapotím i ve Wind stopperu, když je chladno, vozím vlnu, microfleece a šustku. Když chčije, tak mám navrchu Shimano cyklopláštěnku. Každopádně windst. je o hodně lepší než softshell, ale praseti, jako jsem já, to stejně nepomůže. Já bych se windst. bundy nebál, jezdí v tom spousta lidí.Kluci, co jezdí do vysokých hor, tak volí windstopp, v softshellu se jen fotí na reklamy.ok..tak asi do ní půjdu...uvidím. Snad bude OK ;-) díky za postřehy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 ja nosim Westcomb Focus LT Hoody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 mám dotaz, uvažuji k Giantíku zakoupit tuhle bajkovou bundu...abych krásně ladil Nemáte někdo s ní nějakou zkušenost, co se materiálu, pohodlí atp..týká? Nebo co nosíte při nepřízni počasí na bajkování? http://www.bikebros.cz/p/gore-bike-wear-cosmo-ws-jacket-giant-black-3464.html?k_back=k/obleceni-79/bundy-131/vypadá fajn,ale pokud ji máš za lepší cenu asi bych neváhal,já jezdím s ETAPE STRONG která má navíc odepínací rukávy což je výborná věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 hezky počasí...tady celej den hnusne. chcije a vítr do toho. na bajku sem jel do prace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 Bedjasson, mas to kolem komina moc hezky! Chybi mi bikovani v Cechach a hlavne doma kolem Luznice! Jedna vzpominkova na Trance X. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 ...dneska kolem komína.Ty, Bedjo a nemáš ten komín nějaký malý? Víš že na komínech se nesmí šetřit........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 A on není na té fotce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 Ty vole, na té první. Kde jezdíš kolem komína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 dnes jen tak zlehka 20km...taky "kolem komína" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky