Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

já mám rád řídítka širší, ale mojí jsem koupil kolo, a řídítka tuším 710mm a nadává, že byla zvyklá na 600mm a rožky.....tož ji to budu muset asi vyměnit.

i moje polovicka je musi mit a poridil jsem ji Ergogripy a ty si nemuze vynachvalit jak ji sedi a ulevi rukam
Odesláno

ja ti teda nevim,rodla super ale ta barva mi uplne k tomu zbytku neladi,chce to bud nejak doladit nebo cerny tam dat,ale je to tvuj bike a pokud je to cajk dle tebe tak ok

heleť ono to na tý fotce nevynikne, ale mám ve stejné barvě niply, rychloupínák, ten bazmek pod sedlem, takový ty kolečka u předního nábu, a ty mamrdy na vidlici....takže cajk...a vyměnit to můžu dycky.....

Afri: na servis tlumáku kašlu. Přostě až se na něm něco posere, tak to začnu řešit...a tak mi to sdělili i kucí v servisu...to samý s vidlicí. Tam mám vyměněnej akorát volej...

Odesláno (upraveno)

fakt že jo, Gusto budeš vypadat že se s každým chceš obejmout..................... :lol2:

jo a nejezdi do lesa kde jsou stromy blízko u sebe............... :lol2: :lol2:

ale jinak dobrý.............si dělám prrdéél nééééé  asik.......

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

heleť ono to na tý fotce nevynikne, ale mám ve stejné barvě niply, rychloupínák, ten bazmek pod sedlem, takový ty kolečka u předního nábu, a ty mam.dy na vidlici....takže cajk...a vyměnit to můžu dycky.....

Afri: na servis tlumáku kašlu. Přostě až se na něm něco posere, tak to začnu řešit...a tak mi to sdělili i kucí v servisu...to samý s vidlicí. Tam mám vyměněnej akorát volej...

me by se libilo sehnat v ty barve sedlo a mel bys to sladeny a vyvazeny s tema rodlama,ale jak pises,pokud tam mas ty doplnky a libi se ti to tak to neres
Odesláno

já měl doteď taky taky 600mm a už mě sraly...hrozně úzký a pořád jsem se držel na konci....rohy mě na bajk nasmí

Jsem rebel! Mám vlaštovky a na nich krátké rohy. Kamarádi si sahají na česnek, když to slyší.
Odesláno (upraveno)

Jsem rebel! Mám vlaštovky a na nich krátké rohy. Kamarádi si sahají na česnek, když to slyší.

nejseš sám,kámoš vozí 740 rodla a na nich taky rohy.....ale fakt krásný,malý,carbonový....ale teď čtu že ty máš vlajdy,on něco jako já,což vlady moc nejsou...tak to seš rebel :lol2:  a už hledám česnek

Upraveno uživatelem spineshank
Odesláno (upraveno)

Mám Canyon a děsně mu to s růžkama sluší. Mám to už jako zlozvyk z 90' let, kdy kámoš měl na prvním Anlenu obrovské rohy Kuboj.

498c373beffb995bd6a98f838337a91d.jpg

3ac42fd0251d9c124f95a6948dfa7b12.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Hele vás ty široký řídítka baví? mě serou třeba když se chci někde protáhnout ....a to je mam určitě užší jak tyhle křídla

hehe, pamatam ked sme pred rokmi zrezavali 540mm riaditka lebo sa nam zdali siroke a 1,9 gumy bombovali na 3atm nech to leti :D

Odesláno

Mám na kole říditka Renthal Fatbar 780mm a gripy Renthal Soft. Tyhle gripy jsem měl na MX motorce, nyní mám na Supermotu, skútru a kole. V zadnem jiném gripu nemám takový cit a přilnavost. Samozřejmě každému vyhovuje něco jiného ale za mě 1+

post-32685-0-49421800-1425680879_thumb.jpg

Odesláno

tak příští tejden maj v liedlu opět cyklo věci. docela me zaujal ten pracovní stojan. za 8stovek....stojibto za to? pak možná ten camelbag...taky nevypadá zle. pak jen do něj pořídit nádobu na vodu...

Stojan je na domaci praci super nekolik mich kamaradu je maji a jsou s nim spokojeni :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...