spineshank Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 tvl...to je teda dobrá haluz tak příště beru přes tebe když seš takovej hogofogo s kartou
Gustaf Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 njn,ale musim uznat, ze shop maj dobrej...i docela vyber
kloubik Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Dneska to bylo vic o foceni nez jezdeni, mel jsem jen hodinu do tmy, tak jsem si jenom vyslapnul na kopec a koukal na zapad. Cele galerie tady na Picasa.
Gustaf Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 tak to je fakt velka parada..opet nadherny fotky
TLD Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 No krasa, jak kolo tak ta priroda. Kolo ne, ale krajinu Ti zavidim:) Moc pekny.tl
Klabrdon Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Kloubiku nádhera, hned bych tam vyrazil zajezdit!
spineshank Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 nádherna chlape taky bych se tam rád podíval,ale vím že jen na fotkách to bude
spineshank Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 pěkný Frantojak jseš spokojenej s novým bikem??
Frantik Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Je super! Porad jsem jeste nováček, ale musím uznat, ze jede skvěle, sametový řazeni a ty 3 polohy tlumičů jsou skvělá zábava :-) Jen ja jsem trochu brzda, akr dělám na tom :-) Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem Frantik
Klabrdon Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Já jsem se dneska po práci stavil u nás v krámě, koupil světlo dopředu(Smart ultraslim 35lux), blikačku dozadu a vyjel jsem to testnout :-) Svítí to super, už se těšim na další vyjížďky za tmy :-)
Gustaf Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 kurna,ja snad to svetlo koupim taky a dam nejakej nocni 'rejs' Jinak Franto, pekna fotka..taky miluju podzimni svihy :-)
Klabrdon Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Gusto určitě si kup:-) Já nejdřív taky nechtěl, ale vzhledem k tomu, že za pořádnýho světla se ted na kolo dostanu jen o víkendu tak mi ani nic jinýho nezbylo :-)
spineshank Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 kurna,ja snad to svetlo koupim taky a dam nejakej nocni 'rejs' Jinak Franto, pekna fotka..taky miluju podzimni svihy :-)musíš o tom žádná já ještě přemýšlím na nějaým výkoným do zadu než to co mám
spineshank Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Já jsem se dneska po práci stavil u nás v krámě, koupil světlo dopředu(Smart ultraslim 35lux), blikačku dozadu a vyjel jsem to testnout :-) Svítí to super, už se těšim na další vyjížďky za tmy :-)pěkný,to je ta stejná jak mám já akorát má ta tvoje 1Wjakou sis koupil dozadu?
Klabrdon Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 pěkný,to je ta stejná jak mám já akorát má ta tvoje 1Wjakou sis koupil dozadu?Tak to ti to musí fakt zářit protože už ta moje mi přijde, že svítí jak blázen:-) Dozadu blackburn Mars click, snad taky v pohodě:-)
Gustaf Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 ja mam vzadu blikacku Fizik, uplne dostacuje abych byl viden..hlavne necouvam,tak videt nepotrebuju :-D
Gustaf Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 ja mam vzadu blikacku Fizik, uplne dostacuje abych byl viden..hlavne necouvam,tak videt nepotrebuju :-D
Doporučené příspěvky