Gustaf Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 dneska krásných 46 km pod azurovou oblohou...už jsem vyjížďku, po těch prochcaných dnech, potřeboval jak koza drbání... Jen polňačky a lesňačky jsou jakésy podmáčené...takže bahno bylo všude... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Teleskop je boží věc. I já bych řekl že RS je supr, ale až na cenu Myslím že docela postačí třeba DaBomb. Sám mám zatím jen "noname" sviňu za dva litry, ale darovanému koni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Já si až teď uvědomuju, že vůbec nevím jak jsem doteď mohl jezdit bez teleskopické sedlovky.........zítra ji asi objednám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 vy všichni jezdíte down-hill, že potřebujete teleskopicky sedlovky? mě to teda při mých projizdkach ani nenapadlo, že potřeboval sedlo dole. u těch sjezdu a řádění na prekazkach to chápu....ale jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Já si zase nedokážu představit, že bych dával sjezd se sedlovkou nahoře Gustafko Mám s tebe takovej pocit, že ty sjezdy poslední dobou něják flákáš vy všichni jezdíte down-hill, že potřebujete teleskopicky sedlovky? mě to teda při mých projizdkach ani nenapadlo, že potřeboval sedlo dole. u těch sjezdu a řádění na prekazkach to chápu....ale jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 (upraveno) Hele ještě jsou čtyři místa teď o víkendu na Singletrek Campu Pod Smrkem. Nejel byste někdo takhle narychlo...?http://www.singltrekpodsmrkem.cz/pozvanka-na-singltrek-camp-2/. Teda myslím nějaký dřeváky, samozřejmě. Jinak já tu sedlovku mám, protože to de. Upraveno 5. června 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Mě čeká nádherný víkend strávený ve společnosti s lopatou, rýčem a krumpáčem takže bez šance" Hele ještě jsou čtyři místa teď o víkendu na Singletrek Campu Pod Smrkem. Nejel byste někdo takhle narychlo...?http://www.singltrekpodsmrkem.cz/pozvanka-na-singltrek-camp-2/. Teda myslím nějaký dřeváky, samozřejmě. Jinak já tu sedlovku mám, protože to de. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 Jo to znám, taky jsme stavili pumptrack....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 Hele ještě jsou čtyři místa teď o víkendu na Singletrek Campu Pod Smrkem. Nejel byste někdo takhle narychlo...?http://www.singltrekpodsmrkem.cz/pozvanka-na-singltrek-camp-2/. Teda myslím nějaký dřeváky, samozřejmě. Jinak já tu sedlovku mám, protože to de. jo, já to výzva...bohužel.to mém trochu z ruky a tak narychlo se netrhnu :-/Afri,právě že jezdím co to da co čas dovolí. při sjezdech hodim prdel trochu za sedlo a hotovo :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 zmiziku ty me obcas dostavas Micey.... za sebe musim rict, ze nez jsem ji dal na kolo, taky jsem si myslel jak strasne to budu pouzivat, kdyz se na to vsude pely ody jak to lidi pouzivaji 100x za vyjizdku, ale nakonec bych se tam kde ted nejvic jezdim obesel i bez toho. Ale dostal jsem ji jako darek, tech pul kila navic neresim a i kdyz to pouziju jen jednou za vyjizdku, tak to ma svoje vyhody (treba kdyz nakladam nekam kolo nebo vezu 2 vedle sebe, proste to zasunu dolu a pak zas v momente mam sedlo presne tam kde ma byt). btw, uz jsi zpatky z US? Jaky bylo cestovani? Kloubiku jojo, v pondeli jsme prijeli. Hele byla to parada.. jeste par tejdnu bychom to vydrzeli. V SF jsme si pujcili tandem, projeli se po pristavu a Golden gate, moc dobry. A Yosemite z Glacier pointu je celkem.. neuveritelnej. Akorat snubak mi teda vydrzel do prvniho koupani v oceanu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 Kluci, nemáte někdo tip, kde mají slušně osazené devětadvacítky za dobrou cenu? Loňské, předloňské nebo výprodeje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 http://www.axitbikes.eu/index.php?main_page=index&cPath=509_510&page=1&sort=4a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 http://www.axitbikes.eu/index.php?main_page=index&cPath=509_510&page=1&sort=4aDíky za odkaz, to GT nevypadá vůbec zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 ...dneska kámoš se Spešlem za pade v záruce neobstál (jak jsem již zmiňoval výše, drhnoucí desetikolečko po asi 200km), prej mazal řetěz špatným olejem a nečistil kolo po jízdě v bahně Ještě jsem dám odkaz na prodejce až ho zjistím jako varování, kde kolo prostě nekupovat..."A sakra! Už zase dělam něco blbě! Mažu sprostým olejem "na řetězy". To bude určitě i důvod, proč se mi zadřelo ložisko ve středu. Čim mam mazat, aby to bylo košer? Mam shánět spíš olej Santa, nebo Campa? Podle kola, nebo podle řetězu? Se v tom ztrácim Dlužíš nám ten odkaz. Jsme všichni společně zodpovědni za kulturu našich prodejců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 A jo, vidíš to, a to jsem si dal včera s kámošem vyjžďku, to je ta moje hlava" Zítra mu zavolám a dám ti vědět A sakra! Už zase dělam něco blbě! Mažu sprostým olejem "na řetězy". To bude určitě i důvod, proč se mi zadřelo ložisko ve středu. Čim mam mazat, aby to bylo košer? Mam shánět spíš olej Santa, nebo Campa? Podle kola, nebo podle řetězu? Se v tom ztrácim Dlužíš nám ten odkaz. Jsme všichni společně zodpovědni za kulturu našich prodejců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 http://www.velo-centrum.cz/prodej-kol-specialized-pardubice/t-23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Díky, ten se mě netýká Teď jde o to, zda je to problém Velocentra Pardubice, nebo jde o záležitost koncepční (všech S. Concept Storeů, třeba...) - to už by se dotklo víc lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Stane se (vypůjčeno z netu)... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 ...já už dvakrát takto smotal šaltr, ten sundáš, zkrátíš ketu a do hospy dojedeš na single speedu. Ten teď navíc frčí.Ten single speed jsem zahlíd, říkal jsem si, že to vůbec neznám. Je tady někdo, kdo s tím má nějaké zkušenosti na MTB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky