Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja vozim batoh vsude. Na ,,blbnuti´´ po okoli mam uplne mailnkej Fox na 1,5l a par blbosti, jinak jsem camelbakovej.

tl

Odesláno

Máte někdo odzkoušeny rozdíl mezi 27,5. A 29 ??? Uvažuji z 26. Na 27,5. 29 se mě zda už moc vzhledem k tomu že jezdím do vrchu a po silníci zřídka

Tohle jsem v zimě řešil taky. Chtěl jsem přejít na 29,no nakonec mě přesvědčili na 27.5. A měli recht. U fullu teda... Záleží co chceš za kolo, jak jsi velkej atd...Povolanější určitě poradí líp :)

Odesláno

Máte někdo odzkoušeny rozdíl mezi 27,5. A 29 ??? Uvažuji z 26. Na 27,5. 29 se mě zda už moc vzhledem k tomu že jezdím do vrchu a po silníci zřídka

těžko ti někdo může říct do konkrétně pro tebe bude to pravé..ideální půjčit a vyzkoušet to co jezdíš,ale osobně bych volil 27,5" je to univerzálnější rozměr

Odesláno

ne ne...vždy pro me rada přijede :D ale po každý, když odjizdim z domova, tak me říká: hlavně nepichni,....tak nevím :D

jen jestli nemyslí abych nikde nepíchal :lol2: ...to že máš defekt jí je myslím jedno :lol2:

Odesláno

to je taky možný...ale podle endomonda si může ověřit, kde jsem pichal a kde ne :D

btw, ted koukam z prace z okna a dole na parkovišti stoji auto moji obvodacky a ma v něm krabici s nápisem canondale ;) ze bych se ji tam vloupal a juknul co ma za model :D

Odesláno

to je taky možný...ale podle endomonda si může ověřit, kde jsem pichal a kde ne :D

btw, ted koukam z prace z okna a dole na parkovišti stoji auto moji obvodacky a ma v něm krabici s nápisem canondale ;) ze bych se ji tam vloupal a juknul co ma za model :D

asi potřebovala pořádně velkou krabici na chlebíčky :clap:

Odesláno

Na pumování s těma malejma mr*kama jsem levej a už mě to nebaví. Aktuálně už asi 2 roky vozím toto:

(a nesmějte se)

:-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Původně jsem měl duše s autoventilkama, ale u těch jsem byl mega neschopnej, takže teď mám galuskáče + vždy tam musím dát šroubovací redukci, aby si to rozumnělo s pumpičkou.

Je nějaká pumpička, kterou zvládne i nemehlo jako já?

Základ je aby zvládla i úplně prázdnou duši po výměně někde v terénu.

Odesláno

to nevím...by se ji zkazily...ma to na sluníčku :D

asi má ráda salmonelový :lol2:

já před chvílí viděl jak u kluků vedle skládali hafo krabic KTM,tipuju na samý e-kola,prodávají je jak rohlíky a to začínají ceny na 55 a víc

Odesláno

Fakt bych to mu nevěřil, ale udělal jsem to zkusmo na řazení převodníků a zafungovalo.

Ještě to máznu nějakým konzerv. olejem a zadekluju to. Doufám jen, že bude chodit i ukazatel zařazeného převodu.

Každopádně díky moc! :thumbsup_anim:

...v tom případě se mi diagnoza jeví jako ztuhlá vazelína v řazení, kdy se lepí k sobě to, co nemá. Shimano tam dává obvykle bílou vododpudivou vazelínu, která časem změní konzistenci na "sádru". Stačí obvykle sundat ochranný plastík z řadících pák (na fotce ten malyý černý šroubek vpravo od Mega9), pořádně-až chlupy lítaj, vše prostříkat wd nebo gt ze všech možných děr a úhlů, nechat cca 30 minut působit a pak ještě jednou. Dávej pozor, ať nezaprasíš olejem ráfky, kotouče. Když je k tomu vzduchová pistol, jen dobře. Pak několikrát přeřadíš a mělo by být resuscitováno. Pak to každý rok zopakovat na jaře a na podzim.  (Podobné jako u mech. kalibrů hodinek-kdo pravidelně nemaže a nečistí, může se divit)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...