Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

díky za odpověď a za doporučení. na ten ventilek se snad stihnu juknout i zítra - tos myslel nějaký těsnění v něm?? víc se tím budu zabývat asi až za týden. jo a do toho mýho předchozího postu jsem zapoměl dát odkaz na tlumiče z cyklobazaru

http://www.cyklobazar.cz/tlumice/

- tam jsou k nalezení nepoužitý, vymontovaný z nových biků - proto jsem myslel, že stojí za úvahu dát peníz rovnou za nějaký se zámkem nebo propedalem s odstupňováním.

jo a ještě - když jsem tlumič dofoukl a pak trochu projel kolo, tlumič si sednul. ale když jsem pak našrouboval pumpičku, tlak v tlumiči byl - 160 jako po nafouknutí. pak jsem foukal až na 180 a 200, no ale pak už jsem před dalším foukáním tlak nekontroloval:(

Myslel jsem že komplet ušel. Pokud se jen propadne o několik mm, cm, tak spíš KO něco v tlumení, nebo s negativkou. Chce to obdorníka a rozhodit (vercajk, natlakovat olej...). Jetej je problém (jakože novej), úplně každej tlumič bych asi nekupoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem kola pro mamku k narozeninám. Zde jsou nějaká fakta a data, která by snad měla pomoci s výběrem.

Do teďka měla mamka trochu vylepšený Author Vista a před ním opět Author Vista - chce opět krosové kolo (horské má Author Tranction). Pochvaluje si, zejména přehazovačky grip shift, ale říká, že by si snad zvykla i na ty "páčky". Roční nájezd je něco přes cca 2000km.

Požadavky:

dámský rám

pánské sedlo (to snad mění na přání jako standardní bezplatnou službu)

uzamykatelná přední vidlice

kvalita materiálů a kvalitní osazení, což by mělo být zajištěno dobrou značkou

cena ideálně do 15.000, maximálně do 20.000 (prosím berte v potaz, že kolo musí být nové a do ceny se musí vejít i nový tachometr, světlo, blikačka a držák na lahev)

Děkuji za rady

Odkaz ke komentáři

Kdo nic nezkusí, nic nezkazí, ale raději bych ji koupil něco jiného, třeba s kotoučovýma brzdama nebo zkusil jinou značku než Author.

Proto se zde ptám zkušenějsích bikerů, já zkušenosti s jinou značkou než Author nemám. Sám mám Author Mission a předtím Stratos.

Vistu půjdu koupit týden před narozeninama, když nic jiného mít nebudu.

Díky

Upraveno uživatelem Qwuiddo
Odkaz ke komentáři

mám dotaz, uvažuji k Giantíku zakoupit tuhle bajkovou bundu...abych krásně ladil  :lol2: Nemáte někdo s ní nějakou zkušenost, co se materiálu, pohodlí atp..týká? Nebo co nosíte při nepřízni počasí na bajkování? http://www.bikebros.cz/p/gore-bike-wear-cosmo-ws-jacket-giant-black-3464.html?k_back=k/obleceni-79/bundy-131/

post-13404-0-14706800-1369068223_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem kola pro mamku k narozeninám. Zde jsou nějaká fakta a data, která by snad měla pomoci s výběrem.

Do teďka měla mamka trochu vylepšený Author Vista a před ním opět Author Vista - chce opět krosové kolo (horské má Author Tranction). Pochvaluje si, zejména přehazovačky grip shift, ale říká, že by si snad zvykla i na ty "páčky". Roční nájezd je něco přes cca 2000km.

Požadavky:

dámský rám

pánské sedlo (to snad mění na přání jako standardní bezplatnou službu)

uzamykatelná přední vidlice

kvalita materiálů a kvalitní osazení, což by mělo být zajištěno dobrou značkou

cena ideálně do 15.000, maximálně do 20.000 (prosím berte v potaz, že kolo musí být nové a do ceny se musí vejít i nový tachometr, světlo, blikačka a držák na lahev)

Děkuji za rady

co tohle http://www.giantstore.eu/giantstore/eshop/53-1-Crossova-kola/0/5/145-Giant-Roam-XR-W-2012-darek-v-hodnote-449 velice spolehlivej obchod s výbornýma cenama a navíc dostaneš dárek :-) a doplňky můžeš zakoupit taky tam....

post-13404-0-33883900-1369068709_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nedávno jsem řešil novou windstopper bundu na skialpy: Gore x North Face...vzal jsem North Face.

Já se zapotím i ve Wind stopperu, když je chladno, vozím vlnu, microfleece a šustku. Když chčije, tak mám navrchu Shimano cyklopláštěnku. Každopádně windst. je o hodně lepší než softshell, ale praseti, jako jsem já, to stejně nepomůže. Já bych se windst. bundy nebál, jezdí v tom spousta lidí.

Kluci, co jezdí do vysokých hor, tak volí windstopp, v softshellu se jen fotí na reklamy.

ok..tak asi do ní půjdu...uvidím. Snad bude OK ;-) díky za postřehy..

Odkaz ke komentáři

mám dotaz, uvažuji k Giantíku zakoupit tuhle bajkovou bundu...abych krásně ladil  :lol2: Nemáte někdo s ní nějakou zkušenost, co se materiálu, pohodlí atp..týká? Nebo co nosíte při nepřízni počasí na bajkování? http://www.bikebros.cz/p/gore-bike-wear-cosmo-ws-jacket-giant-black-3464.html?k_back=k/obleceni-79/bundy-131/

vypadá fajn,ale pokud ji máš za lepší cenu asi bych neváhal,já jezdím s ETAPE STRONG která má navíc odepínací rukávy což je výborná věc

6be9307662185ed9c931921bc948de5c.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...