African Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Hezky pěkně, u nás taky dobrý, ale převládá spíš to bláto dneska pěkných 36 km s kámošema. Počasí super, vyjížďka super...místy led, místy bláto...co víc si přát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 to bahno vypadá jako když ti to někdo vofouknul průjmem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Jo, jo, jsem dojel a říkám si, ty vole, co to jako je? Šáhnul jsem si na zadek, tam dobrý, pak čuchnul ke kolu a tam taky dobrý, nefalšovaný bahno je to, pohoda to bahno vypadá jako když ti to někdo vofouknul průjmem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 jen aby...nějakej prudkej kopec a sis káknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 (upraveno) jen aby...nějakej prudkej kopec a sis káknul Taky si myslím, že nás Afri lakuje, prostě to jen nestihl................. Upraveno 16. prosince 2013 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 (upraveno) Jojo,taky jsem myl,stejná konzistence,nejdříve si uvaříš kýbl teplý vody,pomalu to polejváš,a až ledy povolí,nastupuje hadice...Včera jsem vyrazil až po hlídání v osm večer,slabou hodinku na kole,pak mě spolkl hostinec,poslal jsem tam sedm Kozlů a o půlnoci doma jak na koni. Upraveno 17. prosince 2013 uživatelem Jožan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 tak dnes jen "kolem komína" slabých 21 km...ale i tak pecka. Sníh tu nemáme, tak aspoň to bláto že je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Mrkni na příspěvek 3730 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Mrkni na příspěvek 3730Sem lama, soráč za double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Tak u nás je to stejné jako jinde = bláta máme kolem Mostu dost Včerejších 30 akorát jsem čekal, že to cestou domu vezmu přes vapku, bohužel všechny v okolí mimo provoz bytná už mé nadšení moc nezdílela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 dneska 33 kilásků...zase bahno jaxviňa, zejtra opět na wapku Ale byl to dobrej mortal kombat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 (upraveno) Tak to umejte jako my Upraveno 30. prosince 2013 uživatelem B.F.G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Dobrý borci, klobouk dolů Ale pokud na biku nezáleží, dej jim ukrajinu a uvidíme Vepředu má jako hodně kvalitní kousátko... Pepa Dressler v jeho výukovým programu "Škola kola" na skládačce řádil celkem slušně...mám to někde na dvd, musím dohledat, na netu to bohužel není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 dneska 33 kilásků...zase bahno jaxviňa, zejtra opět na wapku Ale byl to dobrej mortal kombat Ses nebál jako jo? Ty fotky jsou jak z ňákýho hororu .............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Ses nebál jako jo? Ty fotky jsou jak z ňákýho hororu ..............nějakej lesik u cesty, tak sem hodil stopku a udělal fotky.....ale v poli něco zachrochtalo, tak jsem pak měl kralup, co na mě vyběhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Hezky pěkně Gustaf, super fotky, já dnes také Měl jsem z bráchou opět naordinovaný tenis, tak jsem si řekl, že před zápasem si dám kolo, ať tam dojedu dojebanej jak cikánská hračka a třeba tu moji smůlu prorazím" A taky že jo, najel jsem asi třicet, brutál, zmrzlej jsem byl na kost, pak dvě hodinky tenis, no a výhra 2:1 pro mě, klucí, držte si kobouky, já vyhrááál Bohužel jsem kolo v hale musel nechat, protože to máme po silnici domů asi patnáct a ja byl propocenej jak hadr, venku -3C, asi bych už riskoval nachlazení, už teď se něják divně potím" No dáme asi slivovičku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Jo už se řítím na balkon pro šampus........ ........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Hezky pěkně Gustaf, super fotky, já dnes také Měl jsem z bráchou opět naordinovaný tenis, tak jsem si řekl, že před zápasem si dám kolo, ať tam dojedu dojebanej jak cikánská hračka a třeba tu moji smůlu prorazím" A taky že jo, najel jsem asi třicet, brutál, zmrzlej jsem byl na kost, pak dvě hodinky tenis, no a výhra 2:1 pro mě, klucí, držte si kobouky, já vyhrááál Bohužel jsem kolo v hale musel nechat, protože to máme po silnici domů asi patnáct a ja byl propocenej jak hadr, venku -3C, asi bych už riskoval nachlazení, už teď se něják divně potím" No dáme asi slivovičku"tak to gratuluji k prvni výhře v kariéře :DDD dneska bylo na bajka super počasí....taky hezká fotka a bahnem si ho taky protahnul, koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Špinavý je od minula, co bych dal dneska za bahno Tady v lese všude dneska ledovatka, ale krásně jako bylo, to zase jako parádička"tak to gratuluji k prvni výhře v kariéře :DDD dneska bylo na bajka super počasí....taky hezká fotka a bahnem si ho taky protahnul, koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky