spineshank Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 ...to kolo je nudné. tak tak,navíc ta cena bude hodně mňamka
wave ceptor Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Přesně tak, kola pro celou rodinu i s autem.
spineshank Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 ...no necelých 200k. Za to by bylo krásné kolo, joj a s dovolenou v Austrálii.já tu cenu vím,mám vcelku movitého kamaráda kterej jej měl na test a přemýšlel o něm,nakonec ale šel do "levnějšího"Scalpela 29"za 120
Jarett Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Přátelé a kamarádi ?. bikeři, kteří jste povahy soutěživé, rádi vás uvidíme na našem závodě, který se s nikým nemaže Ad Financ ? good choice
financ Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Přátelé a kamarádi ?. bikeři, kteří jste povahy soutěživé, rádi vás uvidíme na našem závodě, který se s nikým nemaže Ad Financ ? good choice Ti pekne dekuju :-)2 ostatni: cenikovka je nechutna a to kolo je nudne dokonaly. Neco jak Rolady. V pondeli ho vracim, ale do ty doby z neho neslezu :-)
Návštěvník YPO Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 ...to kolo je nudné. nudný není, jenom je trochu hnusný, ale píšou na něj ódy, tak to bude asi lepší než dacia logan *měl sem kolo za kilo a u každýho ujetýho kilometru sem si klepal na čelo, ale tohle chce bejt fakt fanda šlapání
spineshank Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 ...dva roky jsem řešil s kamarádem koupi kola (peněz má hodně, dře jako šílený, ale nějak si nedokázal zdůvodnit koupi nového kola)...pak do toho vstoupila jeho žena a bylo po p...li. Ona carbon Stumpjumper 29" a on Epica. Ty argumenty tady ani nechci psát... dostali dobrou cenu.Já proti Spešlu nic nemám, ale je to přeci jen masovka a když už mám 120-135k (místo 160k), které za kola asi vysypali tak bych asi nechtěl masovku. Třeba Liteville je dobrá volba, Scapin...těch Spešlů jezdí hromada a to je nuda. Mám rád malé firmy, no....tak to mám i v hodinkách (kromě Seika).cítím to stejně.....pokud už dávám takovou částku,mám představu něčeho ne tak profláknutého,chci prostě trošku individuality do té volby a možnost si vybrat
Gustaf Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 ..ale jo, bral bych ho s-workse :-D financ: pak ti bude rikat pane?
rumsturm Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Já proti Spešlu nic nemám, ale je to přeci jen masovka Tak to mně pobavilo :-DCo v dnešní době není masovka? :-D
FrantisekH Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 treba parky?tam toho masa moc neni..
Jarett Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Je docela "vtipné", jak se tady v našem malém Česku dívají lidi na Specialized ? je to profláklé ? má to každý ? je to masovka ? atd. Trochu mi to připomíná situaci za minulého režimu: "já mám něco co nemají ostatní, a proto jsem něco víc", což znamená, že masovka (flaksa, specialized ?) je pro řaďáky a elita (svíčková ? další doplňte sami, atd.) jede v něčem "víc" a plebs nechť závidí. Když to srovnám se zbytkem světa, kam pořád chceme patřit, tak tam je to přesně opačně. Když jsem žil na Zealandu a v Austrálii, tak tam, když si někdo pořídí kolo typu S-Workse, tak mu ostatní nejen nezávidí, ale naopak si většina řekne, že mít ty peníze jdu do něj třeba také. Když jsem tam na S-Worksu někoho potkal, tak se se mnou jiní majitelé S-Worksů vždy dali do řeči a ptali se mě na zkušenosti, jak kolo vytunit apod. ? no jo, chceme být světoví, západně demokratičtí, ale pořád nás to táhne tak nějak do Ruska ?
financ Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 ..ale jo, bral bych ho s-workse :-D financ: pak ti bude rikat pane?Cerveny se mi nelibi :-). Spis ne.Premyslim nad kolem na pristi rok. Bud upgrade stavajiciho, nebo koupit karbonovy HTcko, ve finale je Stumpjumper (masovka mi vubec nevadi, aspon nebudu mit nic extra). No anebo celopero, na kterym jsem nikdy nejel. Vyzkousim, uvidim.
Gustaf Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 tak to jo..jsem teda zvedavej co poridis, ale v tvym rozpoctu to bude prijemny vybirani. Ja bych bral skromne i toho cervenyho :-D :-D :-D
Mirek Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Zkuste mi prosím někdo vysvětlit v čem je výhoda Lefty oproti klasický left/right vidlici :-)
Micey Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Je docela "vtipné", jak se tady v našem malém Česku dívají lidi na Specialized ? je to profláklé ? má to každý ? je to masovka ? atd. Ja teda proti speslu nic nemam, ale dyt to tady fakt masovka je, ne? Proc do toho proboha pletes nejakou ceskou malost, rusaky a podobne, co to ma spolecnyho s tim, ze je to u nas, diky marketingu a Kulhacovi, proste proflakla znacka jako rekneme ten Rolex? Jo, proste momentalne ma spesl v Cechach tohle postaveni, co je na tom spatnyho, zpochybnuje tady nekdo kvality toho biku? Jinak financovi gratulace, samozrejme:)
exBURN Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Mě u spešlu sedí geometrie, ale já su socka a kupiju staré jetiny a pak si s tim hraju a různě se v tom vrtám. Ale S-workse bych testnul, ne že ne Sent from my iPhone using Tapatalk
spineshank Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 tak to jo..jsem teda zvedavej co poridis, ale v tvym rozpoctu to bude prijemny vybirani. Ja bych bral skromne i toho cervenyho :-D :-D :-Djá myslím že žádnej rozpočet nebyl stanovenej,nebo myslíš že to bude takovej rozpočet v ceně toho S workse??
financ Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 tak to jo..jsem teda zvedavej co poridis, ale v tvym rozpoctu to bude prijemny vybirani. Ja bych bral skromne i toho cervenyho :-D :-D :-DKdyz skrtnou jednu nulu z cenikovky, tak ho vemu :-). Na tohle rozpočet stačit nebude.
spineshank Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 tak ono by stačilo sundat 100 000,- z cenovky a pak by to taky nebylo špatný
nAscA Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Spesl dosahl toho co chtel, lidi to kupuji. Pak si budou stezovat, ze se nekdo chce odlisit Jednou jsem vyjel s kamarady ven, po navratu z Norska a byl jsem za GT rad. Mezi sedmi koly, 6x Specialized V Norsku to byl zase samy Cannondale, az pak si kamarad objednal z US Yetiho.
Doporučené příspěvky