Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem v sobotu i v neděli zkoušel, testoval a myslím, že jsem s koupí dobře udělal... Parádní svezení.

Tímto ještě jednou děkuji zdejšímu členovi "obrbobr".

moc pěkný a gratulace..tak nakonec full jooo :clap: 

Odesláno

jj, jeste darek tomu dostanes ;-) ja primo v kramu taky na jednu cernobilou koukal..tusim ze za 1700kc..musim taky poridit

tobě pořídíme tuto,ty už seš dřevorubec

ochranna-prilba-husqvarna1.jpg

Odesláno (upraveno)

ta by taky bodla :-D

není problém,však víš když bys něco potřeboval stačí napsat  :cheers:

Upraveno uživatelem spineshank
Odesláno

moc pěkný a gratulace..tak nakonec full jooo :clap:

Nakonec ano a jsem rad. Na rovnem povrchu to nema do pevnaka daleko. Naopak treba vyjezdy po korenech jsou uzasne. Zadek pracuje skvele. Jedine negativum vidim v tom, ze se trochu hure sklada do zatacky, patrne diky delce. Ma proste vetsi snahu jet rovne. Ale tady pujde pouze o zvyk.

Odesláno

Nakonec ano a jsem rad. Na rovnem povrchu to nema do pevnaka daleko. Naopak treba vyjezdy po korenech jsou uzasne. Zadek pracuje skvele. Jedine negativum vidim v tom, ze se trochu hure sklada do zatacky, patrne diky delce. Ma proste vetsi snahu jet rovne. Ale tady pujde pouze o zvyk.

to je tím že je to 29" proto bych ji mít nemohl,taky mi to vadilo,ale je to asi o zvyku a jiné stopě

Odesláno

Dodatečné gratulace, krásnej bike :notworthy:  Už pár lidí mě říkalo, měl by jsi mít doma tak pět kol, aby jsi byl spokojený ... :lol2: Tak ať maká Spešlík"

Odesláno

za pár roků ji budeš jezdit a budeš pět ódy jak ti to vyhovuje.

nemyslím si,pokud něco tak max 27,5" když nebudou,pokud nebudou26"

všimni si kolik výrobců upouští od 29" a nahrazuje je 27,5" :mobile:

Odesláno (upraveno)

Neřekl bych, záleží na terénu, maratóny klidně, ale na vyblbnutí v technicky těžších terénech je to na prd" Většina známejch, kteří mají rádi terén co já přešli z 29 na 27,5 a jsou spokojenější :cheers: Jak říkám, musíš mít vícero kol v garáži :lol2:

za pár roků ji budeš jezdit a budeš pět ódy jak ti to vyhovuje.

Upraveno uživatelem African
Odesláno

taky záleží na geometrii rámu,to co jsem zkusil mi prostě nesedlo....ale každej si aspoň dnes může vybrat 29"/27,5"/26"....to je prostě fajn,ne se jen nechat masírovat reklamou

Odesláno (upraveno)

jj je to v technických pasážích naprd, proto letos ve sjezdu světového poháru dojel borec tuším třetí nebo čtvrtý.....na 29"

Upraveno uživatelem wave ceptor
Odesláno

Ano, třetí, čtvrtý, na čem dojel první, druhý?

jj je to v technických pasážích naprd, proto letos ve sjezdu dojel borec tuším třetí nebo čtvrtý.....na 29"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...