Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo táák, hardtail to jo. Já mám v hlavě ceny jen na FSR a ty nikdy nebyly pod 100

No to máš pravdu, za 60 chtít dobrý celopodpružený ebike je nesmysl :)

Odesláno

Diky za tip a i kdyz motor zni zajimave, moc se mi tam nelibi osazeni, obzvlaste Acera, vidlice taky nic moc a o brzdach ani nemluve. Jedine hned nechat vymenit...

A celopero ne, takze hardtail.

Odesláno

Hmm kdybych měl na výběr mezi HT Levo s dobrým motorem a těmito komponentami

versus

jiné HT za podobnou cenu s "lepším" osazením, ale nejrozšířenějším motorem Bosch,

tak beru Levo všemi deseti. Přehazka a brzdy se dají upgradovat za tašku hrušek, ale ten motor od Brose je skvělý

Odesláno

Diky za tip a i kdyz motor zni zajimave, moc se mi tam nelibi osazeni, obzvlaste Acera, vidlice taky nic moc a o brzdach ani nemluve. Jedine hned nechat vymenit...

A celopero ne, takze hardtail.

Ta "výbava" je z kola tak 10% ceny ... u e-biku má na jízdní vlastnosti nejmenší vliv. A brzdy jsou úplně v pohodě. Něco načti a nejlíp vyzkoušej. :)

Jsem každopádně zvědavý, jaká letos pro prodejce kol bude sezóna, protože tak plný obchody a vysoký tržby jsem viděl naposledy tak v 90. letech. Proti tomu ale stojí problémy s dodávkami, takže se může stát, že některý kola brzy nebudou ...

Odesláno

Funguje to

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

jako vypadá to celkem fajn, ale 60mm zdvih, ale měl bych strach,že se to tam bude časem nějak páčit a servis se dělá jak? Jde to nějak snadno ven?
Odesláno

Funkcne je to prej supr, tvrdi muj kamarad (profik, ma to na axs). A to k tomu byl taky skeptickej.. Nemyslim si, ze by Trek nevedel, co dela:)

já vim, ale přeci jen... není to dlouhodobě testovány. Se bojím, že to bude po čase stejnej přešlap jako rs1 vidle
Odesláno

Jasny, na to moje jezdeni bych si to taky neporizoval. Nicmene Jolande to vloni vydrzelo..:)

tjn... sezónu dala s mechanikama v zádech. Tak třeba to bude fajn. Ale já myslim,že se vrátí ke klasice...
Odesláno

Tak dorazilo to detske 24? kolo z Dekace. Mladej nadsenej, zejmena z vidle...to jsme cekali. Dekac pise ze kolo ma 12kg, PPL ze zasilka ma 11kg. Skoro bych rekl, ze si PPL dobrovolne kila nesnizi, ale na vahu jsem nelez. Takze dalsi bod plus. Velikost na jeho 135cm, tak akorat. Pristi rok nejspis dame delsi predstavec a na dalsi bude potrebovat kolo vetsi. Je to dano ani ne tak malyma kolama, ty jsou myslim cajk, jako spis docela kratkym ramem. Ale ten parametr jsem nestudoval, priznam se. Kazdopadne jsem cekal ze to bude kolo na max dve sezony, takze ok. Za me spokojenost a za mladyho taky.

Odesláno

Hele Marfe, a co vzít nějaký loňský model?

Já takto kupoval eBike od Superioru eXF 909 s motorem Sh 8000 a výbavou XT. Sleva na podzim byla více než 25 proc.

I teď tam něco mají. Je to autoriz. prodejce, výroba v Kopřivnici.

Kola-online.cz

Joe

post-67441-0-22490500-1587064384_thumb.png

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...