Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Kluci parada. Uz se tesim na kolo jako prase. Hned v utery az prijedu ze servisu tak vyrazim i kdyby snezilo.

tl

neboj,počasí by mělo být zase jen a jen lepší....dnes to bylo místy hooodně na prase,některý úseky jsem jel radši krokem abych neměl bláto až na koulích :lol2: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Canyon Commuter (http://www.canyon.com/_cz/roadbikes/bike.html?b=3635#) objednán, jsem zvědav, kdy budou schopní to dodat, z jara 2015 se stal obecně rok 2015, snad se ještě příští léto svezu :-)

Jen preventivně: pokud někdo kupoval Canyon, ty míry co se zadávají do objednávky- ovlivňuje to nějak jednotlivé části kola (sedlovka, řídítka etc.) nebo je jediné co se liší velikostí rám?

Bomba. Absolutně cool kolo. Jsem Canyon pozitivní.

Odkaz ke komentáři

Bobisek - ten design je uplne bozi. A nazev pneu Kojak pro tenhle ,,slick´´ taky:)

tl

Kojak mě taky rozesmál.

Bomba. Absolutně cool kolo. Jsem Canyon pozitivní.

No na obrázkách to vypadá nádherně, navíc já jsem tak trochu pozér :-) K tomu ty technický serepetičky typu karbonový řetěz, zabudovaný světla ozařující půlku Hané (a dynamo kdesi v nábu), žádný viditelný dráty apod.- prostě jsem nemohl odolat.

Samozřejmě že ho vlastně nepotřebuje, ale snad kromě Milgů GV jsem se nikdy do žádný věci takhle na první pohled nezamiloval. Mimo dodání a nemožnosti vyzkoušení mám trochu obavy ze zájmu ostatních, zámek budu asi vozit stejně těžký jako to kolo :-)

Odkaz ke komentáři

Kojak mě taky rozesmál.

No na obrázkách to vypadá nádherně, navíc já jsem tak trochu pozér :-) K tomu ty technický serepetičky typu karbonový řetěz, zabudovaný světla ozařující půlku Hané (a dynamo kdesi v nábu), žádný viditelný dráty apod.- prostě jsem nemohl odolat.

Samozřejmě že ho vlastně nepotřebuje, ale snad kromě Milgů GV jsem se nikdy do žádný věci takhle na první pohled nezamiloval. Mimo dodání a nemožnosti vyzkoušení mám trochu obavy ze zájmu ostatních, zámek budu asi vozit stejně těžký jako to kolo :-)

moc hezky, designovka jako prase, jednoho canyona doma mame a spokojenost :-)

Odkaz ke komentáři

tak my včera vyjeli s mojí drahou a bylo krásnejch 30km,dojezd za velké tmy v 19,45hod.

pozitivní je že blata je o poznání méně a vyschlo to vcelku rychle,dnes to bude úplná pohodička,ale asi si koupím od Mucky Nutz Butt Fender :cheers:

Odkaz ke komentáři

Kluci začne legrace-už mám doma spd m 520  a tretry (vzal jsem pro začátek force)

To se bude padat :lol2:  Snad stihnu vyzkoušet zejtra,když to vyjde časově.Přinejhoršim ve středu:-) Podám report jak to šlo :-)

no jsem zvědavej jakej bude ten rozdíl pro tebe,ale věřím že si zvykneš rychle :cheers: 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...