Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Tak jsem v sobotu i v neděli zkoušel, testoval a myslím, že jsem s koupí dobře udělal... Parádní svezení.

Tímto ještě jednou děkuji zdejšímu členovi "obrbobr".

moc pěkný a gratulace..tak nakonec full jooo :clap: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moc pěkný a gratulace..tak nakonec full jooo :clap:

Nakonec ano a jsem rad. Na rovnem povrchu to nema do pevnaka daleko. Naopak treba vyjezdy po korenech jsou uzasne. Zadek pracuje skvele. Jedine negativum vidim v tom, ze se trochu hure sklada do zatacky, patrne diky delce. Ma proste vetsi snahu jet rovne. Ale tady pujde pouze o zvyk.

Odkaz ke komentáři

Nakonec ano a jsem rad. Na rovnem povrchu to nema do pevnaka daleko. Naopak treba vyjezdy po korenech jsou uzasne. Zadek pracuje skvele. Jedine negativum vidim v tom, ze se trochu hure sklada do zatacky, patrne diky delce. Ma proste vetsi snahu jet rovne. Ale tady pujde pouze o zvyk.

to je tím že je to 29" proto bych ji mít nemohl,taky mi to vadilo,ale je to asi o zvyku a jiné stopě

Odkaz ke komentáři

Dodatečné gratulace, krásnej bike :notworthy:  Už pár lidí mě říkalo, měl by jsi mít doma tak pět kol, aby jsi byl spokojený ... :lol2: Tak ať maká Spešlík"

Odkaz ke komentáři

Neřekl bych, záleží na terénu, maratóny klidně, ale na vyblbnutí v technicky těžších terénech je to na prd" Většina známejch, kteří mají rádi terén co já přešli z 29 na 27,5 a jsou spokojenější :cheers: Jak říkám, musíš mít vícero kol v garáži :lol2:

za pár roků ji budeš jezdit a budeš pět ódy jak ti to vyhovuje.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...