spineshank Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Tak jsem v sobotu i v neděli zkoušel, testoval a myslím, že jsem s koupí dobře udělal... Parádní svezení.Tímto ještě jednou děkuji zdejšímu členovi "obrbobr".moc pěkný a gratulace..tak nakonec full jooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 jj, jeste darek tomu dostanes ;-) ja primo v kramu taky na jednu cernobilou koukal..tusim ze za 1700kc..musim taky poridit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 jj, jeste darek tomu dostanes ;-) ja primo v kramu taky na jednu cernobilou koukal..tusim ze za 1700kc..musim taky poridittobě pořídíme tuto,ty už seš dřevorubec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 ta by taky bodla :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Dneska jsem tu trošku zdrbnul Meridu, sorry chlapíku ta by taky bodla :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 (upraveno) ta by taky bodla :-Dnení problém,však víš když bys něco potřeboval stačí napsat Upraveno 10. listopadu 2014 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 moc pěkný a gratulace..tak nakonec full jooo Nakonec ano a jsem rad. Na rovnem povrchu to nema do pevnaka daleko. Naopak treba vyjezdy po korenech jsou uzasne. Zadek pracuje skvele. Jedine negativum vidim v tom, ze se trochu hure sklada do zatacky, patrne diky delce. Ma proste vetsi snahu jet rovne. Ale tady pujde pouze o zvyk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Nakonec ano a jsem rad. Na rovnem povrchu to nema do pevnaka daleko. Naopak treba vyjezdy po korenech jsou uzasne. Zadek pracuje skvele. Jedine negativum vidim v tom, ze se trochu hure sklada do zatacky, patrne diky delce. Ma proste vetsi snahu jet rovne. Ale tady pujde pouze o zvyk.to je tím že je to 29" proto bych ji mít nemohl,taky mi to vadilo,ale je to asi o zvyku a jiné stopě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Dodatečné gratulace, krásnej bike Už pár lidí mě říkalo, měl by jsi mít doma tak pět kol, aby jsi byl spokojený ... Tak ať maká Spešlík"Nakonec ano a jsem rad. Na rovnem povrchu to nema do pevnaka daleko. Naopak treba vyjezdy po korenech jsou uzasne. Zadek pracuje skvele. Jedine negativum vidim v tom, ze se trochu hure sklada do zatacky, patrne diky delce. Ma proste vetsi snahu jet rovne. Ale tady pujde pouze o zvyk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 pokud člověk kácí tak je přilba vcelku nutnost,dostat souškou s pár metrů na šišku to je hodně stehů na hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 to je tím že je to 29" proto bych ji mít nemohl,taky mi to vadilo,ale je to asi o zvyku a jiné stopěza pár roků ji budeš jezdit a budeš pět ódy jak ti to vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 za pár roků ji budeš jezdit a budeš pět ódy jak ti to vyhovuje.nemyslím si,pokud něco tak max 27,5" když nebudou,pokud nebudou26"všimni si kolik výrobců upouští od 29" a nahrazuje je 27,5" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 nevšiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 tak srovnej modely 2013/2014/2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 (upraveno) Neřekl bych, záleží na terénu, maratóny klidně, ale na vyblbnutí v technicky těžších terénech je to na prd" Většina známejch, kteří mají rádi terén co já přešli z 29 na 27,5 a jsou spokojenější Jak říkám, musíš mít vícero kol v garáži za pár roků ji budeš jezdit a budeš pět ódy jak ti to vyhovuje. Upraveno 10. listopadu 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 taky záleží na geometrii rámu,to co jsem zkusil mi prostě nesedlo....ale každej si aspoň dnes může vybrat 29"/27,5"/26"....to je prostě fajn,ne se jen nechat masírovat reklamou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 (upraveno) jj je to v technických pasážích naprd, proto letos ve sjezdu světového poháru dojel borec tuším třetí nebo čtvrtý.....na 29" Upraveno 10. listopadu 2014 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 a kdyby letel stihackou bude prvni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 jo a ty druhý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Ano, třetí, čtvrtý, na čem dojel první, druhý?jj je to v technických pasážích naprd, proto letos ve sjezdu dojel borec tuším třetí nebo čtvrtý.....na 29" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky