African Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Ne kam ? Tady celou dobu slunečno,39,3 na sluníčku prostě pařák a já mám píchlý kolo ve sklepě, nějak se nemůžu na něj odhodlatJa když se nemůžu odhodlat, představim si to orosene pivko na zahrádce a uz ho valim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 tak mě se blíží pomalu konec prac.doby,celej den nadhérně ...teď vykouknu ven vítr jak prase,tma jak v začarovaným lese...pojedu afri asu tam jak ty to vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 u nás krásně, ale bajk pořád u doktora...tak se valim u vody. A kdu tu překvapivě pobíhá po plazi? Mikka Hakinen s rodinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 u nás krásně, ale bajk pořád u doktora...tak se valim u vody. A kdu tu překvapivě pobíhá po plazi? Mikka Hakinen s rodinou Na Havaji je to normální, že občas potkáš hvězdu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 u nás krásně, ale bajk pořád u doktora...tak se valim u vody. A kdu tu překvapivě pobíhá po plazi? Mikka Hakinen s rodinou kde to seš??že tam je Mikka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 hawaii...ani náhodou CR a prahrada Hracholusky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Mám dojem, že má ženu z ČR, ne? Můj nejoblíbenější pilot F1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 jj to má,ale pořád si říkám že tam Gustaf potkal nějakého dvojníka a jen nás tady lakuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 jj, ma....je to tchanovo kamaráda sestry žena chová se úplně normálně...a můj táta už drapnul naší dcerku a už máj společný foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 no teď čtu že jeho žena pochází z plzeňska,takže to asi bude pravda....budeš na Primě??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Jo jo, to on vzpomínal při jedné velké ceně. Že Hracholusky a pak dlouho nic...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Neee...žádnej skandál kolem něj lidi ho ani nepoznavaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Jo jo, to on vzpomínal při jedné velké ceně. Že Hracholusky a pak dlouho nic......to víš, kam se sere Monako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 https://www.youtube.com/watch?v=-eE3gCy5zvM Nejlepší předjížděcí manévr ever! Mikka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Přesně tak, myslím že tak to přesně řekl. Je to už chvíla, moc si to nepamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Přesně tak, myslím že tak to přesně řekl. Je to už chvíla, moc si to nepamatuju.pockeeej, to jako fakt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Neee...žádnej skandál kolem něj lidi ho ani nepoznavaj noo tak když tam nemá zaparkovanou F1 se jim nesmíš divit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 to jo, by me zajimalo cim prijel....žádnej skvost jsem cestou nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 pokud vím tak má v jedničkovou tdíčkovou oktávku v kombíku (samozřejmě s čipem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 tak ne...fabia 1.2 htp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky