Micey Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Další z mejch víkendovejch tipů - http://jbc4xrevelations.com/about/ Kdo nikdy neviděl fourcross naživo, doporučuju všema deseti.. Maroši tam vloni předvedl zajímavou věc:)http://www.youtube.com/watch?v=e1yeDW3dHdw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Gusto to Ti bylo tak zahryzlý, že se stím nedalo hnout.Vraceli jsme se asi 6km pěšky, švára to kolo vedl tak, že měl zadní ve vzduchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 tak to je potom lepší se naučit jezdit po předním kole Měl to s pěknou procházkou...jestli kolo vážilo kolem 14 kg...tak je to pak mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Micey to už tu bylo několikrát, i bouřlivou diskuzí................... .................ale je to jinak machr............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Jotak. No, ale pozvánka na to, kouknout na to o víkendu naživo, tady ještě nebyla:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 tak to je potom lepší se naučit jezdit po předním kole Měl to s pěknou procházkou...jestli kolo vážilo kolem 14 kg...tak je to pak mazechehe mazec to byl když to rval ven, to stálo za foto.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Jotak. No, ale pozvánka na to, kouknout na to o víkendu naživo, tady ještě nebyla:)To vypadáá dobře, zajímavá akce jen bůhví gde já budu o víkendu............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 mno..ani pak lepší sundat zadní kolo než se s tím mořit? spineshank: já to všechno vorvu hned...a mám klid já na předchozím biku sem to serval vše ještě na prodejně teď co mám novej tak naštěstí nic takové tam nebylo počasí zatím u nás vcelku v poho,tak doufám že dnes už vyjedu...začínám mít absťák a dovča se pomalu blíží tak si chci ještě trošku pojezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 přemýšlí že si časem pořídím nějakej malej baťůžek na ježdění,co má kdo odzkoušeno?rád si poslechnu pro a proti,díky klucijá vozím tenhle "prďáckej" cyklo batoh od Oakley, má horní víko pevné (prej kvůli aerodynamice) a nikdo ten batoh nemá :-) Na ramenním popruhu má chytře umístěnou kapsu na telefon (super přístup) a má systém na uchycení helmy a vevnitř plno vychytávek....amíci prostě umívozil jsem ho i na motorce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 spineshank: Já bych hlavně doporučil, aby to mělo rovnou i vodní vak.. Osobně vozim klasickej malej camelbag a je to nádhera, oproti flaškám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 moc pěkný,závidím ti to počasí,doufám že už zítra bude tady normálně ten plast za kazetou vycvakni,není tam k ničemu stejněplast tam je jen kdyby přeskočil řetěz (při špatném seřízení přehazovačky), tak aby "nepožvejkal" výplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 plast tam je jen kdyby přeskočil řetěz (při špatném seřízení přehazovačky), tak aby "nepožvejkal" výplettak já vím k čemu ho tam dávaj,ale pokud máš vše seřízeno tak se to stát nemůže,navíc já ani to největší kolečko nejezdím na kazetě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 já vozím tenhle "prďáckej" cyklo batoh od Oakley, má horní víko pevné (prej kvůli aerodynamice) a nikdo ten batoh nemá :-) Na ramenním popruhu má chytře umístěnou kapsu na telefon (super přístup) a má systém na uchycení helmy a vevnitř plno vychytávek....amíci prostě umívozil jsem ho i na motorcepřijde mi už vcelku velkej,sháním opravdu jen něco na lehkou bundu,drobnosti...možná na živo není tak velkej,kolik má l? spineshank: Já bych hlavně doporučil, aby to mělo rovnou i vodní vak.. Osobně vozim klasickej malej camelbag a je to nádhera, oproti flaškám.ten sem teď viděl na někom a vcelku se mi líbil,o vodu mi v něm primárně nejde,asi to pak využiju určo,jde mi hlavně když jedu s dcerou abych jí kam měl dát mikču,lehkou bundičku třebas,ale aby to nebylo zbytečně velký a nevadilo to moc na zádech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Camelbag vozim. Na to jak je to uzke a male vejde se tam vse potrebne, vcetne te vody Mam ram, kde bych muzel mit flasku zespodu, tak jsem si na batoh docela zvykl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 jj pamatuju si tvoje GT dobře...jakej model Camel vozíš?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Za sebe rozhodně mohu doporučit již jednou zde zmíněný Osprey Raptor, pokud menší, tak 10. Osobně mám 14, rozdíl je, že je pouze "hlubší", což se může hodit. A nejspíš nějaké to deko navíc. Mám ho i na fotce u kola, o pár stránek zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 ciwe chlapi, já to snad půjdu servat z toho kola hned..ale jak to nepojede o 30% rychleji tak mě pěkně naštvete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 jj pamatuju si tvoje GT dobře...jakej model Camel vozíš??Rogue je na nem napsano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 ciwe chlapi, já to snad půjdu servat z toho kola hned..ale jak to nepojede o 30% rychleji tak mě pěkně naštvete tak sup sup...a koukej pak dat fotku bez těch serepeticek já uz mám taky kolo doma. nová 10ti xt kazeta už je na svem miste ani nebyla tak drahá s úžasnou vip diamantovou slevovou zákaznickou kartou kartou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 škoda, že mam to stříbro tak daleko na to abych tam vozil kolo..na mě čeká novej řetěz na poště.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky