Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

mno..ani pak lepší sundat zadní kolo než se s tím mořit?

spineshank: já to všechno vorvu hned...a mám klid :D

já na předchozím biku sem to serval vše ještě na prodejně :lol2: 

teď co mám novej tak naštěstí nic takové tam nebylo :clap:

počasí zatím u nás vcelku v poho,tak doufám že dnes už vyjedu...začínám mít absťák a dovča se pomalu blíží tak si chci ještě trošku pojezdit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přemýšlí že si časem pořídím nějakej malej baťůžek na ježdění,co má kdo odzkoušeno?rád si poslechnu pro a proti,díky kluci

já vozím tenhle "prďáckej" cyklo batoh od Oakley, má horní víko pevné (prej kvůli aerodynamice) a nikdo ten batoh nemá :-) Na ramenním popruhu má chytře umístěnou kapsu na telefon (super přístup) a má systém na uchycení helmy a vevnitř plno vychytávek....amíci prostě umí

vozil jsem ho i na motorce

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

moc pěkný,závidím ti to počasí,doufám že už zítra bude tady normálně :cheers:

ten plast za kazetou vycvakni,není tam k ničemu stejně

plast tam je jen kdyby přeskočil řetěz (při špatném seřízení přehazovačky), tak aby "nepožvejkal" výplet

Odkaz ke komentáři

plast tam je jen kdyby přeskočil řetěz (při špatném seřízení přehazovačky), tak aby "nepožvejkal" výplet

tak já vím k čemu ho tam dávaj,ale pokud máš vše seřízeno tak se to stát nemůže,navíc já ani to největší kolečko nejezdím na kazetě

Odkaz ke komentáři

já vozím tenhle "prďáckej" cyklo batoh od Oakley, má horní víko pevné (prej kvůli aerodynamice) a nikdo ten batoh nemá :-) Na ramenním popruhu má chytře umístěnou kapsu na telefon (super přístup) a má systém na uchycení helmy a vevnitř plno vychytávek....amíci prostě umí

vozil jsem ho i na motorce

přijde mi už vcelku velkej,sháním opravdu jen něco na lehkou bundu,drobnosti...možná na živo není tak velkej,kolik má l?

spineshank: Já bych hlavně doporučil, aby to mělo rovnou i vodní vak.. Osobně vozim klasickej malej camelbag a je to nádhera, oproti flaškám.

ten sem teď viděl na někom a vcelku se mi líbil,o vodu mi v něm primárně nejde,asi to pak využiju určo,jde mi hlavně když jedu s dcerou abych jí kam měl dát mikču,lehkou bundičku třebas,ale aby to nebylo zbytečně velký a nevadilo to moc na zádech

Odkaz ke komentáři

ciwe chlapi, já to snad půjdu servat z toho kola hned..ale jak to nepojede o 30% rychleji tak mě pěkně naštvete :lol2:

tak sup sup...a koukej pak dat fotku bez těch serepeticek :D já uz mám taky kolo doma. nová 10ti xt kazeta už je na svem miste :) ani nebyla tak drahá s úžasnou vip diamantovou slevovou zákaznickou kartou kartou :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...