Donuts Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Já letos 3891km což, vzhledem k plánu, je spíše zklamání. Jinak když to klouže tak se bojím, takže kolo už mi nějaký ten týden visí na háku, snad letos budu moct začít hned od března.
malda Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Ono s tou mojí cyklistikou to tak horké není. Do práce to mám 18 km, což se dá přejet kolem 45 minut, a letos (2014) jsem jezdil prakticky celý rok. Takže větší část naježděných kilometrů padá na cestování do práce. Má to svoje výhody. Člověk si příjemně zasportuje a přitom cyklistice neobětuje volný čas. Kdybych do práce jezdil vlakem, tak to trvá dýl a autem to taky není žádná výhra... Takže asi tak.... Mít za rok 6 kkm v terénu, to bych byl jiný king:) A gratuluji všem k silvestrovskému švihu! Bylo krásně. My jsme si s drahou polovičkou dali 15 km pěšky v terénu a nádhera! Tak pánové, ať nám to všem příští rok jezdí!
Radik Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Mít to do práce sjízdné na kole považuju za největší výhru přesně z důvodu, co píšeš. Asi se inspiruju a nebudu línej si v roce 2015 ten kilometrovník udržovat. Ta kilometráž na konci roku pak určitě potěší
matt81 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 tak po dvoch mesiacoch rozhodovania som nakoniec isiel do Project One od Treku, takze dalsie hodinky do zbierky musia pockat minimalne rok ( a ani na fatbike uz nezostalo ) ...tak uz len cakat co dorazi koncom februara
wave ceptor Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 V 31. 12. 2014 v 19:08, malda napsal: Ono s tou mojí cyklistikou to tak horké není. Do práce to mám 18 km, což se dá přejet kolem 45 minut, a letos (2014) jsem jezdil prakticky celý rok. Takže větší část naježděných kilometrů padá na cestování do práce. Má to svoje výhody. Člověk si příjemně zasportuje a přitom cyklistice neobětuje volný čas. Kdybych do práce jezdil vlakem, tak to trvá dýl a autem to taky není žádná výhra... Takže asi tak.... Mít za rok 6 kkm v terénu, to bych byl jiný king:) A gratuluji všem k silvestrovskému švihu! Bylo krásně. My jsme si s drahou polovičkou dali 15 km pěšky v terénu a nádhera! Tak pánové, ať nám to všem příští rok jezdí!Já to mám podobně, tam a zpátky do práce 29km , jezdím ale jenom 10měsíců v roce. (leden, únor nee) Pokud hodně ráno prší tak jedu mastnou tyčí. Tachometr na kole už hezkých pár let nevozím, takže nevím přesně kolik to hodí.
kupko Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 V 31. 12. 2014 v 19:56, wave ceptor napsal: Já to mám podobně, tam a zpátky do práce 29km , jezdím ale jenom 10měsíců v roce. (leden, únor nee) Pokud hodně ráno prší tak jedu mastnou tyčí. Tachometr na kole už hezkých pár let nevozím, takže nevím přesně kolik to hodí.Hodne :-) to je priblizne 5800km :-) taky dobre cislo :-)
wave ceptor Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 No to by bylo za předpokladu že bych jezdil každý den, tedy neměl dovolenou, pořádně nepršelo atd. Já bych z těch 10 měsíců v roce odečetl určitě cca 40 pracovních dní. Ale zase jezdím něco o víkendech, takže tam zase něco málo přibude.
kupko Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 V 1. 1. 2015 v 7:50, wave ceptor napsal: No to by bylo za předpokladu že bych jezdil každý den, tedy neměl dovolenou, pořádně nepršelo atd. Já bych z těch 10 měsíců v roce odečetl určitě cca 40 pracovních dní. Ale zase jezdím něco o víkendech, takže tam zase něco málo přibude.Tak ze v podstate neco kolem 6000km :-) :-)
kupko Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Preji vse nej do noveho roku vam vsem a hlavne hodne zdravi :-) a nejakej tan cas na nase konicky :-)
vzduch Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Dnes, ráno, cestou městem do lesa jsem si připadal jako jediný, který zústal na světě. Nepříjemný pocit, takové prázdno. Teď se ale jdeme s dcerkou vyprdět na svah s lyžečkama, snad tam někdo bude
Radik Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 V 1. 1. 2015 v 12:18, vzduch napsal: Dnes, ráno, cestou městem do lesa jsem si připadal jako jediný, který zústal na světě. Nepříjemný pocit, takové prázdno. Teď se ale jdeme s dcerkou vyprdět na svah s lyžečkama, snad tam někdo bude Užíval bych si ten klid a samotu...
vzduch Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 V 1. 1. 2015 v 13:20, Radik napsal: Užíval bych si ten klid a samotu...V lese je ta samota paráda, ale ve městě to působí depresivně.
Klabrdon Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Sníh u nás povoluje, tak jsem dneska vyjel a bylo to super(teda až na to jak jsem pak vypadal :-))Tímto přeju Vám všem povedenej rok 2015 a hodně km bez nehod :-)
Frantik Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Taky sem dal novoroční dvacku a byl jsem zasvinenej od hlavy k pate. Ta obleva je na hovno. Ale neda se nic dělat, jezdit se musí :-)
Klabrdon Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 V 1. 1. 2015 v 18:23, Frantik napsal: Taky sem dal novoroční dvacku a byl jsem zasvinenej od hlavy k pate. Ta obleva je na h...o. Ale neda se nic dělat, jezdit se musí :-) Přesně jak řikáš jezdit se musí:-)
obchodnik-o3 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 vazeni maniaci, vsetko naj v novom roku !dnes bolo fajn...
kupko Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 V 1. 1. 2015 v 19:07, obchodnik-o3 napsal: vazeni maniaci, vsetko naj v novom roku !dnes bolo fajn... DSCN4464-1.jpgNerekl jsi ze jsi sneznej muz :-)
Stano74 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Super fotka Luboš. Rocky Mountain Slayer ( prečo som ja blbec môjho predal ) a Yetti .... Chcelo by to ešte zakomponovať nejaké snežné hodinky :-)))).
Doporučené příspěvky