wave ceptor Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Minimálně sezonu ještě bez problému vydrží.
Gustaf Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 tak teď nevím...možná tedy ještě počkám. Prostříknu stírací kroužky nějakým silikonovým sprejem a jen tak vyčistím, kam se hadrem dostanu...to by taky mohlo pomoct. Na druhou stranu bych byl nerad nemile překvapen, kdyby začla vidle přes sezonu téct. Kdyby servis nestál 4k (co jsem tak vydedukoval na netu), tak tu tak neuvažuju...ale teď se mi to opravdu dávat nechce. A pouštět se do toho sám, když je vidle v záruce se mi opravdu nechce...
Jožan Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Tohle je západně od Plzně..konkrétně u Třebele. Je tam opravdu pěkná krajina. To se nebojíš jezdit se sluchátkama? Já s nimi jezdil a od tý doby, co mě na bajku sejmulo auto, páč jsem ho neslyšel a on zrovna nejel tak jak měl...tak už raději bez.Já mám Koss,normální plácačky,auta slyším a netáhne mi do uší.Já jedu většinou po silnici jen 1km a hurá do terénu.Za chvíli vyjíždíme s Afrim,škoda ty mlhy co koukám na naše "velehory".
Jožan Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Tak se taky přidám k bikerům, abych řekl pravdu toto vlákno mi asi nějak uniklo Včerejších pěkných 35km bahnem nebahnem jako na podzim Pěkný kolo,co to je za značku,to mě případá jako Haibike.
wave ceptor Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Podle mne je to Specialized enduro evo 2012
Qvido Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Byl jsem vyzkoušet nové Cobry, tak je dnešních bahnitých 25km lepších než čumět do oběda na comp. . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rumsturm Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Wace ceptor: jj je to přesně tak, mám ho rok a něco a jsem moc spokojenej po těch všech hardtailech jak nebe a dudy....Dokoupil jsem k němu jen teleskop. sedlovku a nemá chybu
wave ceptor Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Chystá se zajímavý dokument. Ten první sjezd co tam je, je od Olomouce. Druhý myslím Všemina. Ten Olomouc byl největší brutal co jsem kdy viděl. Ten pád jak tam vyletí to kolo do stromu 2:58 byl neuvěřitený, stál jsem asi metr od toho místa.
wave ceptor Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 jj. Malenovice tam se jezdilo spoustu závodů. To tenkrát jezdil Márošák myslím s Gaspim za českou krev.
Jarett Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Chystá se zajímavý dokument. Ten první sjezd co tam je, je od Olomouce. Druhý myslím Všemina. Ten Olomouc byl největší brutal co jsem kdy viděl. Ten pád jak tam vyletí to kolo do stromu 2:58 byl neuvěřitený, stál jsem asi metr od toho místa. tak to jsme stáli vedle sebe jde opravdu o Olomouc, konkrétně sjezd z Horní Boudy do Bělkovic ? někde bych vydoloval i fotku, kterou jsem udělal přesně v okamžiku nárazu do stromu
Gustaf Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 ...ty woe, paráda. Zrovna nedávno jsem šel kolem místa, kde jsem pořádal Downhill pro kámoše tak v roce 1993 v Beskydech. Vyhrál "Charlie" Karel Felcman a tak se mu to zalíbilo, že downhill jezdil posléze i v čekém poháru. Byla tam i Tachovská sekce s Martinem Srbou, ten už mezi námi není. Pak jsem ještě jel nějaký duel v Malenovicích, který vyhrál tenkrát nějaký sopel Michal Maroši.Martin co měl Fun-B v tachově?
wave ceptor Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 tak to jsme stáli vedle sebe jde opravdu o Olomouc, konkrétně sjezd z Horní Boudy do Bělkovic ? někde bych vydoloval i fotku, kterou jsem udělal přesně v okamžiku nárazu do stromu Tož to je super. Jen očitý svědek může posoudit co se tam den den dělo. Pamatuješ ten otisk převodníku v tom stromě?
wave ceptor Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Bedjasson, pěkný odkaz. Díky. Zase jsem po letech viděl mého oblíbence Gacheta.
Gustaf Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 tak to máš plno paradnich zážitků. Já ho neznám takle z blízka. Jen právě z fun-Bicka...jezdil jsem tam nakupovat hadry ještě do staryho krámu na namesti a později i brousit brusle na hokej (to už v tom novém u reky). Měl tam vystaveno plno jeho trofejí, fajnovej kluk. Tak já si jdu nalejt pivko
Jarett Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Tož to je super. Jen očitý svědek může posoudit co se tam den den dělo. Pamatuješ ten otisk převodníku v tom stromě?To už si nepamatuju, ale bahýnko bylo pěkný, to jo
kloubik Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 (upraveno) Dneska jsem narazil na tuhle relativni 27.5" novinku od SC a to bych si nechal libit, pro me by to byl idealni univerzal. Mountain rescue orange tomu sedne. Musim konecne vyzkouset 1x11, ale porad se bojim, ze bych to do velkych stoupaku neutocil, musim mrknout jak presne tam ty prevody vychazeji. edit: ted koukam na cenu...10tis. dolaru, to uz zacina byt fakt masakr. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. ledna 2014 uživatelem kloubik
kloubik Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Gustaf, ty jedes. Nemas uz vic km nez v lete? Trosku me stves protoze ja misto toho abych sel jezdit se radsi placnu poslednich par tydnu k televizi nebo internetu, i kdyz pres tyden mam vymluvu ze je v 5 tma, z prace to driv nestiham a pak uz davaji rangeri pokutu za parkovani u trailu po zapadu slunce. Nepouzivas nahodou Strava? Ja si to na novej rok nainstaloval a chci to pouzivat na vsechny vyjizdky, tak ze bych mel treba vetsi motivaci jezdit kdyz bych videl jak ti naskakujou km
Doporučené příspěvky