Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

A proč jako bez odpruženého zadku ? Chceš mít navrch co ? :lol2:

jj, chci mít navrch :-D jinak odpověď a) i b ) jsou správné. hlavně tohle stalo skoro 30k a to myslím ji prozatím stačí. Navíc je z něj unesena a oproti Feltu prý jede samo :-) Je fakt, že výbavou je o dvě třídy vejs a cenou taky Důležité je, že je spokojena.

waveceptor: na vlastní oči vypadá tohle parádně. matna černá s fialovou je pecka...Felt byl taky moc hezkej...takovej vic holcici, po barevné stránce, ale jinak po všech stránkách zaostaval.

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím o radu. Sli byste do celopera ghost lector rt v karbonu, a foxkou a na ikstecku? je to model 2010, 2 sezony jety, ted atoji v komisi vypucovany jako zenich. Dle majitele obchodu pán chce upgrade. Nerad bych sezral hada. Cena 45000,-

Odkaz ke komentáři

jj, zaostával.......ale to ona nikdy nepozná.  Je to talon 1w ale přesně takový jsem nenašel.

je to přesně tenhle http://www.giantstore.eu/giantstore/eshop/23-1-Horska-kola/249-2-Rada-2013/5/1928-Giant-Talon-1-W-2013 jen Rockshox vidle je v černý barvě. Budeš se divit, ale poznala...hned říkala, že se na tom úplně jinak jede a že super přehazuje. Přeci jen na Feltu bylo Alívko a tady SX a Deorko....a o vidlici ani nemluvím :-)

Odkaz ke komentáři

je to přesně tenhle http://www.giantstore.eu/giantstore/eshop/23-1-Horska-kola/249-2-Rada-2013/5/1928-Giant-Talon-1-W-2013 jen Rockshox vidle je v černý barvě. Budeš se divit, ale poznala...hned říkala, že se na tom úplně jinak jede a že super přehazuje. Přeci jen na Feltu bylo Alívko a tady SX a Deorko....a o vidlici ani nemluvím :-)

Tak to je teda zkušená závodnice....na Feltu najela celkem 50km, kolo bylo nové a už poznala rozdíl mezi alívkem a deoréčkem....ještě pořád se mám co učit, sugesce je mocná. Ale já to celkem chápu, prostě jste chtěli mít dvě stejné značky kola.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Prosím o radu. Sli byste do celopera ghost lector rt v karbonu, a foxkou a na ikstecku? je to model 2010, 2 sezony jety, ted atoji v komisi vypucovany jako zenich. Dle majitele obchodu pán chce upgrade. Nerad bych sezral hada. Cena 45000,-

Je mi tě Románku líto, že ti nikdo neodpovídá. Já bych do toho teda šel.

Odkaz ke komentáři

Tak to je teda zkušená závodnice....na Feltu najela celkem 50km, kolo bylo nové a už poznala rozdíl mezi alívkem a deoréčkem....ještě pořád se mám co učit, sugesce je mocná. Ale já to celkem chápu, prostě jste chtěli mít dvě stejné značky kola.

:-D to teda je....tak urcite prvni důvod byl ten, že chce mit stejnou značku jako já :-) Když ho pořídila, tak si troufám rict, že při projížďce ty rozdíly trochu poznala...

Odkaz ke komentáři

koukal sem na net a myslím že za 55k tam byl novej 2012. nestalo by za to zauvažovat?

Aha, to nezni spatne. Jeste jednu otazku, sim. Je to spravna volba pro tlustocha, ktery ma pod tukem spoustu svalu a bojovne srdce? Nejak me na starem Treku bolej zada a rad bych pohodli, lehky kolo, co trochu v lese odsejpa. Dal jsem si limit 50 a rozhoduju se mezi karbonovym pevnym nebo nejake xc celopero.

Odkaz ke komentáři

Tak dnes už konečně krásných 70 podzimních s výbornou partou" Ještě, že s námi byl expert na krávy, kterej nám okamžitě řekl jak se chovat, když jsme se na pár metrů ocitly vedle tady toho macka :lol2:  Jezdíme tudy docela často, ale doposud jen kravky, kde ten se tady vzal, no a docela mě tedy lepilo, nic příjemnýho to nebylo" Jo a Special se nám po 300km porouchal, něco prasklo v zadním desetikolečku a začlo to tam dost dřít, v pondělí servis, dneska to dělají snad z bláta ty kola :wacko: Kámoš byl pěkně naštvanej"

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

Já bych ho hlavně ani nepoznal, možná poznal, ale něják jsem na tím nepřemýšlel, jezdíme tam furt, jen nás překvapila cedule upozorňující na nebezpečná plemena, říkáme, no jo no, nové nařízení EU. A pak, když už k tomu dojde, nejlepší na něj moc nečumět a jít pomalu a v klidu pryč" Když začne funět, tak zrychlit a když začne hrabat, tak zdrhat :D Kámošovic bejček tady přizabil jednoho traktoristu přímo před jeho očima, tak snad ví o čem mluví.

A co teda delat? Nekoukat mu na kravy?

Odkaz ke komentáři

Aha, to nezni spatne. Jeste jednu otazku, sim. Je to spravna volba pro tlustocha, ktery ma pod tukem spoustu svalu a bojovne srdce? Nejak me na starem Treku bolej zada a rad bych pohodli, lehky kolo, co trochu v lese odsejpa. Dal jsem si limit 50 a rozhoduju se mezi karbonovym pevnym nebo nejake xc celopero.

Tady ten nevypadá špatně http://www.pedom.cz/detail-zbozi/detailzbozi/209?varianta=56 vše v xtčku, zadní tlumič Fox a přední vidle RockShox Reba. Co se váhy týká, tak tlumiče si přizpůsobíš...ovšem nevím, jaká váha je pro ně maximum. 

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...