busdriver Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Dík za tip . Brdy bych dal nejradši vojenský, tam je to supr. Ale to mi zas chybí držák na kolo na auto, kterej sem ještě nestihl koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 JJ, tam je to pecka, na Slapech jsou taky prima cesticky. Kolem Prahy je toho celkem dost. Když to das podle vody v poradi Vltava,Berounka a nekde nad Vsenorama na hreben, tak muzes az do vojenských. A zpatky vlakem na Smichac. Mas krasnej vylet na celej den.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 do Brd si jedem s kamosema zajezdit posledni vikend v zari, tak se tesim..jeste jsem tam taky nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 (upraveno) Náročné to je dnes, sakra náročné jak svině, už nepiju před tréninkem, nikdy..a takovej krpál mě čeká, tam asi chcípnu' Upraveno 5. září 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Vysychá to, dnes 40 km, 600 výškových metrů a ani nejsem moc zaprasený. Konečně je léto zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 no počkej teprve v tom krpálu jak se budeš nenávidět a proklínat za to co si do sebe nalil...vůbec ti to nezávidím...fakt úpřímně tě lituju ....večer napiš jak si to dal Náročné to je dnes, sakra náročné jak svině, už nepiju před tréninkem, nikdy..a takovej krpál mě čeká, tam asi chcípnu' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 no počkej teprve v tom krpálu jak se budeš nenávidět a proklínat za to co si do sebe nalil...vůbec ti to nezávidím...fakt úpřímně tě lituju ....večer napiš jak si to dal To ti můžu napsat už teď, hodně blbě :-) a navíc ta debilní přehazovačka mě zlobí, hlavně že mám ve sklepě připravenou novou, hned ji tam namontuju jak dorazím dom, jestli vůbec dnes dorazím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 tak to zas tak votřesný není když dokážeš při tom psát i na forum.. no jo no těžká jsou rána opilcova.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 no jestli to není znamení že se máš dnes na to vyprdnout...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 To ti můžu napsat už teď, hodně blbě :-) a navíc ta debilní přehazovačka mě zlobí, hlavně že mám ve sklepě připravenou novou, hned ji tam namontuju jak dorazím dom, jestli vůbec dnes dorazím...kecáš, hned jak přijedeš bouchneš šampáňo jako žes to přežil a povalíš to dál do bezvědomí.................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 (upraveno) Dneska hned po práci příjemnejch 31 km. Bylo to fajn a dokonce jsem cestou narazil na připravenou trat závody v Biketrialu na Sioně tak se na ně zejtra asi výrazim mrknout:-) Upraveno 5. září 2014 uživatelem Klabrdon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Tak a je tam fešanda, nedalo mě to, vzal jsem čelovku a jel se ještě trochu projet" No to je ale luxus, ta jde jak Švýcarský hodinky, už se těším na zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Tak a je tam fešanda, nedalo mě to, vzal jsem čelovku a jel se ještě trochu projet" No to je ale luxus, ta jde jak Švýcarský hodinky, už se těším na zítra gde máš čepičku, bez čepičky ani ránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Čepičky jsou pro teenagery gde máš čepičku, bez čepičky ani ránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Tak a je tam fešanda, nedalo mě to, vzal jsem čelovku a jel se ještě trochu projet" No to je ale luxus, ta jde jak Švýcarský hodinky, už se těším na zítra pěkně ty taky se těším na zítra,dnes to bylo super,ale zítra bude mnohem více času..jen mě straší u přepovědi to oblačno...no uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Tak jsem byl taky včera prohnat dráty, když už jsem vyležel rýmičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 venku je nádherně,jdu nachystat kola vyrážíme ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Pěkně to dnes dupe, nasadil jsem si kombinované kolo s chůzí a první čtyři pětky za mnou, jo a zrovna chlastam luxusní plzeň, mňam mňam :-) přeji krásný den kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Ty jo, zavidim:) Z myho dobrodruza nebylo nic:(, vecer mne nejak skrabalo v krku, caj se slivkou nepomohl, rano jsem vstal a nic moc, tak jsem vzal alespoň pejsky na spacir. Krasny rano. No a pak jsem to nevydrzel a dal alespoň lehounkých 30km.Zítra to snad bude lepsi a vyrazim objevovat.Uzivejte krasnyho dne,tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 tak dnes nádhernej den,počasí úplně ideální,bikerů jsme dnes potkali hafo...už se těším na zítrahned u cesty při zastávce na pití krasnej praváček poté jsme si dali výbornou obědovečeři....prostě krásná sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky