Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

a jak seš s něma spokojnej,v ráji o víkendu byl s náma kámoš a projev těch brzd byl pekelnej  :lol2: asi bych zešílel to mít na biku

Maximálně a to tam mám ten nejhorší elixír 1, dva roky plná zátěž, troje destičky až na plech, nikdy nezavzdušňéné, stejná kapalina a stale brzdí skvěle. Jakej špatnej projev jsi myslel?

Odesláno

Maximálně a to tam mám ten nejhorší elixír 1, dva roky plná zátěž, troje destičky až na plech, nikdy nezavzdušňéné, stejná kapalina a stale brzdí skvěle. Jakej špatnej projev jsi myslel?

tuším má ty samý,prostě základní model.....no zvukovej projev,to jak to bylo slyšet bylo fakt neuvěřitelný,hlavně když jsme jeli pořádnej dlouhej sešup tak to byla síla

Odesláno

Tak to je o destičkách a né o brzdách :cheers:  Originál Avid destičky za mokra pískají, ale brzdí drsně jak sviňa, proto je mám rád, pískání je super k plašení turistů :clap:

tuším má ty samý,prostě základní model.....no zvukovej projev,to jak to bylo slyšet bylo fakt neuvěřitelný,hlavně když jsme jeli pořádnej dlouhej sešup tak to byla síla

Odesláno (upraveno)

Protože mě z downhillu bolej celkem dost prsty (zatuhávaj mi při náročnějších, většinou kamenitejch pasážích :wacko: ), tak sem dneska koupil silikonový "divnogripy". Nandat je byl nadlidskej výkon. V sobotu mě čeká asi poslední dh s lanovkou pro tenhle rok, tak sem zvědavej, jestli aspoň trochu pomůžou. Teda jestli coldrexem udržim vražednou rýmičku v nějakejch akceptovatelnech mezích.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem busdriver
Odesláno

Nepomůžou a za pár let půjdeš na operaci z karpály, mám to taky tak a je to k nasrání... :cheers:

Protože mě z downhillu bolej celkem dost prsty (zatuhávaj mi při náročnějších, většinou kamenitejch pasážích :wacko: ), tak sem dneska koupil silikonový "divnogripy". Nandat je byl nadlidskej výkon. V sobotu mě čeká asi poslední dh s lanovkou pro tenhle rok, tak sem zvědavej, jestli aspoň trochu pomůžou. Teda jestli coldrexem udržim vražednou rýmičku v nějakejch akceptovatelnech mezích.

attachicon.gif4718.jpg

Odesláno

Šetřím, pro sezonu 2015 snad už bude součástí rodiny :cheers:

ten projev opravdu na lidi působí a uskakují z cesty :lol2:

až koupíš Jekyla tak tam budeš mít jiný kousky :cheers:

Odesláno

Nepomůžou a za pár let půjdeš na operaci z karpály, mám to taky tak a je to k nasrání... :cheers:

Afri, nestraš :) ! Zápěstí mám ok, jen ty prsty... To se snad srovná i bez operace, přes zimu si prsty snad trochu odpočinou a na příští sezónu bude ruka fit.

Odesláno

ciwe,tak jsem s toho jelen..jak sem mel vcera tu brzdu rozebranou, tak dnes sem jel do prace a vse v pohode..uz i zabira v pohode. pritom desky maj 1mm a je na nich znatelnej zarez od kotouce. tak nechat je vymenit nebo ne?

Odesláno

ciwe,tak jsem s toho jelen..jak sem mel vcera tu brzdu rozebranou, tak dnes sem jel do prace a vse v pohode..uz i zabira v pohode. pritom desky maj 1mm a je na nich znatelnej zarez od kotouce. tak nechat je vymenit nebo ne?

myslím si že ti to začne zase dělat ten gumovej projev,odvzdušnit a dát nový desky :cheers: 

Odesláno

Neboj se nic, je to běh na dlouhou trať, ale tuhnutí, brnění a necit v prstech je z 90% začínajícími karpály. Mě to začlo už asi ve třiceti na motorce a prostě pomalu to postupuje, zvykneš si na to. Proklepávám, ulevuji, jednou už to začlo být nepříjemné, v noci jsem se budil s úplně mrtvými prsty, tak mě do karpálů bouchli nějákou injekci a jede se dál. Kolem padesáti příjde operace, klasika, prošla si tím celá naše rodina. Samozřejmě ti přeji ať je to cokoliv jiného, ale když si skočíš na přeměření, tak budeš aspoň vědět :cheers:  Zabere to ve sepcializovaném centru asi půl hodinku.

Afri, nestraš :) ! Zápěstí mám ok, jen ty prsty... To se snad srovná i bez operace, přes zimu si prsty snad trochu odpočinou a na příští sezónu bude ruka fit.

Odesláno

Gustaf: Podle toho, co popisuješ - sjeté desky a najednou prodloužený chod páky bych to viděl jednoznačně: málo oleje. Je to asi tak, když máš nové desky, nejsou písty třmene tak vyjeté a tedy v systému není potřeba tolik oleje. Jak se ale desky sjíždějí, písty automaticky chybějící prostor vyplňují a do systému se doplňuje olej z expanzky. Jak ale vyčerpáš expanzku, už se tam víc oleje nedostane a problém je tu. Takže doplnit olej. Chce to ale s citem. Když naleješ expanzku plnou a při výměně destiček zatlačíš zpět pístky, může ti vytéct z expanzky olej. Zákon schválnosti pak praví, že pokud se to stane u přední  brzdy, olej steče přímo na kotouč...

Odesláno

ještě jednou Gustaf: co to máš za desky? Když je sundáš z třmene, jsou tam nějaké indikátory opotřebení? Třeba kovové "kolečka" v brzdné směsi?

Odesláno

Je to borec. A to místo kde filmovali je taky husty, když jsem prvne videl cele video, tak jsem si o tom něco precetl a fakt sila.

tl

Odesláno

kdyz jsem u tech brzd tak zvazuji ze pres zimu asi koupim SLX misto Elixiru 4. Myslite ze muzu nechat avidi kotouce na slx brzdice?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...