Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já letos 3891km což, vzhledem k plánu, je spíše zklamání.

Jinak když to klouže tak se bojím, takže kolo už mi nějaký ten týden visí na háku, snad letos budu moct začít hned od března.

Odesláno

Ono s tou mojí cyklistikou to tak horké není. Do práce to mám 18 km, což se dá přejet kolem 45 minut, a letos (2014) jsem jezdil prakticky celý rok. Takže větší část naježděných kilometrů padá na cestování do práce. Má to svoje výhody. Člověk si příjemně zasportuje a přitom cyklistice neobětuje volný čas. Kdybych do práce jezdil vlakem, tak to trvá dýl a autem to taky není žádná výhra... Takže asi tak.... Mít za rok 6 kkm v terénu, to bych byl jiný king:)

A gratuluji všem k silvestrovskému švihu! Bylo krásně. My jsme si s drahou polovičkou dali 15 km pěšky v terénu a nádhera!

Tak pánové, ať nám to všem příští rok jezdí!

Odesláno

Mít to do práce sjízdné na kole považuju za největší výhru přesně z důvodu, co píšeš. Asi se inspiruju a nebudu línej si v roce 2015 ten kilometrovník udržovat. Ta kilometráž na konci roku pak určitě potěší :)

Odesláno

tak po dvoch mesiacoch rozhodovania som nakoniec isiel do Project One od Treku, takze dalsie hodinky do zbierky musia pockat minimalne rok ( a ani na fatbike uz nezostalo :) ) ...tak uz len cakat co dorazi koncom februara 

post-34553-0-14350600-1420054766_thumb.jpg

Odesláno
  V 31. 12. 2014 v 19:08, malda napsal:

Ono s tou mojí cyklistikou to tak horké není. Do práce to mám 18 km, což se dá přejet kolem 45 minut, a letos (2014) jsem jezdil prakticky celý rok. Takže větší část naježděných kilometrů padá na cestování do práce. Má to svoje výhody. Člověk si příjemně zasportuje a přitom cyklistice neobětuje volný čas. Kdybych do práce jezdil vlakem, tak to trvá dýl a autem to taky není žádná výhra... Takže asi tak.... Mít za rok 6 kkm v terénu, to bych byl jiný king:)

A gratuluji všem k silvestrovskému švihu! Bylo krásně. My jsme si s drahou polovičkou dali 15 km pěšky v terénu a nádhera!

Tak pánové, ať nám to všem příští rok jezdí!

Já to mám podobně, tam a zpátky do práce 29km , jezdím ale jenom 10měsíců v roce. (leden, únor nee) Pokud hodně ráno prší tak jedu mastnou tyčí. Tachometr na kole už hezkých pár let nevozím, takže nevím přesně kolik to hodí.

Odesláno
  V 31. 12. 2014 v 19:56, wave ceptor napsal:

Já to mám podobně, tam a zpátky do práce 29km , jezdím ale jenom 10měsíců v roce. (leden, únor nee) Pokud hodně ráno prší tak jedu mastnou tyčí. Tachometr na kole už hezkých pár let nevozím, takže nevím přesně kolik to hodí.

Hodne :-) to je priblizne 5800km :-) taky dobre cislo :-)

Odesláno

No to by bylo za předpokladu že bych jezdil každý den, tedy neměl dovolenou, pořádně nepršelo atd. Já bych z těch 10 měsíců v roce odečetl určitě  cca 40 pracovních dní. Ale zase jezdím něco o víkendech, takže tam zase něco málo přibude.

Odesláno
  V 1. 1. 2015 v 7:50, wave ceptor napsal:

No to by bylo za předpokladu že bych jezdil každý den, tedy neměl dovolenou, pořádně nepršelo atd. Já bych z těch 10 měsíců v roce odečetl určitě  cca 40 pracovních dní. Ale zase jezdím něco o víkendech, takže tam zase něco málo přibude.

Tak ze v podstate neco kolem 6000km :-) :-)

Odesláno

Dnes, ráno, cestou městem do lesa jsem si připadal jako jediný, který zústal na světě. Nepříjemný pocit, takové prázdno. Teď se ale jdeme s dcerkou vyprdět na svah s lyžečkama, snad tam někdo bude

Odesláno
  V 1. 1. 2015 v 12:18, vzduch napsal:

Dnes, ráno, cestou městem do lesa jsem si připadal jako jediný, který zústal na světě. Nepříjemný pocit, takové prázdno. Teď se ale jdeme s dcerkou vyprdět na svah s lyžečkama, snad tam někdo bude

Užíval bych si ten klid a samotu...

Odesláno

Sníh u nás povoluje, tak jsem dneska vyjel a bylo to super(teda až na to jak jsem pak vypadal :-))

Tímto přeju Vám všem povedenej rok 2015 a hodně km bez nehod :-)
post-13715-0-61710000-1420134184_thumb.jpg

Odesláno
  V 1. 1. 2015 v 18:23, Frantik napsal:

Taky sem dal novoroční dvacku a byl jsem zasvinenej od hlavy k pate. Ta obleva je na h...o. Ale neda se nic dělat, jezdit se musí :-)

Přesně jak řikáš jezdit se musí:-)

Odesláno

Super fotka Luboš. Rocky Mountain Slayer ( prečo som ja blbec môjho predal ) a Yetti .... Chcelo by to ešte zakomponovať nejaké snežné hodinky :-)))).

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...