Z. Paul Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 nejlepsi je ten rozdil mezi puvodni a vasi cenou :-D jinak za ty penize myslim sezenes lip osazeny bajk..aspon na deorku. vidle taky nic moc...Byl jsem se na nej podivat, je to uplne novy model 2015. Vyndal mi ho z krabice abych videl i barvu. Libi se mi, kecal jsem s prodejcem a tak nejak pry pohoda, tak ja nevim.
Capoun Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Byl jsem se na nej podivat, je to uplne novy model 2015. Vyndal mi ho z krabice abych videl i barvu. Libi se mi, kecal jsem s prodejcem a tak nejak pry pohoda, tak ja nevim.Já jsem nemocný na ty německé fabriky bez dealera:http://www.radon-bikes.de/en/bikes/mountainbike/hardtail/zr-team-29/zr-team-29-70/http://www.canyon.com/cs/mountainbikes/bike.html?b=3642
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 ale ta merida je dvacetdevítka hele.. ten amulet taky
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Byl jsem se na nej podivat, je to uplne novy model 2015. Vyndal mi ho z krabice abych videl i barvu. Libi se mi, kecal jsem s prodejcem a tak nejak pry pohoda, tak ja nevim. tjn,ale na barvu to nejezdi. ten Canyon taky dobrej,ale uz je zase vic nad limit..
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 jj,je vyborna..na hlave o ni ani nevim :-) mas taky terrox?
Z. Paul Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 tjn,ale na barvu to nejezdi. ten Canyon taky dobrej,ale uz je zase vic nad limit..S tou barvou jsem to myslel tak, abych to mohl porovnat s fotkama z netu. Jak řikam, nevyznám se v použitých dílech, proto mi ta Merida přijde dobrá. Neznám ani moc kvalitních značek v cca podobné cenové kategorii tak ani nevim co hledat.
Capoun Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) Já tu Meridu nemám rád, pokud bych se chtěl na kole za každou cenu svézt (edit: myšleno před koupí-jinak by to byl canyon, na kterém se svezeš jen po koupi), tak bych radši šel do tohoto: http://bikestore.cz/cela-kola/horska-kola/predni-odpruzeni/348/scott-scale-970-horske-kolo-velikost-l-189-2014-40347.htm Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem Capoun
African Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Byl jsem se na nej podivat, je to uplne novy model 2015. Vyndal mi ho z krabice abych videl i barvu. Libi se mi, kecal jsem s prodejcem a tak nejak pry pohoda, tak ja nevim.Stejný model, ale 2012 nebo 2013 bude mít daleko lepší komponenty, než 2015' Komponenty dost zdražili a je to na nových modelech všech kol sakra znát :-(
Z. Paul Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Stejný model, ale 2012 nebo 2013 bude mít daleko lepší komponenty, než 2015' Komponenty dost zdražili a je to na nových modelech všech kol sakra znát :-(No jo, ale co koupit za rozumný peníze v co nejlepší kvalitě (vůči těm penězům). To pak limit půjde výš a výš jako u hodinek
FrantisekH Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 no záleží jak na to chvátáš..já zvažuju že na na jaře budu měnit kolo tak bych měl svýho treka na prodej, je to ale full najeto tak 3k km víc určitě ne
kupko Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 ciwe, vsichni mate helmy bez ksiltiku :-D ja bych bez nej jezdit nemohl,ikdyz ta cratonka ho ma odnimatelnej..mozna nekdy zkusim :-)Podle me je to mnohem lepsi ksilt te pouze nuti mit vyce zvednutou hlavu a mi osobne vadi na krcni pater co se tyce jako stinitko proti slunci tak stejne vozim slunecni bryle take Cratoni fotochromatiky :-)
FrantisekH Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Gusto já mam štítek.. bych pak v helmě vypadal ještě jako větší kokot než do teď
Z. Paul Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 no záleží jak na to chvátáš..já zvažuju že na na jaře budu měnit kolo tak bych měl svýho treka na prodej, je to ale full najeto tak 3k km víc určitě neV podstatě dokážu vyčkat do jara. Každopádně jde o to jak moc bych musel posunout limit, ikdyž už jsem si tak nějak řikal že mít limit je blbost
FrantisekH Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 no já počítam s tím že to bude pod dvacet...ještě jsem nesondoval trh
Z. Paul Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 no já počítam s tím že to bude pod dvacet...ještě jsem nesondoval trhZískal si můj zájem
FrantisekH Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 no mam v plánu se posunout dál ..
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Já tu Meridu nemám rád, pokud bych se chtěl na kole za každou cenu svézt (edit: myšleno před koupí-jinak by to byl canyon, na kterém se svezeš jen po koupi), tak bych radši šel do tohoto: http://bikestore.cz/cela-kola/horska-kola/predni-odpruzeni/348/scott-scale-970-horske-kolo-velikost-l-189-2014-40347.htm jako scott dobrej,ale porad ten mnou postovanej amulet je na tom nejlepe. xt a vzduchova vidle vede ;-) Z.Paul:opet musim doporucit vipceny.eu tam by sis mohl vybrat
Z. Paul Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Kouknu na ten shop, už jsem si tam hledal čelovku (ceny jsou opravdu parádní). Díky kouknu se tam
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Gusto já mam štítek.. bych pak v helmě vypadal ještě jako větší kokot než do teď ja si taky myslim, ze bez stitku bych vypadal jako zalud :-D a k mtb stitek patri. ve vyhledu mi necloni a na ty Cratoni je takovej decentni..
wave ceptor Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Nedovedu si představit na MTB přilbu bez štítku. Na ochranu hlavy to samozřejmě nemá vliv, ale vypadá to 100% líp. A o tom to je. Já jezdím v kokosce.....
Doporučené příspěvky