Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Ahoj, jasan, cetl. Na B-F je k tomu i nejaka diskuze. A jak jezdite? Ja 14dni na kole nesedel:(. Bud bylo hnusne a když ne, tak jsem delal drevo na zimu. A to tak poctive, ze mam zanet slach:), takze mam asi chvilku pauzu. Ale premyslim, ze o vikendu si stahnu zapesti a na chvilku alespoň po silnici kousek vyjedu.

tl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panove nedavno srazilo meho znameho  auto a tato udalosti me nuti sirit to dal.

Dnes před polednem na silnici třetí třídy ve směru od obce Václavice směrem na Chrastavu mě úmyslně a absolutně bez záminky srazil řidič osobního vozidla z bicyklu. Najel vedle mě, začal mě vytlačovat ze silnice, když jsem byl téměř ve škarpě, ještě strhnul volant. Já proskočil plotem u silnice a můj bicykl skončil pod koly vozu. Řidič neváhal ani vteřinu a zařadil zpátečku a chtěl ujet. Mé absolutně pudové chování mě donutilo se rychle před vyjíždějící vůz postavit a zabránit jeho úniku. Skončil jsem na jeho kapotě. Řidič skončil s rozbitým čelním sklem, přes které nebylo vidět, tím byl nucen zastavit. Pár desítek metrů přede mnou jel zbytek mojí tréninkové skupiny, který se o mě postaral a zavolal na místo rychlou záchrannou službu a policii.

V tuto chvíli ležím bez větších zranění v Liberecké nemocnici. Z kola nezůstalo téměř nic. Já bojuji se strachem, jestli budu schopný znovu vyrazit na silniční trénink. Přemýšlím nad svým tréninkovým úsilím, které do cyklistiky věnuji každým dnem, nad svými ambicemi a prioritami.

Řidič celou událost okomentoval absolutně bez emocí ?Klid, zase tak moc se toho nestalo.? Pro mě je to stejné jak kdyby na mě tento člověk vystřelil s pistole?

To je opravdu dnešní společnost tak zkažená? To se nedokážeme vzájemně respektovat? Kam tohle může a bude dál pokračovat?

post-36016-0-69660400-1416416197_thumb.jpg

post-36016-0-00791700-1416416210_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Niekedy dávno som robil cestnú cyklistiku ale keď začala éra horských bicyklov, tak som neodolal a presedlal na horáky.  Po čase som ale zistil, že to nie je pre mňa to pravé orechové. Túo sezónu som si povedal, že zaspomínam na staré dobré časy a tak mi kamoš predal starší cestny šunt na skúšku. Hneď po pár kilometroch mi bolo jasné, že cesta je to čo ma naozaj baví a pri čom som mal ostať, aj za cenu toho, že je to len sezónna záležitosť. Znova mám z jazdenia takú naozajstnú radosť.  

post-31381-0-84962200-1416464593_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj, jasan, cetl. Na B-F je k tomu i nejaka diskuze. A jak jezdite? Ja 14dni na kole nesedel:(. Bud bylo hnusne a když ne, tak jsem delal drevo na zimu. A to tak poctive, ze mam zanet slach:), takze mam asi chvilku pauzu. Ale premyslim, ze o vikendu si stahnu zapesti a na chvilku alespoň po silnici kousek vyjedu.

tl

já to mám podobný,času teĎ tolik není a nebo je fáákt hnusně....snad o víkendu,ale mají přijít mrazíky tak uvidíme :cheers:

Odkaz ke komentáři

Spine:Na mraziky se tesim, pro mne jedna z nej situaci kdy jezdit. Snad se ta blba ruka uklidni:)

Klabrdon:gratuluju, to ses do toho pekne obul. Jen tak dal.

Něco ke studiu, skara, nemuzu sem vlozit odkaz. Kouknete ne mtb-mag.com, v pondělí tam vyslo srovnani 15ti enduro biku.

tl

Odkaz ke komentáři

tak po piatich rokoch na cestaku sa vraciam buduci rok do terenu...kua, kto by povedal ze vybrat si bike ( 29 full ) bude tak zlozite...

finalovy vecer sa zuzil na tychto troch finalistov :

Trek Superfly FS 9.9 SL

Cannondale Scalpel 29 Carbon Team

Rocky Mountain Element ( tam by som to skladal, seriovka je brutal predrazena )

...mate nejake postrehy hlavne co sa tyka funkcnosti zadnej stavby a vidlic? 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...