TLD Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Ja vozim batoh vsude. Na ,,blbnuti´´ po okoli mam uplne mailnkej Fox na 1,5l a par blbosti, jinak jsem camelbakovej.tl
Marty35 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Máte někdo odzkoušeny rozdíl mezi 27,5. A 29 ??? Uvažuji z 26. Na 27,5. 29 se mě zda už moc vzhledem k tomu že jezdím do vrchu a po silníci zřídkaTohle jsem v zimě řešil taky. Chtěl jsem přejít na 29,no nakonec mě přesvědčili na 27.5. A měli recht. U fullu teda... Záleží co chceš za kolo, jak jsi velkej atd...Povolanější určitě poradí líp
Gustaf Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 já nic...když kuchnu, tak volam manželku
spineshank Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 já nic...když kuchnu, tak volam manželku ale nebrečíš jí do telefonu že
spineshank Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Máte někdo odzkoušeny rozdíl mezi 27,5. A 29 ??? Uvažuji z 26. Na 27,5. 29 se mě zda už moc vzhledem k tomu že jezdím do vrchu a po silníci zřídkatěžko ti někdo může říct do konkrétně pro tebe bude to pravé..ideální půjčit a vyzkoušet to co jezdíš,ale osobně bych volil 27,5" je to univerzálnější rozměr
Gustaf Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 ale nebrečíš jí do telefonu že ne ne...vždy pro me rada přijede ale po každý, když odjizdim z domova, tak me říká: hlavně nepichni,....tak nevím
spineshank Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 ne ne...vždy pro me rada přijede ale po každý, když odjizdim z domova, tak me říká: hlavně nepichni,....tak nevím jen jestli nemyslí abych nikde nepíchal ...to že máš defekt jí je myslím jedno
Frantik Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 takhle je ve Vinori ? to asi taky vyrazimJo :-)
Gustaf Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 to je taky možný...ale podle endomonda si může ověřit, kde jsem pichal a kde ne btw, ted koukam z prace z okna a dole na parkovišti stoji auto moji obvodacky a ma v něm krabici s nápisem canondale ze bych se ji tam vloupal a juknul co ma za model
shotik Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Frantik: a jak to vypadá dole v parku u pramene?
spineshank Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 to je taky možný...ale podle endomonda si může ověřit, kde jsem pichal a kde ne btw, ted koukam z prace z okna a dole na parkovišti stoji auto moji obvodacky a ma v něm krabici s nápisem canondale ze bych se ji tam vloupal a juknul co ma za model asi potřebovala pořádně velkou krabici na chlebíčky
Gustaf Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 to nevím...by se ji zkazily...ma to na sluníčku
odjinud Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Na pumování s těma malejma mr*kama jsem levej a už mě to nebaví. Aktuálně už asi 2 roky vozím toto:(a nesmějte se):-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Původně jsem měl duše s autoventilkama, ale u těch jsem byl mega neschopnej, takže teď mám galuskáče + vždy tam musím dát šroubovací redukci, aby si to rozumnělo s pumpičkou. Je nějaká pumpička, kterou zvládne i nemehlo jako já?Základ je aby zvládla i úplně prázdnou duši po výměně někde v terénu.
spineshank Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 to nevím...by se ji zkazily...ma to na sluníčku asi má ráda salmonelový já před chvílí viděl jak u kluků vedle skládali hafo krabic KTM,tipuju na samý e-kola,prodávají je jak rohlíky a to začínají ceny na 55 a víc
odjinud Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Fakt bych to mu nevěřil, ale udělal jsem to zkusmo na řazení převodníků a zafungovalo.Ještě to máznu nějakým konzerv. olejem a zadekluju to. Doufám jen, že bude chodit i ukazatel zařazeného převodu. Každopádně díky moc! ...v tom případě se mi diagnoza jeví jako ztuhlá vazelína v řazení, kdy se lepí k sobě to, co nemá. Shimano tam dává obvykle bílou vododpudivou vazelínu, která časem změní konzistenci na "sádru". Stačí obvykle sundat ochranný plastík z řadících pák (na fotce ten malyý černý šroubek vpravo od Mega9), pořádně-až chlupy lítaj, vše prostříkat wd nebo gt ze všech možných děr a úhlů, nechat cca 30 minut působit a pak ještě jednou. Dávej pozor, ať nezaprasíš olejem ráfky, kotouče. Když je k tomu vzduchová pistol, jen dobře. Pak několikrát přeřadíš a mělo by být resuscitováno. Pak to každý rok zopakovat na jaře a na podzim. (Podobné jako u mech. kalibrů hodinek-kdo pravidelně nemaže a nečistí, může se divit)
Frantik Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Frantik: a jak to vypadá dole v parku u pramene?Super sucho, zadny bahno, jel sem tam jako blesk :-)
TLD Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 Gustaf, tak ted jeste zacnes jezdit s obvodackou a uz si nepichnes:)tl
spineshank Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Odesláno 25. března 2015 To jo.když si řekne tak mu cestou může udělat vyšetření prostaty...D
Doporučené příspěvky