Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Jojo,taky jsem myl,stejná konzistence,nejdříve si uvaříš kýbl teplý vody,pomalu to polejváš,a až ledy povolí,nastupuje hadice...Včera jsem vyrazil až po hlídání v osm večer,slabou hodinku na kole,pak mě spolkl hostinec,poslal jsem tam sedm Kozlů a o půlnoci doma jak na koni.

Upraveno uživatelem Jožan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý borci, klobouk dolů :notworthy: Ale pokud na biku nezáleží, dej jim ukrajinu a uvidíme :lol2:  Vepředu má jako hodně kvalitní kousátko...

Pepa Dressler v jeho výukovým programu "Škola kola" na skládačce řádil celkem slušně...mám to někde na dvd, musím dohledat, na netu to bohužel není...

Odkaz ke komentáři

Hezky pěkně Gustaf, super fotky, já dnes také :cheers: Měl jsem z bráchou opět naordinovaný tenis, tak jsem si řekl, že před zápasem si dám kolo, ať tam dojedu dojebanej jak cikánská hračka a třeba tu moji smůlu prorazím" A taky že jo, najel jsem asi třicet, brutál, zmrzlej jsem byl na kost, pak dvě hodinky tenis, no a výhra 2:1 pro mě, klucí, držte si kobouky, já vyhrááál :lol2:  Bohužel jsem kolo v hale musel nechat, protože to máme po silnici domů asi patnáct a ja byl propocenej jak hadr, venku -3C, asi bych už riskoval nachlazení, už teď se něják divně potím" No dáme asi slivovičku"

post-364-0-27346900-1388435627_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hezky pěkně Gustaf, super fotky, já dnes také :cheers: Měl jsem z bráchou opět naordinovaný tenis, tak jsem si řekl, že před zápasem si dám kolo, ať tam dojedu dojebanej jak cikánská hračka a třeba tu moji smůlu prorazím" A taky že jo, najel jsem asi třicet, brutál, zmrzlej jsem byl na kost, pak dvě hodinky tenis, no a výhra 2:1 pro mě, klucí, držte si kobouky, já vyhrááál :lol2: Bohužel jsem kolo v hale musel nechat, protože to máme po silnici domů asi patnáct a ja byl propocenej jak hadr, venku -3C, asi bych už riskoval nachlazení, už teď se něják divně potím" No dáme asi slivovičku"

tak to gratuluji k prvni výhře v kariéře :DDD dneska bylo na bajka super počasí....taky hezká fotka a bahnem si ho taky protahnul, koukám :)

Odkaz ke komentáři

Špinavý je od minula, co bych dal dneska za bahno :smile_anim: Tady v lese všude dneska ledovatka, ale krásně jako bylo, to zase jako parádička"

tak to gratuluji k prvni výhře v kariéře :DDD dneska bylo na bajka super počasí....taky hezká fotka a bahnem si ho taky protahnul, koukám :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...