spineshank Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 no s tou váhou to může být taky problém,ale přepokládám že když si je vybíral tak si to věděl
African Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Kdepák kluci, ten pstruh je čerstvě ulovenej, dělanej na grilu a široko daleko nejlepší v Polsku, ještě Vám ho můžou dát do udírny Mňamka, jo a jak Františe píše, pívo mě zmohlo a ustlal jsem si na poli, přijela si pro mě moje milující manželka Ohledně těch kol, jezdím jako prase a váhu mám snad ok, teď 75kg. V servise mě řekli, že se to stává, no, odlehčená kola, klasika. Mě to už ale moc nebaví, každý roční období měnit drát. První šel díky klacku, tak si myslím,že to v servise moc dotáhli všechno a teď už jede jeden po druhým. Teď ho už celý přepletou, tak see uvidí, no stres
kupko Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 2kupko: my šest :-DTak to se musim polepsit :-)
spineshank Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 brody to není dobrý,hlavně na ložiska u fulla...myslete na to
camlost Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 75 kg uvezou i ultrapapírové ZTR Podium MMX, čili tím to nebude. (sám jsem je jezdil 3 sezóny)
Gustaf Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 brody to není dobrý,hlavně na ložiska u fulla...myslete na to brod, dest, louze, wapka..to bych se pak na kolo musel jen koukat :-D
Gustaf Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Kdepák kluci, ten pstruh je čerstvě ulovenej, dělanej na grilu a široko daleko nejlepší v Polsku, ještě Vám ho můžou dát do udírny Mňamka, jo a jak Františe píše, pívo mě zmohlo a ustlal jsem si na poli, přijela si pro mě moje milující manželka Ohledně těch kol, jezdím jako prase a váhu mám snad ok, teď 75kg. V servise mě řekli, že se to stává, no, odlehčená kola, klasika. Mě to už ale moc nebaví, každý roční období měnit drát. První šel díky klacku, tak si myslím,že to v servise moc dotáhli všechno a teď už jede jeden po druhým. Teď ho už celý přepletou, tak see uvidí, no stres Kdepák kluci, ten pstruh je čerstvě ulovenej, dělanej na grilu a široko daleko nejlepší v Polsku, ještě Vám ho můžou dát do udírny Mňamka, jo a jak Františe píše, pívo mě zmohlo a ustlal jsem si na poli, přijela si pro mě moje milující manželka Ohledně těch kol, jezdím jako prase a váhu mám snad ok, teď 75kg. V servise mě řekli, že se to stává, no, odlehčená kola, klasika. Mě to už ale moc nebaví, každý roční období měnit drát. První šel díky klacku, tak si myslím,že to v servise moc dotáhli všechno a teď už jede jeden po druhým. Teď ho už celý přepletou, tak see uvidí, no stres kola za 15 papouchu..bych jim je hodil na hlavu
spineshank Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 no wapku vůbec a brody s rozumem,louže,dešť bych neřešil
kupko Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 brody to není dobrý,hlavně na ložiska u fulla...myslete na to Tak toho se opravdu nebojim sveho fula po kazdem vetsim brodu nebo baheni lazni rozeberu vycistim a namazu a vsechny loziska slapou svicarske hodinky :-) Nic mene kdo to nedela by mel mit z brodu strach.
camlost Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Full vlastním od r. 2008, jednou jsem měnil ložiska. Zase tak náchylné to není. Odesláno vlastní ťapkou
mr.BSE Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 U toho myho HT na nějaký šetření kašlu, musí me to hlavně bavit :-) je teda fakt, že po letošní trošku tvrdší sezóně začínám cejtit nějaký divný chroupani v pedalech :-D asi už ta ložiska u kli budou tak nějak v hajzlíku :-D koneckonců je to jen Alivio...
wave ceptor Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Tak toho se opravdu nebojim sveho fula po kazdem vetsim brodu nebo baheni lazni rozeberu vycistim a namazu a vsechny loziska slapou svicarske hodinky :-) Nic mene kdo to nedela by mel mit z brodu strach.
TLD Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Jak uz napsal Camlost, taky mam soucasnej bike od roku 2008 a nesetrim ho. Meju jen hadici, brody a blato skoro porad a pohoda. Kazdorocne mu dopreju poradnej servis a nikdy jsem nemel zadnej problém.tl
camlost Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Ještě by možná stálo za to říct, že za výměna ložisek mě stála 450 Kč i s prací. Odesláno vlastní ťapkou
Qvido Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Není to někde v okolí Vinořského potoka?Já se tam motal dneska.
Frantik Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 No jasne :-) Moje milovaná trasa. Dame někdy společnou jízdu :-)
spineshank Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Full vlastním od r. 2008, jednou jsem měnil ložiska. Zase tak náchylné to není. Odesláno vlastní ťapkou Jak uz napsal Camlost, taky mam soucasnej bike od roku 2008 a nesetrim ho. Meju jen hadici, brody a blato skoro porad a pohoda. Kazdorocne mu dopreju poradnej servis a nikdy jsem nemel zadnej problém.tlnetvrdím že se to musí stát,jen pokud něco takové často jezdím,tak musím počítat s tím že k něčemu takovému dojde,nebo se starat jako kupko a po sezoně aspoň vše rozdělat a máznout
spineshank Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 ještě pár fotek ze včera,objevil jsem nové cestičky po lese a i moji drahou to se mnou bavilo jezdit,navíc pořád rostou
African Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Strašně rád bych to tvoje kolo zkusil, fakt, strašně Furt koukám na tu zadní stavbu a vypadá to super...
shotik Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 frantik: qvido: na ty trase se nekdy snad i potkame pri nahodny vyjizdce:))
Doporučené příspěvky