wave ceptor Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Jen tiše závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Tak dneska 20km v -10.5C :-) bylo super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Kupko, respekt. Krasa. Tady bylo rano -17C, na kolo sem nemel odvahu ani pomyslet.Ted si tu cim dal vice motam hlavu, koukam na 2015 modely od Commencal. Mnam, mnam:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Kupko, respekt. Krasa. Tady bylo rano -17C, na kolo sem nemel odvahu ani pomyslet.Ted si tu cim dal vice motam hlavu, koukam na 2015 modely od Commencal. Mnam, mnam:)tlDik :-) ale -10C uz je docela moc zamrzal mi satek :-) uz mame za oknem -14 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 To je jasny, ja byl v sobotu v -7C a mel jsem dost. Asi to je i tim, ze je dost vlhko. Když je takovej ten suchej mraz, tak to byva lepsi. Kazdopadne sis to uzil a to je super:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 zejtra vyrážím a už se nemůžu dočkat....tak co kluci, jezdíte se klouzat?1sc.jpg2kona.jpg a jako PF2015 vám přeju větší zdvihy:zdvihy.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 ciwe jesti to bude takhle padat tak pošli nějaký fotky držkopádů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 jj, online přenos. vo to to bude lepší....:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Tak dneska jsem poprvé seděl na týhle obludě, známý má sport a kromě jinýho je taky prodává.Ujel jsem jenom několik set metrů a to na čem jsem jel nemělo odpruženou vidlici.Překvapilo mějak krásně jede čekal jsem poměrně velký odpor pneu, ale vůbec nic jelo to jak normální horský kolo. Mělo nafoukáno 2 atm. Po trávě úplně vpohodě, lehčeji nežna horském, na silnici o trochu horší. Kámen nebo obrubník žádný problém. Fakt mě jízní vlastnosti hodně pozitivně překvapily.Trochu mě vadí jaký to způsobuje zájem okolí, ale co. Důležité je dobře si zajezdit.Kdybych měl kupovat hoské kolo, a něměl jsem doma skvělé, tak si ho půjčíalespoň na 30 km a asi jdu do tohoto. ještě jedna stránka, co mě zaujala, stojí za zhlédnutí.http://pavelrichtr.cz/2014/07/fatbike-v-lete/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 To je jasny, ja byl v sobotu v -7C a mel jsem dost. Asi to je i tim, ze je dost vlhko. Když je takovej ten suchej mraz, tak to byva lepsi. Kazdopadne sis to uzil a to je super:)tlJo bylo super je se v takove zime nesmi jezdit moc frekvencne at se clovek zbytecne nezapoti a nasledne nepromzne je to jezdeni na pohodu a kochani se krupajicim snehem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 A jak vám zimě brzdí hydraulické kotoučovky? Teda je pravda, že mám zkušenosti jen s Deorkama M535, ale ty od cca -5 stupňů tuhnou tak, že se pomalu neodlepí destička od kotouče. Takže jednou zmáčku a už mi to potom cinká o kotouč pořád. Když pořádně vyčistím a TFkem promažu pístky, je to lepší, ale tuhnutí oleje od nuly níž je prostě poznat. I na sněžné Duratecy se dřív dávaly mechanické Avidy z těchto důvodů... Jsou nové Shimano brzdy lepší? Nebo je to obecně problém oleje v Shimano hydraulice a DOTka u jiných výrobců toto nedělá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Tak dneska jsem poprvé seděl na týhle obludě, známý má sport a kromě jinýho je taky prodává.......Moji čtyři kamarádi svoje normální biky prodali a všichni šli do FatBike ... v mém okolí (Olomouc) je snad již kolem 20ti kol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 já když jezdil loni, tak problém moc nebyl...aspoň si to nevybavuju. Mám XTčka. Zejtra to vyzkouším a napíšu, ale zase nepojedu na sněhu jak ďábel, tak snad moc brzdit nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) Moji čtyři kamarádi svoje normální biky prodali a všichni šli do FatBike ... v mém okolí (Olomouc) je snad již kolem 20ti kol Je tady někdo, kdo na tom jezdí? rád bych věděl jestli se na tom dá jet třeba 50 km? Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Moji čtyři kamarádi svoje normální biky prodali a všichni šli do FatBike ... v mém okolí (Olomouc) je snad již kolem 20ti kol 10897063_10203455021077529_5336860981375973980_n.jpgSuper vlacek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Je tady někdo, kdo na tom jezdí? rád bych věděl jestli se na tom dá jet třeba 50 km?Já jel na Fatbiku dvakrát, pokaždé cca 80km a je to super Ideální celoroční bike ! Zatím coby silničář odolávám, ale nevím na jak dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napoleon Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) A je to tezsi ? Vzhledem k valivemu odporu. Tech plastu. ?? Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem Napoleon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 A je to tezsi ? Vzhledem k valyvemu odporu. Tech plastu. ??Řekl bych odpor narostl tak do 10% ... překvapivě málo a kolo vážilo jen 13kg, takže také v pohodě. Jel jsem jen v létě na suchu a paráda. Jen ti lidi okolo, to je snad víc čumilů, než kdybych jel nahý, jak říkala moje žena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Řekl bych odpor narostl tak do 10% ... překvapivě málo a kolo vážilo jen 13kg, takže také v pohodě. Jel jsem jen v létě na suchu a paráda. Jen ti lidi okolo, to je snad víc čumilů, než kdybych jel nahý, jak říkala moje žena A to ještě nevíš jak by všichni čuměli, kdybys jel na "leháči" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 No a kdybys jel nahatý na leháči vybaveným tlustými plášti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky