Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

JJ, tam je to pecka, na Slapech jsou taky prima cesticky. Kolem Prahy je toho celkem dost. Když to das podle vody v poradi Vltava,Berounka a nekde nad Vsenorama na hreben, tak muzes az do vojenských. A zpatky vlakem na Smichac. Mas krasnej vylet na celej den.

tl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no počkej teprve v tom krpálu jak se budeš nenávidět a proklínat za to co si do sebe nalil...vůbec ti to nezávidím...fakt úpřímně tě lituju ....večer napiš jak si to dal :cheers: 

Náročné to je dnes, sakra náročné jak svině, už nepiju před tréninkem, nikdy..a takovej krpál mě čeká, tam asi chcípnu'

Odkaz ke komentáři

no počkej teprve v tom krpálu jak se budeš nenávidět a proklínat za to co si do sebe nalil...vůbec ti to nezávidím...fakt úpřímně tě lituju ....večer napiš jak si to dal :cheers:

To ti můžu napsat už teď, hodně blbě :-) a navíc ta debilní přehazovačka mě zlobí, hlavně že mám ve sklepě připravenou novou, hned ji tam namontuju jak dorazím dom, jestli vůbec dnes dorazím...

Odkaz ke komentáři

To ti můžu napsat už teď, hodně blbě :-) a navíc ta debilní přehazovačka mě zlobí, hlavně že mám ve sklepě připravenou novou, hned ji tam namontuju jak dorazím dom, jestli vůbec dnes dorazím...

kecáš, hned jak přijedeš bouchneš šampáňo jako žes to přežil a povalíš to dál do bezvědomí.................... :lol2:

Odkaz ke komentáři

Tak a je tam fešanda, nedalo mě to, vzal jsem čelovku a jel se ještě trochu projet" No to je ale luxus, ta jde jak Švýcarský hodinky, už se těším na zítra :clap:

pěkně ty :clap: 

taky se těším na zítra,dnes to bylo super,ale zítra bude mnohem více času..jen mě straší u přepovědi to oblačno...no uvidíme

Odkaz ke komentáři

Ty jo, zavidim:) Z myho dobrodruza nebylo nic:(, vecer mne nejak skrabalo v krku, caj se slivkou nepomohl, rano jsem vstal a nic moc, tak jsem vzal alespoň pejsky na spacir. Krasny rano. No a pak jsem to nevydrzel a dal alespoň lehounkých 30km.

Zítra to snad bude lepsi a vyrazim objevovat.

Uzivejte krasnyho dne,tl

Odkaz ke komentáři

tak dnes nádhernej den,počasí úplně ideální,bikerů jsme dnes potkali hafo...už se těším na zítra

hned u cesty při zastávce na pití krasnej praváček :clap:

poté jsme si dali výbornou obědovečeři....prostě krásná sobota :cheers:

post-12267-0-77053100-1410029495_thumb.jpg

post-12267-0-98575600-1410029517_thumb.jpg

post-12267-0-45886000-1410029567_thumb.jpg

post-12267-0-50902600-1410029585_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...